- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.821
Esim emzirdigi icin geceleri uykusunu alamiyormusTakım arkadaşı olmak çok önemliymiş gerçekten. Bütün gece babasına bileniyorum ben de ama ona da kızamıyorum. O da elindn geleni yapıyor ama hiç anne gibi olmuyor malesef.
Doğru anne gibi olmuyorTakım arkadaşı olmak çok önemliymiş gerçekten. Bütün gece babasına bileniyorum ben de ama ona da kızamıyorum. O da elindn geleni yapıyor ama hiç anne gibi olmuyor malesef.
Sen cok pozitiftin cok guzel idare ediyordunBizde de aynı
keyifsizleniyor da, bazen ben de,
gerçi bu aralar çok keyifsizim
Annelik çok zor keşke geçen yazdıkları gibi babalık seçme şansımız olsaydıherşeye tampon oluyoruz resmen herşeye koş yetiş çok bunaldım sanırım
Çok geçmiş olsun darısı sana olsun
Salata yersen içine limon kabuğu da doğra
Teşekkür ederim inşallah cnmSen cok pozitiftin cok guzel idare ediyordunumarim cabucak guc toplarsin hemencecik. Esim daha cok destek olsa ben de cok isterdim.
fuzuli_ çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah bu geceniz ve gününüz daha iyi geçer. acil şifalar.
Çok şükür bebiş atlatmış sen de çabucak atlatırsın inşallah
Çok şükür bebiş atlatmış, darısı sana olsun
Hurafe mi bilmiyorum kekik çayı çok iyi geliyormuş virüsleri bakterileri öldürüyormuş
Bizde de aynı
keyifsizleniyor da, bazen ben de,
gerçi bu aralar çok keyifsizim
Annelik çok zor keşke geçen yazdıkları gibi babalık seçme şansımız olsaydıherşeye tampon oluyoruz resmen herşeye koş yetiş çok bunaldım sanırım
Çok geçmiş olsun darısı sana olsun
Salata yersen içine limon kabuğu da doğra
Inşallah sen de en kısa sürede toparlarsın. Anne olunca anladım ki, bir evde anne hasta olursa sistem çöküyor. Bebisler de, anneler de hasta olmasın hiç
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanır siniz
İyiymiş benzetmeBu gece benim kız 3ten sonra hep meme ağzında dursun istedi meme düşüyor biizmki uyanıyor. Fuzuliyi düşündüm zor iş valla yazık kız hep öyle. İnşallah bizim kızın da yeni modası diildir geçici bir şeydir oh ne ala memleket valla. Ben de isterim ağzımda hep baklava börek olsun
Hastalığı biraz bahane yap dinlen hazır eşin de evdeyken. Biz kimseye demeyizİyiymiş benzetme
Umarım geçicidir, yoksa gerçekten çok zor iş.
Bir tarafa yoga minderi (bolster) koydum, sağa dönük yatınca sırtımı ona dayıyorum, sola dönünce de eşime dayıyorum, öyle öyle çıkartıyoruz sabahı ama çok ağrıyor valla sırtım. Gündüz de kanguru olunca, omurgam çürüyecek yakında
Olabilir arada hepimizde inis cikislar oluyor regl de etkilemistirTeşekkür ederim inşallah cnmSanırım regl olcam onun etkisiyle keyifsizliğim var
Şu evden çalışmayla bir ket vurulmuştu o hastalık keyfine, annelikle birlikte yok olmuşHastalığı biraz bahane yap dinlen hazır eşin de evdeyken. Biz kimseye demeyiztabii canım eskiden hastalıklar zevkliydi yap bitki çayı al birkaç gün izin battaniye çek yat. Şimdi cidden ben de hasta olacağım diye ödüm kopuyor
Elinden geleni yapması güzel de, elbette annenin yerini tutmaz. Bizim ki de elinden geleni yapıyor ama işin garibi elinden bir şey gelmiyorTakım arkadaşı olmak çok önemliymiş gerçekten. Bütün gece babasına bileniyorum ben de ama ona da kızamıyorum. O da elindn geleni yapıyor ama hiç anne gibi olmuyor malesef.
