2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Takım arkadaşı olmak çok önemliymiş gerçekten. Bütün gece babasına bileniyorum ben de ama ona da kızamıyorum. O da elindn geleni yapıyor ama hiç anne gibi olmuyor malesef.
Esim emzirdigi icin geceleri uykusunu alamiyormus baska odaya gecti. Bugun ben emzirdim de adamcagiz uyuyabildi

Takım arkadaşı olmak çok önemliymiş gerçekten. Bütün gece babasına bileniyorum ben de ama ona da kızamıyorum. O da elindn geleni yapıyor ama hiç anne gibi olmuyor malesef.
Doğru anne gibi olmuyor
Bebek ağlıyor, ben alınca düğmeye basmışsın gibi susuyor,babası alınca daha da ağlıyor. O da bunu bildiği için bendeyken susmuyo diyip hemen bana paslıyor. halbuki hep oynarlar kucağında gezer ama demek kazın ayağı öyle değil

Sen cok pozitiftin cok guzel idare ediyordun umarim cabucak guc toplarsin hemencecik. Esim daha cok destek olsa ben de cok isterdim.

Hepinize teşekkür ederim. Gece biraz zor geçti ama artık yavaş yavaş geçmeye başlar diye umuyorum.
Anneliğin zorluğunu böyle şeylerde daha iyi anlıyorum, hasta olmak bile lüksmüş eşim bakıyor bebişe ama ne olursa olsun tam bırakamıyorum dün atlet giydirmemiş mesela, beli açılıp duruyor bebenin altını değiştirdin mi diye sordum arada, aaa unuttum diyor buna da şükür tabi de, değişikler gerçekten sanıyor ki emzirip koyuyoruz kenara, o kendi kendine büyüyor ben uyuturken sessiz ol diyordum, yok sese alışsın diyordu, iki gün kendi uyutunca bugün muma dönmüş uyanıyor sıpa diyor. Ben keyfimden sessiz oluyordum çünkü

Kekik çayı da emzirirken içilmemesi gereken çaylardanmış maalesef boğazım o kadar acıyır ki, çok sevinmiştim belki iyi gelir diye ıhlamura devam

fuzuli_ çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah bu geceniz ve gününüz daha iyi geçer. acil şifalar.

Çok şükür bebiş atlatmış sen de çabucak atlatırsın inşallah

Çok şükür bebiş atlatmış, darısı sana olsun
Hurafe mi bilmiyorum kekik çayı çok iyi geliyormuş virüsleri bakterileri öldürüyormuş

Inşallah sen de en kısa sürede toparlarsın. Anne olunca anladım ki, bir evde anne hasta olursa sistem çöküyor. Bebisler de, anneler de hasta olmasın hiç

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanır siniz

İyiymiş benzetme
Umarım geçicidir, yoksa gerçekten çok zor iş.
Bir tarafa yoga minderi (bolster) koydum, sağa dönük yatınca sırtımı ona dayıyorum, sola dönünce de eşime dayıyorum, öyle öyle çıkartıyoruz sabahı ama çok ağrıyor valla sırtım. Gündüz de kanguru olunca, omurgam çürüyecek yakında

Hastalığı biraz bahane yap dinlen hazır eşin de evdeyken. Biz kimseye demeyiz tabii canım eskiden hastalıklar zevkliydi yap bitki çayı al birkaç gün izin battaniye çek yat. Şimdi cidden ben de hasta olacağım diye ödüm kopuyor

Kızlar benim bebegim durmadiginda esim baya enerji sarfederek şebeklikler yapiyor anormal sesler çıkarıp dikkatini dağıtıyor ve susturuyor çocuğu. Bana da sen de böyle yap bak öylece kucağına alıp tutunca susmuyor falan diye söyleniyor. Ya bende sendeki enerjinin %10u olsa banyo yaparim sizinkiler bebek sende duruyo diyomus benimki de beni begenmiyo hangisi iyi bilemedim

Şu evden çalışmayla bir ket vurulmuştu o hastalık keyfine, annelikle birlikte yok olmuş
İki gündür her şeyi yapıyor eşim, ama kafamı kaldıramadım ya, ne kötüydü. Bugün daha iyiyim, tam keyif zamanı doğru diyorsun, bir daha da bulamam böyle zaman
Bu arada gözümün içine bakıyor azıcık iyi olayım da atölyeye gitsin diye ona da üzülüyorum, çok fazla sorumluluk var üzerinde. Ben de iyice çekildim bebek olunca, her şeyi idare etmeye çalışıyor hayat zor

