2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim kızım ciddi ciddi oturmak istiyor. Dr 2 hafta sonra yastikla destekle oturabildigi kadar otursun dedi ama bugün yastık koyup oturttum 1 dk kadar. Nasıl mutlu oldu. Güle güle bakıyor etrafına. Erkenden oturtup yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. 4 ayı doldursak da otursa artık.

Bana doktor 90 derece olmadigi surece sorun yok demisti. Oturma muhabbeti olunca kafam karisiyor benim de acaba nasil oturtuluyor, biz mi yanlis yapiyoruz diye. Biz genelde sezlongta yatar gibi oturtuyoruz gibi oluyor

Bana doktor 90 derece olmadigi surece sorun yok demisti. Oturma muhabbeti olunca kafam karisiyor benim de acaba nasil oturtuluyor, biz mi yanlis yapiyoruz diye. Biz genelde sezlongta yatar gibi oturtuyoruz gibi oluyor
Ben de normalde yatar gibi tutuyordum, bugün ilk defa dik denedim. Çok hoşuna gitti ama ben de tedirgin oluyorum.

Başını dik tutabiliyor mu? Bizimki hala tam tutamıyor.

Kucaktaykensw evet. Oturunca napar bilemedim suphe ettim simdi, mekik ceker gibi kalkmaya calisiyor aklimda kalan. Yakinda tutar bebisiniz de
Kucaktayken daha stabil bizim de. Bolca karın üzeri çalışıyoruz bu ara. Bize ayaklarını tutması gerek dedi terapist, 3.5 ay için erken değil mi ya? Tutan var mı aranızda? Oturmaya da 5 ay dedi. Kafam karıştı baya

Kafasını rahat tutuyor ama, ayaklarını tutmuyor daha kızım. Sadece alt acarken dizlerini tutuyor.

Kızlar mama olarak ne veroyosunuz bize hep.dr. aptamil 1 önerdi. Küçükken annem bana ari mama, sma falan vermış takviye bu aylarda bende 1 paket ari mama aldım. 4. Ay olsun belki veririm arada sulu olarak dedim kg. duruma gore

Ayak tutmak derken bizde oyle bisey yok simdilik. Karin ustunu ben biraz ihmal ediyorum ya daha cok calismakiyiz.

Ayy tavsiye için çok teşekkür ederim yarın hemen maden suyuna başlıyorum aile hekiminide ziyaret edicem en kısa zamanda
Ben bu konuda takıntılıyım .. annem babam kayınpederim amca dayı sağolsunlar hassasiyetimin farkındalar o yuzden uyarmadım. Ama kv bu konuda sık sık hatırlatmaya ihtiyaç duyuyor..
benim takıntım covid dolayısıyla değil ama ben bebeklerin öpülmesine başlı başına takıntılıyım o yuzden
Gerçekten benide çok yoran bir konu bu insanlar keşke biraz düşünse

Carsamba gunu cok onerilen bi alerji doktoruna gidecektik calismayacakmis o gun. Yeni yila ertelediler bakalim hayirlisi insallah o zamana kadar iyilesiriz

Kızım tutmaya başladı ayaklarını fakat genelde kıyafet engel oluyor. İnce bir şey giydiyse, veya altı açıksa tutuyor ama kalın bir kıyafet varsa üzerinde tutamıyor. Bir de ayaklar hep çıplak bizde. O da etkilemiş olabilir belki :)

Kızlar mama olarak ne veroyosunuz bize hep.dr. aptamil 1 önerdi. Küçükken annem bana ari mama, sma falan vermış takviye bu aylarda bende 1 paket ari mama aldım. 4. Ay olsun belki veririm arada sulu olarak dedim kg. duruma gore
Ben başta sma kullandım ama kabızlık yaptı.. yani bizimki bir gün yapmasa çıldırıyor gerçekten .. sonra aptamil aldım ve çok şükür günde iki kez bazen üç yapıyor.. kilo alımıda iyi bana göre yani sınırdan alıyor ama olsun sağlıklı olması yeterli .. aptamil için sadece çok gaz yaptıgını söylüyorlar ama bizim hep gazımız olduğu için çok anlayamıyorum zaten artık kendi kendine pırtlamayıda baya çözdü
Arı mamayı çok önermediklerini okumuştum ama net bilgim de yok yanıltmak istemem.. aslında bakarsan aptamile karşı olan oldukça fazla kişi var .. ama ben kabızlık yapmayınca devam ettim değiştirmeyede korktum bu yuzden

Maşallah ona. Bizde resmen ayaklarında kar botu var, çocuk nerede ayağını görecek de tutacak. Yeni yeni kavratmaya çalışıyorum.

Bizim de sınır gibi kilosu ayda 600 gr kadar aliyor aptamilde cok vermedim aslında ben. Anne sütü ile besledim ilk ay mama takviyesi yapmıştım. Ama 600 gr sınırda çıkınca kilosu dedim pişirme mama ari mama bir alayım daha çok erken ama annem bana hep vermiş anne sütünden hariç şimdi doktorlar vermeyin diyor. Aptamilde veririm belki arada. En iyisi anne sutu de oda çok kilo aldırmıyor. Ya bir de geçen bir arkadaşa gittik arası 1 ay bizim çocukla. Süt sağma biberonlariyla(onlar cok min-nak degil malum) koca biberon doldutup mama verdiler cocuga (aptamil)
Bize doktor daha yeni yeni 2 ölçek (60 ml)verebilirsiniz dedi gecen ay oda. Mama ölçünüz nedir sizinde ?? 2 ölçek 60 ml mi ? Yoksa daha fazla mi veriyorsunuz

Biz 3. Ay kontrolünde iznimizi aldık hic tereddüt etmeden oturtabilirsiniz destekle dedi doktorumuz. Bizimki de aynı senin minnoş gibi sürekli oturma istegindeydi, ilk oturuşu aynı dedigin gibi çok heyecanlı ve mutluydu, ondan beridir de hep oturtuyoruz kucağımizda

Ben de normalde yatar gibi tutuyordum, bugün ilk defa dik denedim. Çok hoşuna gitti ama ben de tedirgin oluyorum.
Ben normalde emzirme yastığının içine yatırıyordum dün doğruldu yastığın içine oturdu
Bi mutlu oldu görsen kendini doğrultuyor durduğu yerde ama 90 derece değil tabi hala eğimli
Yalnız ben de Tedirgin oluyorum o yüzden erken oturması taraftarı değilim

Başını dik tutabiliyor mu? Bizimki hala tam tutamıyor.
Bu minibüslere taksilere konan kedi köpek bibloları oluyor ya hani maskot gibi arabanın göğüslüsüne yapıştırıyorlar,araba gittikçe kedi kafasını bi o yana Bi bu yana sallıyor
Hem bizimki aynı öyle işte tam dik tutacak araba hareket etmişçesine başka yöne çeviriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…