2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım valla diyete devam ediyorum biliyorsun ama şu saat oldu uyutamadım ağlıyor kaldırıyorum susuyor seninle tarihimiz normalde aynıydı ya bence atakla alakalı olduğunu düşünüyorum artık

Canım valla diyete devam ediyorum biliyorsun ama şu saat oldu uyutamadım ağlıyor kaldırıyorum susuyor seninle tarihimiz normalde aynıydı ya bence atakla alakalı olduğunu düşünüyorum artık
Hayda umarım uyumuşfır şimdi. Ben oturarak kucakta uyuyorum bugün

Gecen haftalarda gece bana da çok oldu bu 5_6 kere degil ama her emzirmede bir iki kere bu hafta pek olmuyor bende pek anlayamamistim uyuyakaliyor zannettim memede bende emrme seklimden olmadığını düşünüyordum hep ayni sekilde emziriyordum yine de emzirmeye baslarken biraz uyansin diye ve pozisyonuna dikkat ediyorum

Kucakta uyudu mu bari. Eğerr öyleyse apt diildir bence. Sütten olsa çocuğu hep rahatsız eder. Biz de dün gece yapışık ikizdik. Meme ağzında uyudu. Atak zamanı daha çok yakınlık kucak isterlermiş inşallah öyle bir şeydir

A Aylinli bence atak. Bizde atak da aşı da diyet de üstüste bindi karıştı sinyaller. Diyetten olsa bizim çocuğun çağlayarak kusması gerekiyordu bence, dün kaka bile yapmadı, kulak içlerinde biraz birikim var. Bakalım bugün nasıl olacak.
Bizim de böyle oluyor ara sıra, süt fazla geliyor heralde.

Benimkilerden birinde de oluyor ama bizimki acelecilikten oluyor ibişi sanki günlerce aç bırakmışım gibi harıl harıl emmeye çalışıyor boğaZına kaçırıyor

Tazyikli mi acaba süt

Baş parmağımı memenin üstüne, diğer dört parmağımı da memenin altına gelecek Şekilde memeyi kavrayıp öyle emziriyorum.tazyikli olabilir dediğiniz gibi. Bu sırada dünya kadar hava yutuyor tabi, sonra gaz çıkarırken süt de çıkarıyor. ama boğaza kaçması öksürtmesi yazık yoruyor onu. Emzirirken eşim uyanıyor çocuğa bi şey mi oldu diye

Nasıl oldunuz iyice kafama yerleşmeye başladı huzursuzluk süt ürünlerindendir diye
Ön yargıya kapılmak istemiyorum ama hep aklım orda

Hemen yutmayıp biriktiriyor mu acaba?

Kucakta uyuyor ama en ufak kıpırtıda uyandı. Kıpır kıpır buldozer gibi üzerimizden geçti. Beşikte yatmıyordu zaten de yüksek yastığa koyunca rahat ediyordu. Aman allahım koyunca feryat figan ağlıyor. Ay inşallah ataktır ya

Bana da atak gibi geldi canım normalden 1 ay erken doğdu benim oğlumda 14 Eylül normalde doğum tarihi yakın zaman olanlarda hep bu durumlar olunca bende ona bağladım

Atağa inanmıyordum ama tüm bebişler benzer şeyleri yapıyorsa inanıcam artık

Nasıl oldunuz iyice kafama yerleşmeye başladı huzursuzluk süt ürünlerindendir diye
Ön yargıya kapılmak istemiyorum ama hep aklım orda
Dün gece de perişandık. Annem falan havlu attı. Bugün 3 lokma fırınlanmış süt ürünlü gıda yiyerek diyeti açmam lazım, ama bi durucam bakalım nolcak. Doktota sordum doğru düzgün cvp da vermiyor. İyi doktor diye gittik e sonrasında bana yol göstermezsen ne işe yaradı

Kendileri de korkuyor genizlerine kaçınca bizimki uyuyakalır gibi olunca kaçıyor daha çok dikkat ettim de.

Yaaa doğru diyosun valla ben uzun kalınca şuan yana yana düşünüyorum ama Allahtan benim kız dinlenmeye vakit bırakıyor annemlerin yanındayken huyu düzene girdi biraz anakucapında vakit geçiriyo bazen oyun halısında uykusu gelincede eeee eee eee diye bağırıyo aslında ne sorcam sizler çizgi film izletiyo musunuz. Ya ben bazen günde 5-10 dakka bakmasına izin veriyorum mutfakta işim falan olunca o ara durmayınca öyle yaptığım oluyo mecburen bir de kalabalıktan çıktık geldik şimdi tekiz orada cin gibiydi herkes bi yandan konuşuyo bi yandan seviyo fıttırık olmuştu. Şimdi tek başıma o kadar konuşamıyorum

Valla sorma bildiğin tecrübe edinmiş oldum keşke bende yakın olsam arada hep gider gelirdim boşver git rahat edersin arada . Bebişler kendi düzenini arıyor hep bizimki de öyle

Bizim de fena geçti ya, kucakta uyudu uyandı, emdi durdu. Kafa yatağa değince uyandı. Uyumak isteyip uyuyamayınca ağıtı bastı. Noluyor bu bebeklere ya
O benim bebekte de oluyo uyku bastırıyor o an uyuyamayınca ağıtı basıyo hatta eee eee eee diye bağırıyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…