Elinden geleni yapması güzel de, elbette annenin yerini tutmaz. Bizim ki de elinden geleni yapıyor ama işin garibi elinden bir şey gelmiyor Çocuğu banyo ettireceğiz, kıyafetini çıkarmak için bile beni bekliyor. Allah var tas ile su dökebiliyor. Gerçi ben tek daha kolay yıkıyorum ama niyeyse yardıma ihtiyaç duymadigim bir konuda yardımcı oluyor Çocuğun yüzünde kıl var diyelim "Annesiiii kıl var, al onu" diyor Kendisi alırsa yüzünü çizermiş kızımın, benim ellerim daha yumuşakmış. Işinde becerikli kocam bebek bakımında sınıfta kaldı.

Benimki de kaynana gibi "Niye ağlıyor bu çocuk?" dedi durdu. Neyse ki artık ses etmiyor bakıyor sadece Gölge etmesin yeter modundayım. Beli ağrıyor diye çocuğu tutmuyor bile doğru düzgün. Sürekli tutsaydın alışırdın benim gibi diye lafı çaktım geçen

Benimkini ben sallayarak uyutamıyorum meme vereceğimi bildiğinden muhtemelen, bütün hırçınlığını bana yapıyor. Hen kendini hem beni çiziyor. Ondan gece memede uyutamazsam baba kuvvetlerini çağırıyoruz sallaması için.

Instagram videolarinda gördüm kızlar bir bebeği yaylanan kanguru gibi bir şeye bindirmişler akşamları güzel olurdu böyle bir şey zıplıyor içinde bebiş

Eşimin hakkını yiyemem aksam gelince ona pasliyorum sadece emzirmek için alıyorum. O arada tabi mutfak işi vs oluyor yine dinlenmiyorum da yani cok bilmiş gibi şöyle gezdirsen böyle yapsan durur falan dedikce sinir oluyorum ya gerçekten enerjim yok. Kan verdim tüm değerler normal. Ona rağmen ocean mummy kullanıyorum 3 haftadir ama kilo fazlalığından ve deliksiz uyuyamamaktan kaynaklı bi enerji düşüklüğü var bende. Hiç gezdirmek istemiyorum çocuğu

Benimki de sadece memede uyuyor yaa bunu nasıl biraktircaz bilmiyorum ama ablam biraktiramadi 2 yaşında hala uykuya gecerken meme istiyor

Bu ara uyku egitimine taktım kafayı. Tam bi donanim sahibi olamadim tabi o kadar vaktim olmadı ama araştırdığım kadarıyla biz olmasi gerekenden coook çok uzağız.. 4 aylık bebek gece uykusuna 11 gibi gecer mi yaa 11 de uyusa ona da razıyım. Yarım saat sonra bi daha uyanıp emerek geri uyumak istiyor. 10-15 dk sonra bi daha.. bi daha aynı şekilde derken tam dalmasi 1i buluyor. Sonra 3-4 gibi sonra da 6-7 gibi uyanıyor. Uzmanlara göre 7den sonra tekrar uyutma en az 2-3 saat kadar. Güne başlamış olsun. Ben baslayamiyorum çocuğu nasıl başlatcam bu sebepten gece uykusu benimki gibi geç ve bozuk oluyormus. Bu kısır döngüyü nasıl kırcam bilmiyorum. 9 gıbi uyusa bize de biraz vakit kalsa.. adamla kavusamiyoruz bı türlü.. hicbiseye vakit bulamiyorum ne zamana kadar böyle olcak yaa

Benimki de sadece memede uyuyor yaa bunu nasıl biraktircaz bilmiyorum ama ablam biraktiramadi 2 yaşında hala uykuya gecerken meme istiyor
İşte tam bir kelin ilacı olsa sorusu hiç bilmiyorum. Şu ay gerilemeler bi geçsin memeden kesmek için eğitime başlıcam ufak ufak, ama o iş için benim de akıl melekelerimin yerinde olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…