2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Mrhb bizdende Kan mukus var. 1 aydır süt vs kestik ama geçmedi diyet sizde işe yarıyormu

Mrhb bizdende Kan mukus var. 1 aydır süt vs kestik ama geçmedi diyet sizde işe yarıyormu
Bn şu anda süt, yumurta, dana eti, tavuk, balık, muz, domates, kuruyemiş, susam, çilek, frambuaz gibi meyveleri kestim. Diyeti açıp tespit etmeye çalışacağım ancak çok şükür bu süreçte kan olmadı. Sizin de belki süt değil başka gıdaya alerji söz konusudur. Doktorunuzla konuşarak başka bir gıdayı daha deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim ama patates dışında bişi yemedim günlerdir hala devam ediyo bana alerji merkezindeki prof buğday mısır süt yumurta Dana eti kestirdi diğer yiceklerün bağırsaklarla çok alakası olmadığını söyledi bazende alerjiye neden olan besinin ortaya çıkmadığını çok yorucu bi süreç sizin diyet işe yaramış en azından

Her doktor farklı bişey söylüyor Ama gittiğim iki doktor da bana bunları kestirdi. Biri ekstra olarak gluteni de kesmişti. Yediklerinizde kaçak olabilir, makatta çatlak olabilir belki daha iyileşiyor dur. İsterseniz bi doktor fikri daha alın. Böyle diyet de zor çok geçmiş olsun

2 alerji 1de gastroenteroloji gördü 3üde prof
Makatı iyi bana muzu kes demedi mesela buğday mısır Dana eti süt yumurta dışında ye dedi ama bakalım sizede geçmiş olsun müsait olunca neler yediğinizi yazarmısınz.
Bikaç günlük menünüzü ekmekte yok sanırım

Ekmek yiyorum gluten gittiğinde yiyecek hiçbir şey kalmadı. O zaman muz ve balık serbestti onları yedim daha beter alerji oldu onları da kestim o yüzden. Valla yazayım ama sağlıklı mı bilmiyorum bu tempoda ne bulursam yiyorum.

Sabah; ekmek, zeytin salatası (dereotu, salatalık vs), bal ya da pekmez
Ara öğünler; elma, hurma ya da kuru incir
Ana öğünler; bulgur pilavı, salçasız pırasa, pirinç pilavı, kabak yemeği, mercimek köftesi, brokoli, mercimek çorbası, sebze çorbası gibi şeyler
Arada kuzu da yiyorum ama çok sevmiyorum

Zyaglı kurabiye yaptık o da baya iyi oldu motivasyon açısından

Ben de hala içime sinen alerji doktoru bulamadım. Diyeti açıcam Whatsapptan konuşuruz diyen kişi doğru düzgün cvp vermiyor. Kendi kendimizin doktoru olucaz belli ki. Yavaş yavaş açarsk deneyeceğim.

Kanın kesildiğini görsem çok kutlu olcam

Joynss bebek çok fazla kaka yapıyor ama ishal değil ve sabah iki bezi yine kanlıydı. Şimdi aklımda şu var demir ilacını keseyim devam ederse değil diyeceğim. Devam etmezse mesela 1 hafta 10 gün sonra demir ilacı vereceğim kan varsa emin olurum mantıklı mı

Kanın kesildiğini görsem çok kutlu olcam
Siz ne yiyip içiyorsunuz? Bebeğe raporlu mama dışında mama veriyor musunuz? Ben bizde mukusun gittiğini görmedim ama kan kesildi. Sizde ya diyet yaptığınız ürünler dışında bir şeye alerji var ya da kaçak var.

Aslında demir daha çok kabızlık yapıyor diye biliyorum ama her ilaç farklı olabilir yanlış bişey söylemek istemem. Bizde de alerjide sık kaka yapıyordu ilacı kesip gözlemlemek bence de mantıklı. İstersen susamı tahini de kes, geçen çok yiyorum demiştin ya birikim olmuş olabilir.

Dün 3 lokmalık fırınlanmış sütümü yemedim vr gece normal geçti
Hem sevindim hem üzüldüm. Ne yapacaksın diyete devam mı? Kaka nasıl geldi süt alırken? Bizde o delibaş hali sakinledi gibi. Memeye de geri döndü. Kaka da her zamanki gibi geldi ben keke devam ediyorum.

Hem sevindim hem üzüldüm. Ne yapacaksın diyete devam mı? Kaka nasıl geldi süt alırken? Bizde o delibaş hali sakinledi gibi. Memeye de geri döndü. Kaka da her zamanki gibi geldi ben keke devam ediyorum.
Diyete devam ama yeni denemeler yapmak istiyorum. Doktor doğru düzgün cvp vermedi. Normalde yumurtayı açmam lazım. Yarın fırınlanmış yumurta ile devam etsem olur mu sence? Kaka sorunsuz geldi bu arada. Belki bir süre sonra yeniden denerim. Sizin düzelmenize çok sevindim. Belki bizim de geçici bir süreçti ama gözüm yemedi tekrar aynı sıkıntıları yaşamaya

Bir de diyet yapınca alerji daha belirgin hale mi geldi sence? Eskiden bir sürü süt ürünü yerdim, böyle olmazdı.

mumuberry J joynss biizmki de dün akşam ve gece rahattı o hali hafifledi Merkür retrosu vurdu bunları belki de. Şu an var mı ondan bile emin diilim feci salladım

Yaa sizin bebistemi öyle atak fln mi ki ya kaç aylıksin8z
3 ay 22 günlük atak olabilir uykusu çok geldiği için huysuzluk yapıyor olabilir benim bebeğim alerjik olabilir ondan meme reddi yaşıyor olabilirim ya da 4. Ay meme reddi uyku gerilesi bizi erken vurdu o olabilir yani kısacası her şey olabilir bende deneyimsiz bir anne olduğum için nedenini bilemiyorum

Evet su böreği dedik ama düşünüyorum da ben o ara çok kek, kurabiye yemiştim. Bence birikim olmuş. Kek ve kurabiye cevizliydi bi de. Diyet yaparken 3 gün kuralı var, ama normal beslenirken birikim oluyormuş son 3 gün yedim oldu denemiyormuş.

Diyet yaparken 3 gün kuralı var ne demek

Çok üzüldüm canım inşallah alerji değildir yaa gerçekten çok zor bugün durumu nasıl süt ürünleri tükettin mi sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…