2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İşte tam bir kelin ilacı olsa sorusu hiç bilmiyorum. Şu ay gerilemeler bi geçsin memeden kesmek için eğitime başlıcam ufak ufak, ama o iş için benim de akıl melekelerimin yerinde olması lazım.
Biz hep gerilemedeydik zaten günlük uyku süresi çok kısaydı artık gerilemeye de takilirsak heralde bana bi huni lazim olacak

Bizde durum bundan hallice heralde bazı konularda benden daha iyi olduğunu iddia eder ama üzerine kustuğunda ya da kaka yapıpta altını yıkamaya götürdüğümüzde durum değişiyor. Bir polis edasıyla "al bunu alll allll alllll" nidaları yankı buluyor çocuğu tek yıkayamam o konuda sağ olsun yardım eder ama o biraz üstün körü yıkar bende aksine çocuğu kırklarım orda biraz anlaşamayız. Bakım konusunda beni tatmin etmese de ilgi konusunda iyidir bir bakıyorum çocuk m16 olmuş bana ateş ediyo, bir bakıyorum polis eğitimi alır olmuş tek bacağından sarkıtıyor bazen yerde yuvarlanıyorlar sonra bebe koltuğa terk ediliyor ve kapanış babanın polis olması da oyunları etkiliyor tabi öyle oyuncakla falan oynamak nadirdir genelde oyuncak benim bebe oluyor oynayan da babası

Kizlar havalar baya soğudu hala dışarı çıkıp pusetle gezdirebilen var mı çok rüzgar var bizim burada iki gündür.

Enerji düşüklüğü bende de var elim kolum kalkmıyor resmen ben de kan vereceğim kronik B12 düşüklüğü var bende kesin ondan

Enerji düşüklüğü bende de var elim kolum kalkmıyor resmen ben de kan vereceğim kronik B12 düşüklüğü var bende kesin ondan
B12 ve d vitamini eksikliği cok etkiliyor benim b12 cok iyi çıktı ama d vit bakılmadi. Demirim falan kesin düşük diyerek kan verdim hersey yerli yerinde çıkınca tek seçenek kilo fazlalığı kaldı elimde.. ha bide uykusuzluk

Kizlar havalar baya soğudu hala dışarı çıkıp pusetle gezdirebilen var mı çok rüzgar var bizim burada iki gündür.
Az önce deneyimledim bunu Felaket bir ayaz var. Bir de kızımı kanguruya koydum ilk defa, akla bak Neyse ki kanguruda durmayacağını bildiğim için puseti de almıştım. Hemen pusete koyup, önünü örttüm. Kızım üşümedi ama ben yüz felci geçirecektim nerdeyse. Ben rüzgar ve yağış olmazsa çıkma taraftariyim. Hava almak iyi geliyor.

Ya ben dışarı değil de avm ye gitmek istiyorum biraz bebek arabasında uyur belki. Eski günlerdeki gibi ben de bir iki magaza gezer bişeyler yerim eşimle diye hayal ediyorum ama durmazsa diye de cok cesaretim yok.. natavegaya gitmeyi denicem önümüzdeki günlerde aksam eşimle beraber

Biz artık sadece market alışverişi için çıkıyoruz. Kendi arabamızla gidip bebek arabasına koyup avm içinde geziyoruz. Kanguru alıp beraber çıkmak istiyordum ama havalar baya soğudu burda. Yine de alıcam olurda yine iyi bir havaya denk gelirsek beraber markete gideriz hiç değilse ama şuan için sorarsan Kocaeli'de hava soğuk ve benim cesaretim sıfır

Benim kesin B12 ve d vitamininden kiloyu yavaş yavaş veriyorum çok şükür 56 yı gördüm tartıda tabi aç karnına bu hamilelik öncesi kiloma dönmek istiyorum 50 ile hamile kalıp 65 le doğuma girmiştim evin koridoru uzun bebeği kucakta koridorda gezerek uyutuyorum epey enerji sarfediyorum bunun etkisi olmuş olabilir evde bebek kucağında yürüyüş yapabilirsin ilk zamanlar zor oluyor ama kilo veririm diye düşünerek yürümek moral motive ediyor

Bizimki se sürmesine basılmış gibi gece 00.30 olmadan uyumaz. Uyuyor yerine bırakıyorum hoop gözler açılıyor sonra bir daha emiyor sonra bir dahaaaa. Ne zamanki saati geliyor o zaman iptal. Gündüzleri babası evdeyse 2 saat uyur nede olsa ağlasa bakacak insan var ama babası olmayınca uyumaz işlerim yarım kalır yemeğim geç vakite kalır. Bazen kurulmuş olduğunu düşünüyorum gece uykusuna daha erken geçirmeye çalışıyorum 11de götürüyorum odaya bazen 10da ama nafile

Dene bence deneye dene alışır minik kuş sana da iyi gelir

Ayy ne güzel yaa ben süt azalacak diye dünyayı yiye yiye midemi iyice büyüttüm cok yiyorum nasil kilo veriyim valla daha 6 kilo bile olmadi bebe ama ben tasiyamiyorum hiç gücüm yok

Biz düzenli hergün çıkmaya başlamıştık hava almak iyi geliyor bebekte pusette uyuyordu çayımızı termosa koyup bir bankta içiyorduk market ve avm virus nedeniyle gitmeye korkuyoruz annemlerde hastalanınca.

Kuzum ya kusura bakmazsan çok güldüm buna ahahaha
Yaw bu günler geri gelmez tadını çıkar diycem de kim gelmesini ister ki deme sakın
Mervecim rica ederim kocanın hakkını yeme. Kaynanalar “neden ağlattın bu çocuğu“ diyorlar Genelde el cevap “ ben manyağım çocuğu ağlatmak hoşuma gidiyor da ondan “

Bebeğime henüz oda yapmadığımız için elbise dolabı almadık sadece şifonyer almıştık elbiselerini benim dolabıma asıyordum ama hediye geldikçe çoğaldı dolabıma sığmaz oldu bu askılığı aldım Trendyol dan 66 liraya öyle kaliteli bir şey değil ama işimi gördü Bim den aldığım top ışıkları da astım çok hoş oldu odasını yapınca oraya koyarız fikir olur diye burda paylaştım

Eklentiler

• 16420759436327878073920635479197.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 58
Vega avm subayleri çok sakin bir avm, bize de yakın hem. Aklında bulunsun. Asansör biraz sıkıntı sadece, yetersiz kalıyor. Geçen ilk defa gittik, bebek bakım odası da ferahtı, memnun kaldım ben. Senin oğlan pusete alışkın zaten. Inşallah dışarda da durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…