- 16 Şubat 2021
- 955
- 1.887
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.841
Bizimki de emzikle kavgalı, bazen diyorum iyi ki almamış bazen de keşke alsaydı diyorum.İlk 1.5 ay benimki de emzik emdi sonra istemedi agzina verince öğürüyor almıyor hic
Biz hep gerilemedeydik zaten günlük uyku süresi çok kısaydı artık gerilemeye de takilirsak heralde bana bi huni lazim olacakİşte tam bir kelin ilacı olsa sorusuhiç bilmiyorum. Şu ay gerilemeler bi geçsin memeden kesmek için eğitime başlıcam ufak ufak, ama o iş için benim de akıl melekelerimin yerinde olması lazım.
Ay yok ilk 1 sene iyi olurdu yaa keske tutsaydi. Sonra da onu biraktirmaya uğraşırdik tabiBizimki de emzikle kavgalı, bazen diyorum iyi ki almamış bazen de keşke alsaydı diyorum.
Bizim de böyle. Emzik resmen kurtarıcı oluyorBiz emzikle bıraktık şimdi bazen emzik bazen memede uyuyor artık çok yorulduğunda memede sinirleniyor emzik verince tutup uyuyor.
Gercekten öyle ara uyanmalarda da yoksa al emzir yerine koy çok yorucu oluyor.Bizim de böyle. Emzik resmen kurtarıcı oluyor
Bizde durum bundan hallice heraldeElinden geleni yapması güzel de, elbette annenin yerini tutmaz. Bizim ki de elinden geleni yapıyor ama işin garibi elinden bir şey gelmiyorÇocuğu banyo ettireceğiz, kıyafetini çıkarmak için bile beni bekliyor. Allah var tas ile su dökebiliyor. Gerçi ben tek daha kolay yıkıyorum ama niyeyse yardıma ihtiyaç duymadigim bir konuda yardımcı oluyor Çocuğun yüzünde kıl var diyelim "Annesiiii kıl var, al onu" diyor Kendisi alırsa yüzünü çizermiş kızımın, benim ellerim daha yumuşakmış. Işinde becerikli kocam bebek bakımında sınıfta kaldı.
Enerji düşüklüğü bende de var elim kolum kalkmıyor resmenEşimin hakkını yiyemem aksam gelince ona pasliyorum sadece emzirmek için alıyorum. O arada tabi mutfak işi vs oluyor yine dinlenmiyorum da yani cok bilmiş gibi şöyle gezdirsen böyle yapsan durur falan dedikce sinir oluyorum ya gerçekten enerjim yok. Kan verdim tüm değerler normal. Ona rağmen ocean mummy kullanıyorum 3 haftadir ama kilo fazlalığından ve deliksiz uyuyamamaktan kaynaklı bi enerji düşüklüğü var bende. Hiç gezdirmek istemiyorum çocuğu
B12 ve d vitamini eksikliği cok etkiliyor benim b12 cok iyi çıktı ama d vit bakılmadi. Demirim falan kesin düşük diyerek kan verdim hersey yerli yerinde çıkınca tek seçenek kilo fazlalığı kaldı elimde.. ha bide uykusuzlukEnerji düşüklüğü bende de var elim kolum kalkmıyor resmenben de kan vereceğim kronik B12 düşüklüğü var bende kesin ondan
Az önce deneyimledim bunuKizlar havalar baya soğudu hala dışarı çıkıp pusetle gezdirebilen var mı çok rüzgar var bizim burada iki gündür.
Ya ben dışarı değil de avm ye gitmek istiyorum biraz bebek arabasında uyur belki. Eski günlerdeki gibi ben de bir iki magaza gezer bişeyler yerim eşimle diye hayal ediyorum ama durmazsa diye de cok cesaretim yok.. natavegaya gitmeyi denicem önümüzdeki günlerde aksam eşimle beraberAz önce deneyimledim bunuFelaket bir ayaz var. Bir de kızımı kanguruya koydum ilk defa, akla bak Neyse ki kanguruda durmayacağını bildiğim için puseti de almıştım. Hemen pusete koyup, önünü örttüm. Kızım üşümedi ama ben yüz felci geçirecektim nerdeyse. Ben rüzgar ve yağış olmazsa çıkma taraftariyim. Hava almak iyi geliyor.
Biz artık sadece market alışverişi için çıkıyoruz. Kendi arabamızla gidip bebek arabasına koyup avm içinde geziyoruz. Kanguru alıp beraber çıkmak istiyordum ama havalar baya soğudu burda. Yine de alıcam olurda yine iyi bir havaya denk gelirsek beraber markete gideriz hiç değilseKizlar havalar baya soğudu hala dışarı çıkıp pusetle gezdirebilen var mı çok rüzgar var bizim burada iki gündür.
