2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah hüç belirtisiz atlatarsınız. Bizim ikizler grubunda geçirdi bir arkadaş. Bebeklerde 2 gün ateş oldu çok ciddi bir şey yaşamadılar. Bol bol mandalina portakal tüket

Geçmiş olsun annem ve babamda pozitif çıkmışlar karantinadalar umarım hafif atlatırsınız.

Egitici kediler harika Aynen öyle canım oyun halısında birebir aynı şeyleri yaşamışız bende sırf bu yüzden mama sandalyesini istediğim model alayım diye 2. El aldım mesela içime sindi en azından
Ben de mama sandalyesi bakacağım bu ara siz ne aldınız? Ikeanınkini çok övüyor herkes ondan mı alsam diyorum.

Bugun doktora gittik 6940 cikti doktor kilo olarak iyi dedi, diyet kilo alimina engel mi dedim kilo konusunu dert etmene gerek yok dedi. 17 gunde 300 gram almis gibi. Bebisim 48 cm dogmustu, boyu 61-61,5 gibi cikti onu biraz kisa buldu. Babasi 183-4 ben 158-9 gibiyim insallah babasina cekmistir. Gittigimiz doktir benim cocuk doktorumdu guvendigimiz biri, istanbuldaki doktorumuz boyunu hem kisa olcup hem de normal normal diyordu. Ben biliyorum dogustan gelen acigi boyda kapatamadi bebisim. Alerji doktoru da onerdi. 4. Ay asilarimizi da olduk. Iste boyle, bakalim.

Bebeğink rahat geçti biz de 2 aşılıydık ama yamulduk resmen
Hadi ya eşimin 4. günü bugün, grip gibi. Artık daha fazla ağırlaşmaz herhalde Onun biontech aşıları çok ağır geçiyordu, o yüzden korkmuştum ben ama iyi gidiyor şimdilik. Ateşi falan da çıkmadı. Ufaklık bugün hapşırıyor çok fazla, acaba ondan mı dedik.
Bir de aynı evdeyiz ama bizi temaslı bile yazmadılar. Ne kadar gevşek kurallar. Sürü bağışıklığına gideriz tabi. Bugün doktor randevumuz vardı, biz gitmedik. Yoksa kimse gitme demiyor
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah hüç belirtisiz atlatarsınız. Bizim ikizler grubunda geçirdi bir arkadaş. Bebeklerde 2 gün ateş oldu çok ciddi bir şey yaşamadılar. Bol bol mandalina portakal tüket
Oyy kıyamam minnoşlara. Ateş olursa mutlaka test yaptırın dedi doktorumuz ama niye dedi acaba. Olmaz umarım
Geçmiş olsun annem ve babamda pozitif çıkmışlar karantinadalar umarım hafif atlatırsınız.
Geçmiş olsun onlara da. Şu ara yine çok fazla insandan duyuyoruz maalesef umarım çok rahat atlatırlar.

Sevindim kilosuna canım oh, boy olarak da belkide minyon olacak belki de birden bire boy atacak inşallah yeni bir alerji doktorumu önerdi

Ben de mama sandalyesi bakacağım bu ara siz ne aldınız? Ikeanınkini çok övüyor herkes ondan mı alsam diyorum.
Canım sizde tortikollis mi vardı bi ara sanki böyle birseyden bahsetmistin. Canım çok sıkkın ben şüphelendim doktorlar 2 ye ayrıldı kimi var diyor kimi yok çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah çok hafif geçer hepimiz için. Ben hamileyken geçirmiştim ama doğumdan sonra hiç olmadım köşesinden döndük. Bol bol su içmeyi ihmal etme ❤

Neyse ona da şükür alışsa çok tatlı duruyor bebeklerde
O zaman bizde alalım kızımı goren çoğu kişi kız çocuğuna benzemiyor diyor gören erkek çocuk diyor bari bandana alayım da biraz kıza benzesin

Sevindim kilosuna canım oh, boy olarak da belkide minyon olacak belki de birden bire boy atacak inşallah yeni bir alerji doktorumu önerdi
sonradan düşündüm de doktora gelişim geriliğiyle doğduğunu tam söyleyemedik sanırım arada kaynadı sohbet. neyse sağlıklı olsun da boyu da uzar inşallah bebişimin. evet yeni bir doktor önerdi. gittiğime iyi dedi ama bize yakın bi doktor daha önerdi. kimi doktor test yapıyor kimisi yapmıyormuş. benim şimdi gittiğim test yapmayan doktormuş. ay nedir kardeşim doktorların her şeyi farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…