- 16 Ocak 2021
- 240
- 705
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.581
Ben de almak istiyorum eşim buna cidden bu kadar para verecek miyiz diyorBen ne bulsam alır oldum yabimdeki yürüme arkadaşına yetişemedim diye vardır bi hayır dedim fisher pricenkini aldım o da gelsin kargo da onunda yorumunu yapacam
Hepsiburada 490 TLBen de almak istiyorum eşim buna cidden bu kadar para verecek miyiz diyorne kadara hangi siteden aldınız? Bi indirim bekledim ama olmadı ben de bayılacak gibiyim babadan habersiz parayı
24 Eylül beklenendi 15 Eylülde doğdu. Ama geriden gelmesi gerekmez mi bu durumda ?Senin beklenen doğum tarihi neydi? Atakları o tarihe göre hesaplıyorlar ya, biz ondan 2 hafta geriden geliyoruz mesela.
Bizim de yarın doktor randevumuz, bugün tam 4 ayı bitirdik, diyet işlerini falan konuşuruz herhalde. Ek gıdaya hem geçmek istiyorum bi yandan da bebeğe yemek yapma işi gelmesine çok üşeniyorum ki yemek yapmayı seven de biriyimdir. Herhalde bu tadım kısmı beni korkutuyor. Şimdi güzeldi ya çıkar memeyi ver doyur minişi. @Banuu8 sen mi almıştın bu ek gıda kitaplarını, içinde tarifler mi var? Öyleyse ben de almaya niyetliyim.
Onlarda durmuyor işte sorun ordaBebek uyutucu diye bi program var onda süpürge ve fön sesi de var o da işe yarıyorelektriği geçtim makine bozulurr
Tüh valla dün n11 de 449 du suan dediğin gibi en ucuz 490 olmuş. Ben de köpekcik istiyorum daha güzel on kısımdaki aktiviteler. Bizimde nihayetinde hepsi almıyor eşim biraz söylense deHepsiburada 490 TLen ucuz orada buldum zebra daha ucuza vardı ama ben egitici köpekçik istiyordum eşim ben böyle konuşunca kendine mi alıyorsun der hep bizimki de gereksiz dedi ama hemen taktiği anlatıyorum sana ben instagram da eğitici köpekçik ile yürüyen tatlı bir bebeğin videosunu gönderdim dibi düştü görünce peşine de dedim oğlumuz ilerde resimlere bakıp Herşeyimi almış ailem diyecek bak veee zafer benimmm
Aaa biz de 24ü bekliyoduk 9u geldi. 4. Ay gerilemesine gireli 1 hafta oldu diyor harika haftalar. Kaldı 4 hafta hadi iyiyiz24 Eylül beklenendi 15 Eylülde doğdu. Ama geriden gelmesi gerekmez mi bu durumda ?
ben de ek gıdayı gözümde büyütüyorum sıcacık meme var dediğin gibi gece yarısı aç emzir. Şimdi rapma yukarı bir döneme giriyoruz.
24kitchen kanalında bi belgesel izledim. Çocuklar neden yemek seçer gibi bi şeydi.
Şimdi bu bebekler anne sütünden ek gıdaya geçerken algıları da gayet açık oluyor.
Mesela anne brokoli veriyor, çocuk ister istemez ağzını kamaştırıyor. Neden? çünkü daha önce yememiş tadmamış ya da ağzına ekşi gibi gelmiş bu tat. Anne “bu çocuk bunu sevmedi“ diye ısrarcı olmuyor. Çocukta da “annem bunu bana vermek istemedi” diye bi algı Oluşuyor. Öyle konuşmadan anlaşma ama yanlış anlaşmasonuçta çocuk köfte makarna peynir ekmekle yaşıyor
Bunu ben neden yazdım şimdi gece gece
Diyecektim ki yani madden değil manen de tüm savaş boyalarımızı sürüp silahları kuşanacağımız bi dönem
Bir şey diyim mi, bazen ucuz etin yahnisine dönmeden aslı neyse onu almak lazım. Fisher pnin dev oyun halısı vardı, işimi görür diye gittim piyanolu olan babycim mi ne ondan aldım. Sağolsunlar insan evladına göre yapmamışlar, çocuk cart diye bi uzadı ayakları tuşlara bassa tepesindeki oyuncaklar belinin hizasında kaldı. Oyuncaklarla oynasın desem piyano kısmı başına gelmek zorunda. Bir de çok alçak toplasan 3 tane oyuncağı işe yarıyor. Geçen bime gelen halıdan aldık biraz daha yüksek dursun uzanmayı öğrensin diye. O da fena değil ama 75x75cm, yine tatmin etmedi ve neredeyse Fisher priceın halısının parasını ödedim zaten. Bi daha aklıma takılanı gidip en kötü ikinci el falan alırım bu işe girişmem.Ben ne bulsam alır oldum yabimdeki yürüme arkadaşına yetişemedim diye vardır bi hayır dedim fisher pricenkini aldım o da gelsin kargo da onunda yorumunu yapacam
Bizimki gece falan bisey olursa eee eee diye kendi kendine soyleniyor. Oyle sesler mi?Kızlar bebeğim 5te uyanıp inliyor desem değil garip şekilde kendi kendine sesler çıkarıyor. Uyumaya zorlanıyor inleme gibi sesler normal midir?
