2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bugün annem ve ablamla kahvaltiya gittik avm ye. Oğlum bi sure bebek arabasinda durdu uyudu, sonra kanguruya aldim gezerken falan. Hic cesaret edemiyodum ama ihtiyacım varmış iyi geldi. Esime kalsa çocuk perisan olur biz zorlaniriz diye çıkarmıcak, annemler bana cesaret verdi, meme sende niye telaş yapıyorsun kendine güven dediler o gazla çıktık kız kıza valla gayet iyi oldu, kısa süreli de olsa hava aldım güzeldi

Ben evde pentinin emzirme atletlerini kullanıyorum. Sutyenler dar geliyor. Içim daralıyor takınca. Bir yere gideceksek, misafir gelecekse ancak öyle takıyorum.

Ben evde pentinin emzirme atletlerini kullanıyorum. Sutyenler dar geliyor. Içim daralıyor takınca. Bir yere gideceksek, misafir gelecekse ancak öyle takıyorum.
Ben de çok rahatsız oluyorum özellikle kızım azar azar emdiği için sürekli emizirip duruyorum çok zor oluyor valla artık takmak istemedim bıraktım bir yere gidilirse takıyorum artık

Bebekleri alerjik olan annelerim size bir sorum var. Kaka da mukus haricinde gördüğünüz kanın miktarı nasıldı? Kızım bugün çok huysuz, sürekli kaka yaptı. 4-5 bez oldu. Son bezde ip gibi kan gördüm. Minik, incecik bir şey. Mukus sürekli vardı ama kan ilk defa oldu.

Ya bugün ben de gördüm birkaç yerde kan. Ama demir ilacı verdim ilk kez. O mu ysptı ki sen vermiş miydin

Ay babaya bırakınca zaten değişik oluyolar
Bizde de haberler açık oluyo hatta şuan haberlere bakıyo bazen salondan çıkmamız gerektiğinde açıveriyorum kıyamıyorum sanki canı sıkılıyormuş gibi hissediyorum ama önğne koymuyorum. Ya ne kadar dikkat etsekte biz izleyince onlarda kafayı çevirip bakıyor mecburen mecbur ne yapalım annenin karnı doymazsa enerji gelmez bebişe nasıl bakıcaz. Peki gğn içinde nasıl oyalıyorsun devamlı yanında konuşuyor musun yoksa kendi haline de bırakıyo musun

Kızım pek kendi kendine durabilen bir bebiş değil. Sürekli konuşuyoruz Bugün oyuncak bebeği alıp onu konuşturdum, çok hoşuna gitti. Battaniye serdim yere, biraz onun üstünde vakit geçiriyoruz, biraz ana kucağında, biraz kucakta geziyoruz, müzik açıp dans ediyoruz. Kitap, oyuncak, çıngırak oyalaniyoruz. Ama hep konuşuyoruz. Zaten kızım da çok konuşkan. Sürekli cevap veriyor. Tv konusunda açık olunca kafayı çeviriyor illa ki. Bizde haberlerde fox açık olur hep, sabah akşam. Siyasetçi olursa kızım şaşırmam

Malesef ben tıpatıp ben

Nokta kadar olduğu da oldu, öyle ip gibi de. En büyüğü fındık kadar oldu birkaç sefer. Çok geçmiş olsun umarım tek seferlik bir şeydir.

Canım malasef ki bizimde ilk ip gibiydi umuyorum ki bebişin durumu alerji den değildir iyi ihtimal çok kaka yaptığı için zorlayıp olduğundandır umuyorum ki yediklerini gözden geçir gözlemle tekrar yediğinde olacak mı diye canım

Aslında çok haklısın bak bunu duyunca daha bi dikkat ediyorumçeviriyorum ama kafasıyla dönüp yinede bakıyor arada sanırım hiç göstermemek için bizimde izlemememiz lazım

İyi yapıyorsun bizimki de öyle konuşmayı çok seviyo tepki veriyo bazen kahkaha atıyo o zaman bitiyorum ama konuş konuş lafta bitiyor. Eline birşeyler tutturmaya çalışıyorum ama en çok poşet tutuyo bizde de fox açık hep işaret parmağı da yukarda ben pek oyuncak almadım oyun halısındaki oyuncakları söküp eline veriyorum ama çok fazla tutmuyor

Nokta kadar olduğu da oldu, öyle ip gibi de. En büyüğü fındık kadar oldu birkaç sefer. Çok geçmiş olsun umarım tek seferlik bir şeydir.
Inşallah tek seferliktir, teşekkür ederim. Senin su böreği ile başlamıştı değil mi?
Inşallah alerji değildir. Aslında farklı bir şey de yemedim. Sadece evde bir beyaz peynir vardı. Yağsız olduğu için tadı çok hoşuma gitmemişti yemiyordum. Dün börek yapıp o peynirden kullandım, börekte tadı hoşuma gidince epey yedim. Bugün kucağımda tırmanır gibiydi sürekli. Bağırsakları kendisini epey zorladı sanırım.

Kızlar süt diyeti mesela pilava bir kaşık bile tereyağı koymamak yani değil mi o kadar dikkat ediyorsunuz
Eser miktarda bile kullanmamak. Sadece peynir tereyağ gibi somut değil atıyorum makarnanın yapımında kullanılanlara bile dikkat ediliyor. Geçenlerde burda marmarabirligin zeytininde dikkat etmeleri gereken bir şey varmış o konuşuluyordu. Bilen arkadaşlar daha iyi anlatırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…