Benim kesin B12 ve d vitamininden kiloyu yavaş yavaş veriyorum çok şükür 56 yı gördüm tartıda tabi aç karnına bu hamilelik öncesi kiloma dönmek istiyorum 50 ile hamile kalıp 65 le doğuma girmiştim evin koridoru uzun bebeği kucakta koridorda gezerek uyutuyorum epey enerji sarfediyorum bunun etkisi olmuş olabilir evde bebek kucağında yürüyüş yapabilirsin ilk zamanlar zor oluyor ama kilo veririm diye düşünerek yürümek moral motive ediyorB12 ve d vitamini eksikliği cok etkiliyor benim b12 cok iyi çıktı ama d vit bakılmadi. Demirim falan kesin düşük diyerek kan verdim hersey yerli yerinde çıkınca tek seçenek kilo fazlalığı kaldı elimde.. ha bide uykusuzluk
Bizimki se sürmesine basılmış gibi gece 00.30 olmadan uyumaz. Uyuyor yerine bırakıyorum hoop gözler açılıyor sonra bir daha emiyor sonra bir dahaaaa. Ne zamanki saati geliyor o zaman iptal. Gündüzleri babası evdeyse 2 saat uyur nede olsa ağlasa bakacak insan var ama babası olmayınca uyumaz işlerim yarım kalır yemeğim geç vakite kalır. Bazen kurulmuş olduğunu düşünüyorumBu ara uyku egitimine taktım kafayı. Tam bi donanim sahibi olamadim tabi o kadar vaktim olmadı ama araştırdığım kadarıyla biz olmasi gerekenden coook çok uzağız.. 4 aylık bebek gece uykusuna 11 gibi gecer mi yaa 11 de uyusa ona da razıyım. Yarım saat sonra bi daha uyanıp emerek geri uyumak istiyor. 10-15 dk sonra bi daha.. bi daha aynı şekilde derken tam dalmasi 1i buluyor. Sonra 3-4 gibi sonra da 6-7 gibi uyanıyor. Uzmanlara göre 7den sonra tekrar uyutma en az 2-3 saat kadar. Güne başlamış olsun. Ben baslayamiyorum çocuğu nasıl başlatcambu sebepten gece uykusu benimki gibi geç ve bozuk oluyormus. Bu kısır döngüyü nasıl kırcam bilmiyorum. 9 gıbi uyusa bize de biraz vakit kalsa.. adamla kavusamiyoruz bı türlü.. hicbiseye vakit bulamiyorum ne zamana kadar böyle olcak yaa
Dene bence deneye dene alışır minik kuş sana da iyi gelirYa ben dışarı değil de avm ye gitmek istiyorum biraz bebek arabasında uyur belki. Eski günlerdeki gibi ben de bir iki magaza gezer bişeyler yerim eşimle diye hayal ediyorum ama durmazsa diye de cok cesaretim yok.. natavegaya gitmeyi denicem önümüzdeki günlerde aksam eşimle beraber
Ayy ne güzel yaa ben süt azalacak diye dünyayı yiye yiye midemi iyice büyüttüm cok yiyorum nasil kilo veriyim valla daha 6 kilo bile olmadi bebe ama ben tasiyamiyorum hiç gücüm yokBenim kesin B12 ve d vitamininden kiloyu yavaş yavaş veriyorum çok şükür 56 yı gördüm tartıda tabi aç karnına bu hamilelik öncesi kiloma dönmek istiyorum 50 ile hamile kalıp 65 le doğuma girmiştim evin koridoru uzun bebeği kucakta koridorda gezerek uyutuyorum epey enerji sarfediyorum bunun etkisi olmuş olabilir evde bebek kucağında yürüyüş yapabilirsin ilk zamanlar zor oluyor ama kilo veririm diye düşünerek yürümek moral motive ediyor
Biz düzenli hergün çıkmaya başlamıştık hava almak iyi geliyor bebekte pusette uyuyordu çayımızı termosa koyup bir bankta içiyorduk market ve avm virus nedeniyle gitmeye korkuyoruz annemlerde hastalanınca.Az önce deneyimledim bunuFelaket bir ayaz var. Bir de kızımı kanguruya koydum ilk defa, akla bak Neyse ki kanguruda durmayacağını bildiğim için puseti de almıştım. Hemen pusete koyup, önünü örttüm. Kızım üşümedi ama ben yüz felci geçirecektim nerdeyse. Ben rüzgar ve yağış olmazsa çıkma taraftariyim. Hava almak iyi geliyor.
Kuzum ya kusura bakmazsan çok güldüm bunaKızlar benim bebegim durmadiginda esim baya enerji sarfederek şebeklikler yapiyor anormal sesler çıkarıp dikkatini dağıtıyor ve susturuyor çocuğu. Bana da sen de böyle yap bak öylece kucağına alıp tutunca susmuyor falan diye söyleniyor. Ya bende sendeki enerjinin %10u olsa banyo yaparimsizinkiler bebek sende duruyo diyomus benimki de beni begenmiyo hangisi iyi bilemedim
Mervecim rica ederim kocanın hakkını yeme. Kaynanalar “neden ağlattın bu çocuğu“ diyorlar GeneldeBenimki de kaynana gibi "Niye ağlıyor bu çocuk?" dedi durdu. Neyse ki artık ses etmiyor bakıyor sadeceGölge etmesin yeter modundayım. Beli ağrıyor diye çocuğu tutmuyor bile doğru düzgün. Sürekli tutsaydın alışırdın benim gibi diye lafı çaktım geçen
Vega avm subayleri çok sakin bir avm, bize de yakın hem. Aklında bulunsun. Asansör biraz sıkıntı sadece, yetersiz kalıyor. Geçen ilk defa gittik, bebek bakım odası da ferahtı, memnun kaldım ben. Senin oğlan pusete alışkın zaten. Inşallah dışarda da durur.Ya ben dışarı değil de avm ye gitmek istiyorum biraz bebek arabasında uyur belki. Eski günlerdeki gibi ben de bir iki magaza gezer bişeyler yerim eşimle diye hayal ediyorum ama durmazsa diye de cok cesaretim yok.. natavegaya gitmeyi denicem önümüzdeki günlerde aksam eşimle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?