Oyyys masallahsenin kızın mi yoksa
Cok cok gecmis olsun. Insallah size bulasmamistir, hizlica atlatirsiniz umarimKızlaaaaar babamızın covid-19 testi pozitif çıktıbizim hem 4. ay kontrolleri hem de aşılar yalan oldu. Onlara yapacak bir şey yok da, minik kelebeğim hasta olursa diye korkuyorum doktorumuzla konuştuk, ateş, öksürük, solunum sıkıntısı, ishal olursa hemen test yaptırın ona dedi. Ben de sanki yavaş yavaş hasta oluyor gibiyim zaten minicik evde kim nereye kaçacak
Hamileyken geçiren vardı hatırlıyorum da, bebişler doğduktan sonra geçiren var mıydı hiç?
Ben buna katılıyorum. Mama verdiğim için suda veriyorum ben ve mama dan sonra her suda yüzünü ekşitiyordu ilk başlarda farklı geliyordu mama dışında bir gıda oldugu için. Yoksa sevmediğinden değil. Ama şimdi ben ağzından çekiyorum suyu bıraksam mama kadar içer24 Eylül beklenendi 15 Eylülde doğdu. Ama geriden gelmesi gerekmez mi bu durumda ?
ben de ek gıdayı gözümde büyütüyorum sıcacık meme var dediğin gibi gece yarısı aç emzir. Şimdi rapma yukarı bir döneme giriyoruz.
24kitchen kanalında bi belgesel izledim. Çocuklar neden yemek seçer gibi bi şeydi.
Şimdi bu bebekler anne sütünden ek gıdaya geçerken algıları da gayet açık oluyor.
Mesela anne brokoli veriyor, çocuk ister istemez ağzını kamaştırıyor. Neden? çünkü daha önce yememiş tadmamış ya da ağzına ekşi gibi gelmiş bu tat. Anne “bu çocuk bunu sevmedi“ diye ısrarcı olmuyor. Çocukta da “annem bunu bana vermek istemedi” diye bi algı Oluşuyor. Öyle konuşmadan anlaşma ama yanlış anlaşmasonuçta çocuk köfte makarna peynir ekmekle yaşıyor
Bunu ben neden yazdım şimdi gece gece
Diyecektim ki yani madden değil manen de tüm savaş boyalarımızı sürüp silahları kuşanacağımız bi dönem
Çook geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah sizlere bulaşmaz eşinde kolayca atlatırKızlaaaaar babamızın covid-19 testi pozitif çıktıbizim hem 4. ay kontrolleri hem de aşılar yalan oldu. Onlara yapacak bir şey yok da, minik kelebeğim hasta olursa diye korkuyorum doktorumuzla konuştuk, ateş, öksürük, solunum sıkıntısı, ishal olursa hemen test yaptırın ona dedi. Ben de sanki yavaş yavaş hasta oluyor gibiyim zaten minicik evde kim nereye kaçacak
Hamileyken geçiren vardı hatırlıyorum da, bebişler doğduktan sonra geçiren var mıydı hiç?
