- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.941
Oyy kıyamam yaBenimki babayla durmuyor
Biberon ve emzik keyfe keder canı isterse alıyor istemezse tükürüyor ağzından, ama babayla
Dün büyük kızı kurstan almaya gittim.toplam 30 dk belki sürdü belki sürmedi.eve geldim bebenin gözler kan çanağı TV izliyorlar
Ağlamaktan helak olunca ve eşim de başa çıkamayınca mecburen tv açtım dedi
Çok şaşkınım doğduğu günden beri eşim hiç yalnız bırakmadı mutlaka yardım etti bana ama şu sıralar bi haller oldu bu minik kuşa
Artık büyüdüler ya, ilk ay için geçerli değil mi o? Bir yerde almak zorunda valla biberon, bu bağımlılık sürdürülemezBiberon da meme reddi sebebi ya cok korkuyorum ondan.. 1 ay öncesine kadar mama veriyodum hic biberon kullanmadim hep enjektör+parmak yardımıyla verdim korkumdan
Pes etme, güneşli günler göreceğizKısa uykuları hiç uzatamadım, hep pes ediyorumdediklerin kulağa çok güzel geliyor umarım uygulayabilirim
4 uyku mu yapıyorPes etme, güneşli günler göreceğiz
Bendeki bu enerji nereden geliyor bilmiyorum ama
Bebeğim olmasa, koltuğa uzanıp tv izleyecek halim yok, o kadar perişanım. Ama babası uzun uyutamadığı için az önce 2 saat kanguruda uyuttum miniğimi. Ben de hiç kolay yapmadım saat oturtma işini, ama oluyor. Sonra zaten kendiliğinden o kadar uyumaya başlıyor.Uyuy
Benim taktiğim son (4.) uykuya kadar min 1 saat uyutmaktı. Bazen 20-25 dk denedim tekrar uyutmayı. Uyumadığı oldu, ama uyuduğu da oldu. Öyle öyle düzeldi. Biliyorsunuz zaten, uzun süredir takmıştım kafayı, uğraşıp duruyordum. Put gibi oturuyorum ama karanlıkta, veya sürekli pışpış sallanıp duruyorum ayaktaeşim inanamadı ilk gördüğünde, kafayı yediğimi düşündü bence ama şu hastalıkla her dediğime geldi.
Dün sordum, yuttun mu tüm dediklerini diye, valla yuttum diyorsemineri de dinleyince dün
Teşekkür ederim. Araştırayım ya, normalde kurtarır kendini ama derin uyuyorlarmış uyurken. Kundak da çözüm değil artık. Ben beşiğe takılan bir şey sanmıştım ama çok mantıklı bu3D-matrastopper | Ademend, droog & veilig slapen
✓ Beschermt je baby ✓ Vrije ademhaling in elke positie ✓ Warmteregulatie ✓ Droog & fris met AeroSleep® technologie ► Ontdek nuwww.aerosleep.com
Bu linkten bakın kızlar bebek yatağı için türkiyede bulamadım safesleep 3D yazınca bulabiliyorum ama burdaki sitelerden, banada arkadaş vermişti bendekinin fotosunuda atıyorumfuzuli_
