2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Biliyorum sen çok kafa yordun. Biraz da bana geçsin bu enerji ve inanç. Tebrik ederim Allah bozmasın

Selam kızlar nasılsınız ben bayadır giremiyorum . 1.5 aydır ailemin yanındaydım istanbulda nihayet 2 gün önce döndüm ama nasıl dönmek yani urfa uçağı devamlı iptal oldu antep uçağına bilet alıp antepe gittim eşim geldi antepten aldı arabayla urfaya gittik tek başıma stresten yüzümde sivilceler çıktı. Havaalanına kapıdan geçince ailemi almadılar. Tek balıma 1 saat beklerden bir de uçak rötar yaptı aman Allahım . Kanguruyla kucakta gezindim herkes bana baktı uöakta birden acıktı nasıl bir ağlamak bi duysanız herkes bana bakıyor yanımda oturan kadına mama yaptırdım sonra neyseki uyudu ve geldim artık burayada sık sık girerim . Herkesin bebişi iyidir inşallah ben anne yanından gelince biraz boşluğa düştüm gibi oldum yaaa

Bugün aklımdan geçtin
Zor bir yolculuk olmuş, ama güzel bir anı olmuş evine hoşgeldin. Dönmek zor oluyor gerçekten, tahmin ediyorum. Biz de çarşamba günü gidecektik ki, eşimin pcr testi pozitif çıktı kızımla eşim atlattı, ben sürünüyorum hala. Bugün kolumu kaldıracak halim yok, koltuğa attım kendimi, mal gibi yatıyorum. Kızımı akşam giydiremedim bile çok fenaymış valla, tüm annişler, babişler dikkat etsin kendine

Bu kadar gelmeyince dedim kocayı attı anasının yanına yerleşti heralde
Töbe töbee

Hoşbulduk sağolasın canım
Çok geçmiş olsun yaa üzüldüm şimdi bak . Hemencecik toparlanır enerjine kavuşursun inşallah bol bol sıvı tüket c vitamini falan aman ihmal etme dua edicem

Bu kadar gelmeyince dedim kocayı attı anasının yanına yerleşti heralde
Töbe töbee
Kocamda aynısını dedi bana çok özlemişti kızını ama bende kaldıkça kaldım valla neden böyle oldum bende anlamadım dönmek zor geldi.
Annem aşırı ağlıyo çok alışmışlardı. Mayısa kadar gitmicem mayıs haziran gibi tayin var . Görüp geri uzaklaşınca onlara da zor bana da

Merhabalar. Sağlık ocağının verdiği kabız yapabiliyor demişti doktor bana. Ben arkadaşımın tavsiyesi ile bestiron damla kullanmaya başladım. Tadı çok kötü sanırım, çok zor veriyorum. Birde bu damla olayı çok zor geliyor bana. D vitamini gibi fıs fıs olsa keşke. 4 ay dolunca başladık. Ah bu ilaç, takviye fiyatları çok yüksek. Benim de takviyelerim bitmişti. Hepsi bir 400 lira civarında tuttu. 5.ay da rota var. Allah yardımcımız olsun.

Hoş geldin Epey maceralı olmuş dönüşün. Valla bana misafir gelse ben ertesi gün boşluğa düşebiliyorum bazen. Tek başımıza ne yapıyorduk diyorum Neyse ki sadece bir gün sürüyor bu durum Vakit buldukça gel buraya da yalnız hissetme kendini

Kız anaları bakın Bu sayfaya. belki beğendiğiniz şeyler burada vardır.instada karışma çıktı

Eklentiler

• 37EC0284-2DC2-4FC1-B44B-1F8DFF7C6B50.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 40
Ayy nasıl macerali olmuuus kiyamam git gide tecrube sahibi olursun merak etme.. ben de annemden dönünce cok bocalamistim, hala gidiyorum orda en azından rahat rahat yemek yiyebiliyorum diye ama orda da bebek hep huzursuz oluyor ona geriliyorum bu sefer de.. Allah kavuştursun güzel günlerde canım

Benim bebe emerken mutlaka sütü boğazına kaçırıyor, öksürüp emmeye devam ediyor sonra yine aynısı.bu böyle 5-6 kere devam ediyor ta ki Öksürmekten yorulup ememeyecek duruma gelene kadar. Emerken yastıkla,ortalama 45 derece açıyla ve onun rahat edeceği şekilde emziriyorum ama noluyorsa oluyor gene aynı

Tazyikli mi acaba süt

Beşikte zaten uyumuyordu. Doktor tavsiyesiyle kafası omuzdan itibaren yukarıda kalacak şekilde yastıkta yatırıyordum ben de hemen yanındaydım. Rahattık. 2 gündür yanında dibinde bile olsam çığlık kıyamet ağıt. Süt mü dokundu yanş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…