2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar fomilk yulaf sütü içiyorum ben. Tadı da mükemmel. İçeriği yazıyor içmek isteyen arkadaşlara önerilir.

Eklentiler

• 22D8FC50-884B-40B3-AED6-E858AA46D72E.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 35
Alerji hepimizin basinda bu ne kardesim ne kadae yaygin
Rota aşısı sonrası başladı bizim de yani denk de gelmiş olabilir aşı karşıtı değilim yaptırıyoruz aşıları ama böyle bir ihtimal de var yani gerçi mukus bizde doğduğundan beri var ama kan rota aşısından 1 ,5 hafta sonra başladı

B
Bizde var..mukus doğduğundan beri vardı kan gördüm 3 hafta önce 3 hafta süt ürünü diyeti yaptım hiç düzelme olmadı bozdum dün bakalım artacak mı diye bekliyoruz yumurta diyetim devam ediyor inşallah geçer hemen çok üzülüyorum

Bize doktor öyle birşey söylemedi burda ne yersen tadıma başla ufaktan dedi. Nebilim bende bi ouding verdim bi yoğurt verdim çocuğa. Talip edicem bugün süt ürünü yemedim bakalım yarın ne olacak.

Az önce komşum geldi. Nasıl sen bazen deri değiştiriyorsun bebeğin bağırsaklarıda öyle dedi. Şu sıralar olabilir normal dedi. Eğer alerji olsa vücudunda döküntüde olur diyor. Bakalım eğer devam ederse götürcem doktora. Sanırım bütün bebeklerde var. Hani bi kaç arkadaşın yazısını görmüştüm böyle ama herkeste varsa normal herhalde. Komşunun dediği doğru olabilir diyorum. İnşallah daha fazla bizi tedirgin etmezlerde biter gider.

İnşallah alerji değildir bizde de hiç döküntü yok sadece mukus ve kan …evet kimle konuştuysam alerji konusunda egzama gibi döküntülerden bahsettiler…en kısa zamanda geçer inşallah

Biz 9 gibi gece uykusuna geçiyoruz genelde o yüzden daha fazla kalkıyor sanırım.. 8/8.30 bizimde güne başlama.. çiş yapmama benm bir kez oldu araştırdım normal diyorlar. Bende fuzulinin tablodakini uygulayacağım miktar olarak bakalım.. ek gıda için ne düşünüyorsun? Mama da erken başlama yapabiliyor bazıları.. yurt dışında filanda 4 ay civarı başlangıç yapıyorlarmış sanırım. Bende bu hafta sonu yarım çay kaşığı kadar var yok elma suyu tattırdım öyle sevdiki 5 dk yalandı yavrum
4 saatte bir 150 CC veriyorum 5. ayın içindeyiz geçen ay 3 saatte bir 120 CC veriyordum
Aslı sende aptamil veriyorsun değilmi?

Arkadaşlar alerji sadece egzemadan olmaz bebek yediğiniz herhangi bir besini sindiremiyor olabilir yani bağırsakta emilim yok bu da bağırsakları tahriş eder ve kanama olur bu bebek için çok zordur bağırsakları onarmak yediğiniz alerjik besini o bağırsağa unutturmak en az 3 hafta ile 3 ay arası değişiyor o yüzden en çok çıkan alerji türü bağırsak tepkili olanlardır

Çok teşekkür ederim paylaştığın için. Hem ilk 6 ay sadece anne sütü deyip, sonra su vermedin diye nasıl şaşırıyorlar... Nerden bileceksin ki onlar söylemezse bunu. Zaten ilk çocukda daha tecrübesiz oluyor insan. Peki şimdi küçük kızının devam ediyor mu kakasındaki kan?

Bugün sabahki kakada yoktu. Demir ilacı boyarmış aslında böyle nokta veya iplik gibi kan yapmazmış. Ama şöyle yazılar gördüm. Vegafwronun içinde paraben varmış. Ve paraben bebekte alerjik tepkiler gösterebilirmiş. 10 gün sonra gözlemlemek için tekrar vereceğim. Ama sonra bir daha hiç vermemeyi düşünüyorum. Ocean microfer alayım dedim. Sizde de yok di mi kan

Sen hangi mamayı veriyodun canım . Ben evolvia veriyorum. Ya bende en erken 10.30 da gece uykusuna yatırabiliyorum 9a çekmek istiyorum artık ama mama verip öyle yatırıyım diyorum denk düşüremiyorum. Ek gıdayı bende düşündüm annem de dedi hatta sadece mama aldığı için havuç suyu başla diyor 4. Ayından sonra doktora da sorucam bence başlamak daha mantıklı .
Ay çok sevmiştir tabi bende bş kere dudağına bak reçel sürdüm dudaklarını yaladı hep

Bugunku aklim olsa hemen diyete girerdim bi test ederdim
Yaa öyle mi diyorsun Nerden başlıcam, neyi kesicem hiçbir şey bilmiyorum Bir kez daha görürsem öyle önlem alayım demiştim ama. Doktora da 2 hafta sonra gideceğiz, randevu bulmak mesela. Özel e gitmeli miyim şu an? Bir kez incecik gördüm ve devamı gelmedi çok şükür. O yüzden rahatlamıştım

Devamı gelmedi, kan damlası vermeye devam ediyorum ben. Çünkü ayın 5 inden beri kullanıyordum zaten.

Merve bence bir daha kan görene kadar bekle ama bu yapmış olabilir dediğin şeyleri yerken de temkinli ye
İnşallah bi daha olmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…