Bu gece bende öyleydim saat başı yarım saate bir uyandı acaba kıyafetimi rahatsız ediyor diye düşündüm. Gece kalktım kıyafet değiştirdim ama aynı sabah babası azcık aldıda uyudum 1 saat falan. Şimdide uyumuyor uykusu var ama sanki yokmuş gibi konuşmak istiyor. Ben bu durumu şöyle nitelendiriyorum. Sanırım beyni büyüyor ve herşeyi öğrenmek istiyor gibi hiçbirşey kaçırmak istemiyor gibi. Yoksa gece yeterki lamba kapalı olsun karanlık olsun acıkırsa uyanır emer uyur ama sütüm kalmadı gece artık emmesinden. Sanırım damarlardaki kanı çekiyordu en sonSütüm yetiyo sırf bunun için mamaya baslamak istemiyorum aslında.. önce sakin ama ilgilenmeyince mızırdanıyor.. ve kendi kendine uyumuyor hiç uykusu yokmuş gibi dinc uyanıyor. ben bı çözüm yolu bulamiyorum gerçekten sinirlerim cok yıprandı
Kesinlikle benim bebem de yabanci görünce agliyor pandemi bebeleri iste :)2.ay asilariyla aynı verem hariç 2.ayda böyle olmamıştık ama artık çevreye biraz daha duyarlı oldukları için etkilenmiş olabiliriz diye düşünüyorum çünkü kızım yabancı seçmeye falan da başladı yabancı biri laf atınca dudak bukuyor farklılıkları anlıyorlar artık
Yok canım ac olduğunu hiç düşünmedim kilo alımı iyi ve doymasa anlıyorum zaten bide benimki hep böyleydi. Hic gece uykusuna yatirip da 3-4 saat sonra uyandığını bilmem. Derin dalana kadar yarım saatte bir 10 dk da bir uyaniyor yeniden uyuyuyorum uğrasa uğrasa. Yeni bi durum olmadığı icin de cok yoruldum artık. Senin gibi gececek diye düşünemiyorum bunu huy edindi malesef. Eşim de sabah erkenden işe gidiyor bana uyku falan yok yani..Bu gece bende öyleydim saat başı yarım saate bir uyandı acaba kıyafetimi rahatsız ediyor diye düşündüm. Gece kalktım kıyafet değiştirdim ama aynı sabah babası azcık aldıda uyudum 1 saat falan. Şimdide uyumuyor uykusu var ama sanki yokmuş gibi konuşmak istiyor. Ben bu durumu şöyle nitelendiriyorum. Sanırım beyni büyüyor ve herşeyi öğrenmek istiyor gibi hiçbirşey kaçırmak istemiyor gibi. Yoksa gece yeterki lamba kapalı olsun karanlık olsun acıkırsa uyanır emer uyur ama sütüm kalmadı gece artık emmesinden. Sanırım damarlardaki kanı çekiyordu en son. Geçenlerde bir iki kere yine böyle oldu doymuyor falan diye düşündüm mama vericem dedim doktor sakın verme sütün yetiyor çocuğu sumo güreşlerinemi hazırlicaksın dedi. Arada yapıyorlar böyle yani mama verme bence.
Valla ben de bunu düşünüyodum bu aralar biberon ne zamana kadar vermicem diye ama bu ayda bi meme reddi olabiliyomus ya bazı arkadaslar yaşadı hatta. O yüzden ek gıdaya kadar vermicem heralde benArtık büyüdüler ya, ilk ay için geçerli değil mi o? Bir yerde almak zorunda valla biberon, bu bağımlılık sürdürülemez
Valla biz aşı olmadık diyete devam ama huzursuzluk bugün zirvede uyumadığı süre boyunca ağlıyorAa ben de merak ediyorum. Ben fırınlanmış süte başladım 3. Gündeyim ama ovlan kafayı yedi hiç bu kadar huysuz olmamıştı. Sebep süt mü, çarşamba günkü aşı mı yoksa üzerimizden gerileme mi geçiyor anlamıyorum. Süte bağlayabileceğim sonuçlar dün 2 kere kaka yaptı mukuslu o kadar. Umarım @joynss un da iyi gidiyordur.