Benimki de kaynana gibi "Niye ağlıyor bu çocuk?" dedi durdu. Neyse ki artık ses etmiyor bakıyor sadeceKızlar benim bebegim durmadiginda esim baya enerji sarfederek şebeklikler yapiyor anormal sesler çıkarıp dikkatini dağıtıyor ve susturuyor çocuğu. Bana da sen de böyle yap bak öylece kucağına alıp tutunca susmuyor falan diye söyleniyor. Ya bende sendeki enerjinin %10u olsa banyo yaparimsizinkiler bebek sende duruyo diyomus benimki de beni begenmiyo hangisi iyi bilemedim
Benimkini ben sallayarak uyutamıyorum meme vereceğimi bildiğinden muhtemelen, bütün hırçınlığını bana yapıyor. Hen kendini hem beni çiziyor. Ondan gece memede uyutamazsam baba kuvvetlerini çağırıyoruz sallaması için.Kızlar benim bebegim durmadiginda esim baya enerji sarfederek şebeklikler yapiyor anormal sesler çıkarıp dikkatini dağıtıyor ve susturuyor çocuğu. Bana da sen de böyle yap bak öylece kucağına alıp tutunca susmuyor falan diye söyleniyor. Ya bende sendeki enerjinin %10u olsa banyo yaparimsizinkiler bebek sende duruyo diyomus benimki de beni begenmiyo hangisi iyi bilemedim
Eşimin hakkını yiyemem aksam gelince ona pasliyorum sadece emzirmek için alıyorum. O arada tabi mutfak işi vs oluyor yine dinlenmiyorum da yani cok bilmiş gibi şöyle gezdirsen böyle yapsan durur falan dedikce sinir oluyorum ya gerçekten enerjim yok. Kan verdim tüm değerler normal. Ona rağmen ocean mummy kullanıyorum 3 haftadir ama kilo fazlalığından ve deliksiz uyuyamamaktan kaynaklı bi enerji düşüklüğü var bende. Hiç gezdirmek istemiyorum çocuğuBenimki de kaynana gibi "Niye ağlıyor bu çocuk?" dedi durdu. Neyse ki artık ses etmiyor bakıyor sadeceGölge etmesin yeter modundayım. Beli ağrıyor diye çocuğu tutmuyor bile doğru düzgün. Sürekli tutsaydın alışırdın benim gibi diye lafı çaktım geçen
Benimki de sadece memede uyuyor yaa bunu nasıl biraktircaz bilmiyorum ama ablam biraktiramadi 2 yaşında hala uykuya gecerken meme istiyorBenimkini ben sallayarak uyutamıyorum meme vereceğimi bildiğinden muhtemelen, bütün hırçınlığını bana yapıyor. Hen kendini hem beni çiziyor. Ondan gece memede uyutamazsam baba kuvvetlerini çağırıyoruz sallaması için.
Biz emzikle bıraktık şimdi bazen emzik bazen memede uyuyor artık çok yorulduğunda memede sinirleniyor emzik verince tutup uyuyor.Benimki de sadece memede uyuyor yaa bunu nasıl biraktircaz bilmiyorum ama ablam biraktiramadi 2 yaşında hala uykuya gecerken meme istiyor
İlk 1.5 ay benimki de emzik emdi sonra istemedi agzina verince öğürüyor almıyor hicBiz emzikle bıraktık şimdi bazen emzik bazen memede uyuyor artık çok yorulduğunda memede sinirleniyor emzik verince tutup uyuyor.
İşte tam bir kelin ilacı olsa sorusuBenimki de sadece memede uyuyor yaa bunu nasıl biraktircaz bilmiyorum ama ablam biraktiramadi 2 yaşında hala uykuya gecerken meme istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?