2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Oyy kıyamam ya Şu aralar değiştiler baya. Geçen gece hastayım zaten, kızım ağladı biraz gece, uyumak istemiyor gibi. Yatakta da ortamızda yatıyor. Eşim kendine doğru çekti, gel benimle dur biraz diye, bir ağlamaya başladı çığlık çığlığa ağlıyor tekrar aldım, meme verdim sustu ve uyudu. Hepimize bol bol sabır, enerji diliyorum

Biberon da meme reddi sebebi ya cok korkuyorum ondan.. 1 ay öncesine kadar mama veriyodum hic biberon kullanmadim hep enjektör+parmak yardımıyla verdim korkumdan
Artık büyüdüler ya, ilk ay için geçerli değil mi o? Bir yerde almak zorunda valla biberon, bu bağımlılık sürdürülemez

Bu linkten bakın kızlar bebek yatağı için türkiyede bulamadım safesleep 3D yazınca bulabiliyorum ama burdaki sitelerden, banada arkadaş vermişti bendekinin fotosunuda atıyorum fuzuli_

Eklentiler

• 0DF5C79E-C415-4A10-A1BE-8B97E7F4C0C9.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 8D99269B-87C7-4F2B-B9F8-E8969B68214C.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 49
Kısa uykuları hiç uzatamadım, hep pes ediyorum dediklerin kulağa çok güzel geliyor umarım uygulayabilirim
Pes etme, güneşli günler göreceğiz
Bendeki bu enerji nereden geliyor bilmiyorum ama
Bebeğim olmasa, koltuğa uzanıp tv izleyecek halim yok, o kadar perişanım. Ama babası uzun uyutamadığı için az önce 2 saat kanguruda uyuttum miniğimi. Ben de hiç kolay yapmadım saat oturtma işini, ama oluyor. Sonra zaten kendiliğinden o kadar uyumaya başlıyor.
Benim taktiğim son (4.) uykuya kadar min 1 saat uyutmaktı. Bazen 20-25 dk denedim tekrar uyutmayı. Uyumadığı oldu, ama uyuduğu da oldu. Öyle öyle düzeldi. Biliyorsunuz zaten, uzun süredir takmıştım kafayı, uğraşıp duruyordum. Put gibi oturuyorum ama karanlıkta, veya sürekli pışpış sallanıp duruyorum ayakta eşim inanamadı ilk gördüğünde, kafayı yediğimi düşündü bence ama şu hastalıkla her dediğime geldi.
Dün sordum, yuttun mu tüm dediklerini diye, valla yuttum diyor semineri de dinleyince dün

4 uyku mu yapıyor

Teşekkür ederim. Araştırayım ya, normalde kurtarır kendini ama derin uyuyorlarmış uyurken. Kundak da çözüm değil artık. Ben beşiğe takılan bir şey sanmıştım ama çok mantıklı bu

Bu gece bende öyleydim saat başı yarım saate bir uyandı acaba kıyafetimi rahatsız ediyor diye düşündüm. Gece kalktım kıyafet değiştirdim ama aynı sabah babası azcık aldıda uyudum 1 saat falan. Şimdide uyumuyor uykusu var ama sanki yokmuş gibi konuşmak istiyor. Ben bu durumu şöyle nitelendiriyorum. Sanırım beyni büyüyor ve herşeyi öğrenmek istiyor gibi hiçbirşey kaçırmak istemiyor gibi. Yoksa gece yeterki lamba kapalı olsun karanlık olsun acıkırsa uyanır emer uyur ama sütüm kalmadı gece artık emmesinden. Sanırım damarlardaki kanı çekiyordu en son . Geçenlerde bir iki kere yine böyle oldu doymuyor falan diye düşündüm mama vericem dedim doktor sakın verme sütün yetiyor çocuğu sumo güreşlerinemi hazırlicaksın dedi. Arada yapıyorlar böyle yani mama verme bence.

Kesinlikle benim bebem de yabanci görünce agliyor pandemi bebeleri iste :)

Yok canım ac olduğunu hiç düşünmedim kilo alımı iyi ve doymasa anlıyorum zaten bide benimki hep böyleydi. Hic gece uykusuna yatirip da 3-4 saat sonra uyandığını bilmem. Derin dalana kadar yarım saatte bir 10 dk da bir uyaniyor yeniden uyuyuyorum uğrasa uğrasa. Yeni bi durum olmadığı icin de cok yoruldum artık. Senin gibi gececek diye düşünemiyorum bunu huy edindi malesef. Eşim de sabah erkenden işe gidiyor bana uyku falan yok yani..

Artık büyüdüler ya, ilk ay için geçerli değil mi o? Bir yerde almak zorunda valla biberon, bu bağımlılık sürdürülemez
Valla ben de bunu düşünüyodum bu aralar biberon ne zamana kadar vermicem diye ama bu ayda bi meme reddi olabiliyomus ya bazı arkadaslar yaşadı hatta. O yüzden ek gıdaya kadar vermicem heralde ben

Valla biz aşı olmadık diyete devam ama huzursuzluk bugün zirvede uyumadığı süre boyunca ağlıyor ya diş gelecek ya da atak dönemi diyorum bende

Belki kaka yapmadığı için mi huzursuz acaba canım doktordan dönüş geldi mi

Umarım 4. ay uyku gerilemesi değildir, geçici bir durumdur
Eskiden kızım da 3-4 saatte bir uyanır, emer ve ben onu yatağına koyduğumda uyurdu. Hep gece uykularımız ne kadar rahat diye konuşurduk şimdi meme ağzından çıksa uyanıyor Takip edemedim ne zaman böyle olduğunu ama uzun süredir böyleyiz biz. Ve gündüz de uyutmam gerekiyor, yoksa sürekli ağlıyor. Uykusunu alırsa inanılmaz tatlı bir bebek oluyor, gülücükler saçıyor her yere iyi gözlemle bebeğini, okuduğum her kaynak bu dönem bebeklerin 10-11 saat gece 4-5 saat gündüz uykusuna ihtiyacı olduğunu yazıyor

4 uyku mu yapıyor
Genelde 4, nadiren 3. İdealde 1-2-1-0,5 saat şeklinde ama aralarında geçişmeler oluyor, son uyku hariç. Son şekerleme kaçabiliyor bazen işte, dün kaçtı mesela, ama zorlanıyor kaçarsa. Normalde 8’de uyurdu gece, dün şekerleme de kaçtı diye biraz erken yatırdım (7:15 gibi) 9:15’te ancak uyudu

Böyle bir şey buldum ama yastık gibi, emin olamadım. ince sanırım, belki bir alıp denerim.
İsteyen olursa diye link bırakıyorum.
Sevi Bebe Boğulma Önleyici Yastık Mavi Sevi Bebe Boğulma Önleyici Yastık Mavi : Amazon.com.tr: Bebek

Anlıyorum seni. Ne diyim Allah yardımcımız olsun.

Ocean aldım ben üç kez kullandım.. kabızlık yada kakadan bi fark yapmadı şuanlık
Fiyatını hiç sormadım ya d vitamini de bitmişti onunla beraber aldım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…