Belki kaka yapmadığı için mi huzursuz acaba canım doktordan dönüş geldi miGünaydın canımya bizimki 5 gündür kaka yapmadı dün açtım diyeti, bugün de bir lokma yerine iki lokma yedim doktorun dediği gibi, ama kaka olmayınca bilemedim, doktora sordum yanıt bekliyorum. Gece çok kıpır kupırdı hkucağımda bile uyumadı, bilmiyorum huzursuzluk mu yaptı
Umarım 4. ay uyku gerilemesi değildir, geçici bir durumdurBu gece bende öyleydim saat başı yarım saate bir uyandı acaba kıyafetimi rahatsız ediyor diye düşündüm. Gece kalktım kıyafet değiştirdim ama aynı sabah babası azcık aldıda uyudum 1 saat falan. Şimdide uyumuyor uykusu var ama sanki yokmuş gibi konuşmak istiyor. Ben bu durumu şöyle nitelendiriyorum. Sanırım beyni büyüyor ve herşeyi öğrenmek istiyor gibi hiçbirşey kaçırmak istemiyor gibi. Yoksa gece yeterki lamba kapalı olsun karanlık olsun acıkırsa uyanır emer uyur ama sütüm kalmadı gece artık emmesinden. Sanırım damarlardaki kanı çekiyordu en son. Geçenlerde bir iki kere yine böyle oldu doymuyor falan diye düşündüm mama vericem dedim doktor sakın verme sütün yetiyor çocuğu sumo güreşlerinemi hazırlicaksın dedi. Arada yapıyorlar böyle yani mama verme bence.
Genelde 4, nadiren 3. İdealde 1-2-1-0,5 saat şeklinde ama aralarında geçişmeler oluyor, son uyku hariç. Son şekerleme kaçabiliyor bazen işte, dün kaçtı mesela, ama zorlanıyor kaçarsa. Normalde 8’de uyurdu gece, dün şekerleme de kaçtı diye biraz erken yatırdım (7:15 gibi) 9:15’te ancak uyudu4 uyku mu yapıyor
Böyle bir şey buldum ama yastık gibi, emin olamadım. ince sanırım, belki bir alıp denerim.3D-matrastopper | Ademend, droog & veilig slapen
✓ Beschermt je baby ✓ Vrije ademhaling in elke positie ✓ Warmteregulatie ✓ Droog & fris met AeroSleep® technologie ► Ontdek nuwww.aerosleep.com
Bu linkten bakın kızlar bebek yatağı için türkiyede bulamadım safesleep 3D yazınca bulabiliyorum ama burdaki sitelerden, banada arkadaş vermişti bendekinin fotosunuda atıyorumfuzuli_
Reflü yastıklarının içi böyle. Sanki onun üstten çekilmiş hali gibi bu.Böyle bir şey buldum ama yastık gibi, emin olamadım. ince sanırım, belki bir alıp denerim.
İsteyen olursa diye link bırakıyorum.
Sevi Bebe Boğulma Önleyici Yastık Mavi Sevi Bebe Boğulma Önleyici Yastık Mavi : Amazon.com.tr: Bebek
Burada başka bir foto var mesela, ince bir yastık gibi. Ama çok küçük, direkt yüzüstü uyumuyorsa, anlamsız gibi görünüyor.Reflü yastıklarının içi böyle. Sanki onun üstten çekilmiş hali gibi bu.
Nice hareketli kurmali oyuncaklardan bahsetmissin nerden aldin foto atabilir misin?Reflü yastıklarının içi böyle. Sanki onun üstten çekilmiş hali gibi bu.
Anlıyorum seni. Ne diyim Allah yardımcımız olsun.Yok canım ac olduğunu hiç düşünmedim kilo alımı iyi ve doymasa anlıyorum zaten bide benimki hep böyleydi. Hic gece uykusuna yatirip da 3-4 saat sonra uyandığını bilmem. Derin dalana kadar yarım saatte bir 10 dk da bir uyaniyor yeniden uyuyuyorum uğrasa uğrasa. Yeni bi durum olmadığı icin de cok yoruldum artık. Senin gibi gececek diye düşünemiyorum bunu huy edindi malesef. Eşim de sabah erkenden işe gidiyor bana uyku falan yok yani..
Ocean aldım ben üç kez kullandım.. kabızlık yada kakadan bi fark yapmadı şuanlıkKızlar merhaba bnm kızın bugun kontrol ve aşısı vardi . 500 gr almis ben zaten evde takıp ediyordum almadığın farkındayım. Ama gelişimi yüzde 50 de . 6.5 kg 63 cm . Sağlık ocagi demir takviyesi elimizde yok doktora yazdır dedi de. Siz başladınız mı? Başladıysanız hangisini aldiniz. Sidefer felan baktim uçmuş gitmis fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?