2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
BirKaç sabah 8 gibi kalkmayı dene onu da kaldır. emin ol akşam uykuya daha kolay geçecek. Demek ki uyanık kalması gereken bir süre var ve geç uyanınca bu süre geceyarılarını buluyor muhtemelen.
Canım bebeyi lifleme ve çok sıcak suyla yıkama. Popoya yüzüne ve başına sabun yap yeter. Sonra atopik dermatit oluyorlar. Cildi çok hassas elinle iki ovalasan kafi. Onun kirinden Terinden ne olur ki
Kizlar havalar baya soğudu hala dışarı çıkıp pusetle gezdirebilen var mı çok rüzgar var bizim burada iki gündür.
Ben pazartesden beri sokaklardaydım. Bugün doktor kontrollerimiz vardı hava rüzgârlı diye arabayla gittim geldim hep. Ama soğuk önemli değil Rüzgar ve yağıl yoksa Her gün çıkmaya gayret ediyoruz.

Kız yok sadece uzun uzun yıkıyorum manasında dedim zaten eşim yüzüne dokundurmuyor burnu bozulacak kaşı öyle olacak vay efendim şöyle böyle derken çocuk kir içinde kalıcak ona bıraksam bebek süngeriyle vücudunu yıkıyorum biraz uzun yıkıyorum ayakları soyuluyordu daha doğrusu kiri atıyordu babası yıkamadığı için yoksa bütün bebekler mis gibi

Canım kocam Meğer beni suçlayan bir dil kullanmamış ve ben bunu farketmemisim

Ben de yuruyerek bebek uyutarak zayifladim

Beni yanlış anlamadığın için teşekkür ederim

Gereksiz06 bu arada ben de dünyaları yiyorum. Doymuyorum. Içimde fil var sanki. Canım sürekli yemek yemek istiyor. Kilo vermeyi geçtim, alacak gibiyim artık. Bi diyetisyenle görüştüm. 6.aydan sonra daha doğru olur dedi. 2 ay sonra yardım almayı düşünüyorum. Kendi kendime kilo veremem gibi geliyor.

Adaçayı ile gargara tavsiye ederim. Antibakteriyel özelliği var çok iyi geliyor bize
Bu arada Eşin iyileşsin “zensiz olmaz“ diyip seni pırlanta yağmuruna tutabilir bu kadar zorlandıktan sonra

Bizimkisi saklamayı da bilmiyor onu bile beceremiyor iş yine bana düşüyor pert oluyorum sallamaktan

Adaçayı ile gargara tavsiye ederim. Antibakteriyel özelliği var çok iyi geliyor bize
Bu arada Eşin iyileşsin “zensiz olmaz“ diyip seni pırlanta yağmuruna tutabilir bu kadar zorlandıktan sonra
Mantıklı gargara, hemen yapayım teşekkür ederim.
Kesin tutar pırlanta yağmuruna Yılbaşında kolye almıştı, bir sene idare ederim ben onunla

Annemlere yürüme mesafesinde o avm ve suan da annemlerdeyim ama bebek arabamızı getirmedik malesef. Bu arada bizim küçük yaramaz artık pusette durmuyo. Arabada duruyodu pusette ama asla durmuyor artik kucağımda yolculuk yapıyor
Diyet konusunda ben de istiyorum diyetisyen ama 6. Aya gelip ek gıdaya başlasak da yine %90 bizden besleniyo olacak bebekler bilmem ki diyet nasıl olur.. annemlere kilo konusunda yakindikca en az 1 sene diyet düşünme çocuğun sütüne engel olma kabullen diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…