2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Mrb bnm bebe 4 aylık olcak az kaldı bu bir haftadır uyku saati işkence gibi oldu uykusu geldiği zaman ne emzirebiliyorum ne ayakta sallatiyo ne puset hiçbisey kabul etmiyo bagiriyo agliyo zar zor müziklerle fln uyutmaya çalışıyorum en son battaniyede salladik artık hiçbisey fayda etmedi aynı sorunu yaşayan varmı mrk ediyorum

Bizim de fena geçti ya, kucakta uyudu uyandı, emdi durdu. Kafa yatağa değince uyandı. Uyumak isteyip uyuyamayınca ağıtı bastı. Noluyor bu bebeklere ya
Bizimki emmekte istemiyor al beni kucağına zıplayım derdinde ama uyku bi yandan vurduğu için sinirle dolu atak doğruysa bu kesinlikle atak diyorum ben bu arada acayip dişi kaşınıyor bu aralar damak beyazlamış sanırım dişte sıkıştırıyor benimkini hayatımın en ne yapacağımı bilmediğim dönemleri gerçekten

Ben çizgi film değil de haber izletiyorum Gün içinde idare ediyorum ama kahvaltı ve akşam yemeğinde haberler açık olur bizim evde. Garibim de biraz bakıyor işte. Ağzında emziği ile ülke gündemi takip ediyor. Doların kurunu yakında ondan öğreneceğiz. Şaka bir yana tabi hipnoz olmuş gibi bakmıyor, yan çeviriyorum ana kucağını. Ara sıra dönüp bakıyor. Karnımın doyması için mecburum bunu yapmaya Eşime bırakamıyorum o direkt tv izliyor çocuğumla ya da telefondan video izliyorlar.

Tatlışlar ya hepsi şahsına münhasır Ataksa sevincez resmen bize doktor diş için 1 ayı daha var dedi. Daha neler görücez bakalım:)

İlk iki sene hiç ekran görmemesi gerekiyormuş. Ondan sonra da günlük sınır yaşı * 10 dk şeklinde. Ama ilk yıllarda her şeyi gerçek zannettikleri için çok dikkat etmek gerekiyor, bir de şiddet gibi içeriklere tabi. Ekranı açık gördüğü an kitleniyor ama bizimki de, çok ilgisini çekiyor. Bir şekilde göstermemeye çalışıyorum ben

Atağa inanmıyordum ama tüm bebişler benzer şeyleri yapıyorsa inanıcam artık
Bu ara bizimki de bir garip ya, sürekli her şeye ağlıyor. Sol meme krizi başladı yine mesela uykular zorluyor. Ben de hastalık falan düzenin bozulmasına bağlamıştım ama değil sanırım
Biz daha 4. ay aşılarını falan da yaptıramadık, çok korkuyorum

Bu tam bizim halimiz. Memeyi görünce daha da çıldırıyor. Ama uyanınca her şey güllük gülistanlık.

Canım kullandığın iç çamaşırın sebep olmasın. Ben toparlayıcı takıyordum evde de düzgün dursun diye .Baktım ki hep kızın boğazına kaçıyor. Daha rahat birşey kullanınca o sorundan kurtuldum gibi.

Aynennnn meme değil öcü görüyor sanki çocuk önceden memeden ayrılmayan çocuk gitti yerine bambaşka bi çocuk geldi vallahi
Valla bu delirmeler arasında memesiz uyutmaya alıştırırsam on numara olur polyanna gibiyim şu ara, her aksilikten iyi bişi çıkarmaya çalışıyorum.

Valla bu delirmeler arasında memesiz uyutmaya alıştırırsam on numara olur polyanna gibiyim şu ara, her aksilikten iyi bişi çıkarmaya çalışıyorum.
Ay bunu bende geçirdim içimden ama başka türlü de emmediği için ve kilo alımı az olduğu için vazgeçtim süpürge, fön sesi evde hop hop gezerek devam valla napayım tükendim mi eveeett

Hemen yutmayıp biriktiriyor mu acaba?
Muhtemelen cnm çünkü bir kaç kere memeyi bırakınca yanağında biriktirdiği sütü koyverdi Napıyon karaborsaya mı verecek nedir yani bulduysan iç işte stoklamak ne ola ki Allah aşkına ya
Baksana öyle böyle 4 ayı devirdiler ne dertleri olduğunu anlamadan büyüdüler geçecek hepsi sabır diliyorum Allah yardımcımız olsun
Son birkaç gündür fark ettim, göğsümde ele gelen bi kitle olmuş. Ne ola ki
Süt kanalda birikme yapmıştır nazik masaj yap geçer inşallah

Muhteremler Sarkmasınlar diye evde emzirme sütyeni takıyordum.
Bi takmayım öyle deneyim bu hiç aklıma gelmemişti.
Gerçi zaten ev hali hep pijamalı eşofmanlı falan diye kendimi daha iyi hissediyorum sütyenle ama çocuğa dokunacaksa onu da takmam

Muhtemelen cnm çünkü bir kaç kere memeyi bırakınca yanağında biriktirdiği sütü koyverdi Napıyon karaborsaya mı verecek nedir yani bulduysan iç işte stoklamak ne ola ki Allah aşkına ya
Benim kız da seninki gibi stokçu tükürüğünü de biriktiriyor bazen

Sütyen neydi ki

Valla haklısın, öyle böyle bu günlere geldik çok şükür. Masajı deneyim çok sağol, umarım geçer ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…