Geçmiş olsun, hemen atlatırsınız umarımKızlaaaaar babamızın covid-19 testi pozitif çıktıbizim hem 4. ay kontrolleri hem de aşılar yalan oldu. Onlara yapacak bir şey yok da, minik kelebeğim hasta olursa diye korkuyorum doktorumuzla konuştuk, ateş, öksürük, solunum sıkıntısı, ishal olursa hemen test yaptırın ona dedi. Ben de sanki yavaş yavaş hasta oluyor gibiyim zaten minicik evde kim nereye kaçacak
Arada dene yine de bizimkide başta sadece makineden gelenle sakinleşiyordu şimdi kabul ediyor telefonuOnlarda durmuyor işte sorun orda
Aynen canım valla hergün zam geliyor herşeyeTüh valla dün n11 de 449 du suan dediğin gibi en ucuz 490 olmuş. Ben de köpekcik istiyorum daha güzel on kısımdaki aktiviteler. Bizimde nihayetinde hepsi almıyor eşim biraz söylense dedaha da pahalanmadan sipariş vereyim ben de hemen
Biz geçirdik bebek 40 günlüktü. En son ona bulaştı. Öğrenir öğrenmez maske takıp emzirme dışı hiç kucağıma almamaya çalıştım ama yine de olan oldu. Hemşire demişti o en kolay atlatacak diye gerçekten de öyle oldu. Biz 5 günlükken falan onun ateşi çıktı bir kez gece. Fitil verdim aslında 38 falandı ama bebek diye korktum. Sonra bir kez de o gecenin sabahında 37.5 ateşi oldu. Sonra ateş hiç yapmadı. İştahsızlık huzursuzluk hiçbir şey olmadı. Çok kolay geçti gitti. 14 günün sonunda dktorra götürüp ciğerlerini falan dinlsttk temidzi. Ben bu sırada sayısız zencefilli meyveli bitki çayları içtim. Kemik sulu zerdeçallı çorbalar içtim. Virüs yükü olmasın diye gece de maskeyi çıkarmadan yattım. Onu da Anne yanı beşiğine yatırdımKızlaaaaar babamızın covid-19 testi pozitif çıktıbizim hem 4. ay kontrolleri hem de aşılar yalan oldu. Onlara yapacak bir şey yok da, minik kelebeğim hasta olursa diye korkuyorum doktorumuzla konuştuk, ateş, öksürük, solunum sıkıntısı, ishal olursa hemen test yaptırın ona dedi. Ben de sanki yavaş yavaş hasta oluyor gibiyim zaten minicik evde kim nereye kaçacak
Egitici kediler harikaAaa biz de 24ü bekliyoduk 9u geldi. 4. Ay gerilemesine gireli 1 hafta oldu diyor harika haftalar. Kaldı 4 hafta hadi iyiyizbu arada “konuşmadan anlaşma ama yanlış anlaşma” betimlemesi hayatımın %70i falan, o kadar güldüm ki gözümden yaş geldi.
Bir şey diyim mi, bazen ucuz etin yahnisine dönmeden aslı neyse onu almak lazım. Fisher pnin dev oyun halısı vardı, işimi görür diye gittim piyanolu olan babycim mi ne ondan aldım. Sağolsunlar insan evladına göre yapmamışlar, çocuk cart diye bi uzadı ayakları tuşlara bassa tepesindeki oyuncaklar belinin hizasında kaldı. Oyuncaklarla oynasın desem piyano kısmı başına gelmek zorunda. Bir de çok alçak toplasan 3 tane oyuncağı işe yarıyor. Geçen bime gelen halıdan aldık biraz daha yüksek dursun uzanmayı öğrensin diye. O da fena değil ama 75x75cm, yine tatmin etmedi ve neredeyse Fisher priceın halısının parasını ödedim zaten. Bi daha aklıma takılanı gidip en kötü ikinci el falan alırım bu işe girişmem.
Yürütücü oyucak alır mıyım bilmiyorum. Evde bir anda her yerden sirk gibi oyuncak falan çıkmaya başladı, bu kadar şeyi nereye koyacağım onu bilemiyorum. Bizim evde eğitici kedicikler var, onların peşine takılıp emeklemeye başlasın bi, yürüme kısmı gelince bakarım duruma.
Geçmiş olsun hepinize. Sevindim rahat geçtiğineBiz geçirdik bebek 40 günlüktü. En son ona bulaştı. Öğrenir öğrenmez maske takıp emzirme dışı hiç kucağıma almamaya çalıştım ama yine de olan oldu. Hemşire demişti o en kolay atlatacak diye gerçekten de öyle oldu. Biz 5 günlükken falan onun ateşi çıktı bir kez gece. Fitil verdim aslında 38 falandı ama bebek diye korktum. Sonra bir kez de o gecenin sabahında 37.5 ateşi oldu. Sonra ateş hiç yapmadı. İştahsızlık huzursuzluk hiçbir şey olmadı. Çok kolay geçti gitti. 14 günün sonunda dktorra götürüp ciğerlerini falan dinlsttk temidzi. Ben bu sırada sayısız zencefilli meyveli bitki çayları içtim. Kemik sulu zerdeçallı çorbalar içtim. Virüs yükü olmasın diye gece de maskeyi çıkarmadan yattım. Onu da Anne yanı beşiğine yatırdım
Bebeğink rahat geçti biz de 2 aşılıydık ama yamulduk resmenTeşekkür ederiz herkese, umarım rahat geçiririz
Geçmiş olsun hepinize. Sevindim rahat geçtiğine2 aşımız var sonuçta, çok kötü geçmez diye düşünüyorum ben de ama yine de korktum biraz meyve ve bitki çayı alayım bari ben de biraz, iyi fikir onlar, zencefil de alayım, balla falan yeriz. Bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?