2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tek bildiğim bir şey varsa o da bu süreçte bebeğimi tanıyanaz olduğum ya da onu anlamadığım için huzursuz bilemiyorum bizde aksine gece uykuları berbat uyuyor muyum uyumuyor muyum anlamıyorum doğrusu
Gece uykusuzluğu kötü oluyor ya biz gece ğek sıkıntı yaşamıyoruz ama dün biraz sıkıntılıydı

Bizimki bu aralar az biberon yiyor sanki bilemedim ama kilosu iyi fuzulinin attığı görsele göre arttırırım öteki hafta bende . Büzümkü mesela akşam 11 gibi yattığında sabaha karşı 4-5 gibi kalkıyor mama veriyorum tekrar sabah 8 gibi kalkıyor . Kalkmadığı için gece 1 defa beslenmiş oluyor hatta 5-6 saat boyunca gece çiş yapmadığına denk geldim

Yanlış yazmışım kasılma değil kaşınma

Geçen gün babalar ile ilgili yazılmıştı böyle bir şey okudum belki birinin işine yarar
Evet biri de bendim ama bizim ikinci çocuk ilki babayla büyüdü resmen. Yani esirgemiyorum aksine bebeyi babaya paslayıp markete pazara Gittiğim oluyor
Mukus arada görüyordum ama çok azdı bugün ciddi fazlaydı ve çok kaka yaptı yarın doktora sorucam ama ne olabilir acaba
Canım sen bazen tadımlık veriyorum Puding verdim demiştin acaba Onlardan biri mi dokundu? Yani herhangi tattığı bir şey de olabilir. Bir de makata bak o mu kanıyor ? Demir ilacına başladıysan o da yapmış olabilir. Yediklerini düşün ve mümkünse listele bakalım gözüne bir şey çarpacak mı? Çok geçmiş olsun

Tavuk yumurta ile capraz alerjenmis etkiliyor olabilir
Testte alerjisi yok çıktı bi süre yinede tavuğuda bıraktık değişen bişi olmadı
Rota ben yaptırmadım ama alerjisi var

Son düzenleme:
Cuma markette anneme peynir alıyordum gayri ihtiyari tadına baktım sonra da peynir yemeyi ne kadar özlemişim diye düşündüm. Sonradan hatırladım bebenin alerjisini. Bugün yüzü egxema attı gene mukus devam ediyor ama kanama yok Çok şükür.yalnız kaka 5 gün oldu yapmadı müdahale etmiyorum bir de yapınca yeşil yapıyor.
Vitamin için bakliyat da tüketebilirsiniz. bol yeşillik ot kuzu yiyemiyorsanız kıyma tavsiye ederim

Yok mukusa çok takılmıyordum zaten hatta rengi hafif yeşil gibiydi ama bugün kan görünce tedirgin oldum. Eşimde bişey yoktur yediğin birşeyden olmuştur dedi. Yarında olursa doktoru ararız diyor akşam yine kaka yaptı yoktu.

Süt alerjisinde ishal olunmuyor mu? Hep öyle şikayet duyduğum için

Alerjikse bide mama içiyor ve işe yarıyorsa yesin mamayı ilk başta mama emiyodu oğlum meme reddi vardı sagdım direndim genede memeye alıştırdım alerjisi başladı mamaya alışmıyor bu sefer de mama emse bi nebze bnde rahatlıcam en azından doyacak şuan bende açım oda aç büyüdükçe yetmeyecek 7 ayın içindeyiz

Evet dün yoğurdu tatdı azcık. Yani bu tadım dediğim çay kaşığının 4/1’i kadar sadece kaşığın ucu diline değiriyorum. Hatta bende çok süt ürünü yememeye çalışıyordum doğumdan beri gece acıktım tost ayran yedim. Bende ona bağlıyorum. Ya benim yediğim yoğurttan yada bebeğin sonuçta aynı yoğurt ama belki ondan olmuştur.

Almanya’da yaşayan arkadaşımla bu ek gıdayı konuştum alerjimiz olduğunu da biliyor. “Burada süt ve süt ürünleri ek gıdada en sona bırakılıyor alerji yaşanmasın diye”dedi. Bizim bu grupta da en çok süt ve süt ürünlerine alerjimiz var diğer annelerin de öyle. Sanıyorum senin bebek de bundan etkilendi.
Bi dikkat et bakalım inşallah kolayca atlatırsınız

Süt alerjisinde ishal olunmuyor mu? Hep öyle şikayet duyduğum için
İshal
mukus
egzema-yüz ve kulaklarda kuruluk
kusma ve daha çok kusma çok çok kusma kakada kan
bebede huysuzluk
Bunların hepsi de herhangi biri de olabiliyor

Biz temmuz doğumluyx alerjiden buraya geldik alerji çok arttı sanrm doğal yicek yok artık bnce ondan oluyor. Çözümsüz hal içine girdik
Tükettiğimiz çoğu süt ürünü inek sütünden elde ediliyor. İnek ne zaman süt veriyor?hamileyken Ve ya emziriyorken. yani östrojen seviyesi max da iken. Bunun yanında büyük başların olası hastalıklardan korunmaları Ve bağışıklıkları için kullandıkları Ciddi antibiyotikler var. Hepsi süt kanalıyla tüketicilere geçiyor. Süt ve süt ürünlerini hamilelikten önce bırakmıştım ancak hamilelikle mecburen az da olsa tüketiyordum. Şimdi yine bıraktım sayılır ancak eser miktarda istemeden de olsa tüketiyorum bununka ilgili çok makale okudum faydasından çok zararı var ancak gıda endüstrisi bu ürünlerin pazarlanmasında ve mutfakta vazgeçilmez olmaları konusunda çok iyi çalışıyorlar

Anlık bir şey olabilir canım inşallah bir şey yoktur içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…