2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimkinin alerjisi yok ama benimki de uykuya dalamiyor 10-15 dk da bir uyaniyor iyice dalana kadar. Sonra çoğunlukla 5-6 saat uyuyor ama
Gece eme eme 10 saat uyuyor. Gece uykularini 12 saate, gunduzu de 13/14 e cikarmisfim. 3 gundur boluk porcuk sadece 1.5 saat uyumus gunduz.
Uyaniklik aralari uzayinca da boyle oluyorlae. Siz kac saat aralikla uyutmaya calisiyorsunuz?

Gece eme eme 10 saat uyuyor. Gece uykularini 12 saate, gunduzu de 13/14 e cikarmisfim. 3 gundur boluk porcuk sadece 1.5 saat uyumus gunduz.
Uyaniklik aralari uzayinca da boyle oluyorlae. Siz kac saat aralikla uyutmaya calisiyorsunuz?
Benim kızım gündüz hiç uyumuyor desem yeridir günde 13 saat ya uyuyor ya uyumuyor.
Bugün dışarı çıkardım çok soğuk olunca Avm ye gittik neyse orada bölük pörçük uyudu
Evde hem uyumuyor hem krize giriyor.
Bizde de alerji var o mu huzursuz ediyor diyorsun? Ben süt peynir yoğurt yemiyorum belki eser miktarda ondan mı acaba

Gündüzleri max 2 saatte bir kendisi de belirti veriyor zaten, emerken uyuyo, sonra ayağıma alıp hafif salliyorum dalıyor ve 30 dk içinde geri uyaniyor. Bugün uyaninca sallamaya devam ettim ama sallamayi keser kesmez uyandığı icin 30 dk boyunca sallaya sallaya uyuttum. Cok az uyuyo benim oglum ya çok üzülüyorum gunde max 11 saat falan toplam

Bizde aniden bu hale geldi. Hani kucakta da olsa 3 saat uyuyordu. Ondan Boyle dusunmeye basladim. Genel olarak pimpiriklendirmeyim acaba dedim ama

Olmaz mı.. evde her yer benim saçım saçlarımı hep toplamak zorunda kalıyorum ama ona rağmen dökülmediği yer yok benmde çok canımı sıkıyor..
Çinko minerali ve her gün 1 maden suyu içerseniz dökülmeniz durur, saç bile çıkar. Ocean markasının Çinko tabletini tavsiye ediyorum. Aile hekimine de yazdırırsanız, daha uygun fiyatlısı da var, şuan markasını hatırlamıyorum. Kesinlikle işe yarıyor

İyi geceler hanımlar. Bu konu daha önce konusuldumu bilmiyorum ama şu dönemde yani koronavirüs vs. Anane,babane, dede vs yakinlarinizin bebeğinizi opmesine izin veriyor musunuz ? Ben mümkün olduğunca opmemeleri veya koklamamalari için onları kırmadan engellemeye çalışıyorum bir şekilde ama baya çaba sarf ediyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim. Bebeğim 3 aylık bu arada.

Yarim saatteb kisa uykulara felaket uykusu deniyormus dinlenemiyor bebisler

Yarim saatteb kisa uykulara felaket uykusu deniyormus dinlenemiyor bebisler
Aynen öyle zaten o uykular hic rahat ve mutlu uyanmiyor. Dün ilk kez 30 dk dan sonra sallayıp tekrar uyuttum ama ayağımdan indiremedim korktum uyanir diye. Sallaya sallaya uyudu 30 dk daha. Cok üzülüyorum gerçekten

Aynen öyle zaten o uykular hic rahat ve mutlu uyanmiyor. Dün ilk kez 30 dk dan sonra sallayıp tekrar uyuttum ama ayağımdan indiremedim korktum uyanir diye. Sallaya sallaya uyudu 30 dk daha. Cok üzülüyorum gerçekten
Gündüz uykularında yeter ki uyusun dinlensn diye ben de öylr sabrediyorum. Belki birkaç gün sabretsen toparlar

Ben izin veriyorum. Kv öpmeden sever ama kendi annem çok öper. Çok sık biraraya gelemiyoruz. Çocuğumu gördüklerinde de engel olmuyorum.

Yaa çok üzüldüm. Benim dökülmedi ama öyle söylendi diye aklımdaydı. Herkeste aynı etki olmuyor demek ki.
Aynen canım bende hiçbir değişiklik olmadı malesef felaket dökülüyor ama kesen kuaför de söyledi bebek 3-4 aylık olunca çok fazla dökülür diye neyse kırık boya kalmadı hepsinden kurtulmuş oldum diyerek polyannaya bağlıyorum

Merhaba bizim de hemen hemen 4-5 gündür gece uykuları çok bozuldu. Bazen 30 bazen 45 dakikada bir uyanıyor. Bilinen bir alerjisi yok, uyku gerilemesi diye düşündük emerek uyuyan çocuk huy değiştirdi sanki, ee ee çekiyor kendi kendine. Sallayınca uyuyor falan, önceden olmayan şeyler hep, çığlık bir de mesela.

Umarim dogal bir durumdur gecer hemen hepimizin. Once ben de uyku gerilemesi dedim ama kirmizi dokuntuleri gordukce tribe giriyorum. Bugun dokuntu baya gecmis bakalim nasil gececek gun. Ee ee demelerine bsyiliyorum, minik akil kupleri

Gündüz uykularında yeter ki uyusun dinlensn diye ben de öylr sabrediyorum. Belki birkaç gün sabretsen toparlar
4. Ayda uyku gerilemesi oluyomus, bizimki de 3 ay 10 günlük. Acaba onu mu yaşıyoruz dicem de sanırım uzun zamandir böyleyiz ama bu kadar kısa gündüz uykusunun yanlış olduğunu yeni öğrendim

Kızlar selam,
4.ay yaklaşıyor damakları kabarmış bizimkinin dişlerin yerleri belli eli ağzından çıkmıyor sanırsam dişlerini kasıyor damakları. Kaçıncı ayda çıkar dişler acaba dr. Dis kasiyiciyla kasiyoabilrsijix dedi ama bakalım

4. Ayda uyku gerilemesi oluyomus, bizimki de 3 ay 10 günlük. Acaba onu mu yaşıyoruz dicem de sanırım uzun zamandir böyleyiz ama bu kadar kısa gündüz uykusunun yanlış olduğunu yeni öğrendim
Uyaninca ayni destegi vererwk 30 dk ugrasarak geri uyutmak lazimmis. Uyumazsa diger uyku daha erken. Ben pek yapamadim, yapsam belki duzelecekti bilemiyorum. Biraz bebegin huyu biraz da bizim destegimize bagli sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…