- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #44.141
Aslında haklısın, ben de hep bi takip edeyim diye düşündüm başta. Bi oldu bi olmadı hep kafamı karıştırdı. Dediğin gibi tekrarı gelirse diyet yapmak iyi olabilir. Hemen doktora gitmelik bir durum yok gibi belki mesaj atıp bilgi verebilirsin. Porsiyonları ufak tutabilirsin dokunduğunu düşündüğün şeylerin. İnşallah devamı gelmez.Yaa öyle mi diyorsunNerden başlıcam, neyi kesicem hiçbir şey bilmiyorum Bir kez daha görürsem öyle önlem alayım demiştim ama. Doktora da 2 hafta sonra gideceğiz, randevu bulmak mesela. Özel e gitmeli miyim şu an? Bir kez incecik gördüm ve devamı gelmedi çok şükür. O yüzden rahatlamıştım
Aslında farklı bir şey de yemedim canım. Ben günlük yumurta, peynir, yoğurt tüketiyorum hep. Ama ne yediğimi not tutup incelemek iyi olacak. Inşallah tekrarlamaz.Merve bence bir daha kan görene kadar bekle ama bu yapmış olabilir dediğin şeyleri yerken de temkinli ye
İnşallah bi daha olmaz cnm
Bence diyete girmeden önce günlük tüketimi azaltın. Kahvaltıda ya peynir ya yumurta olsun, peynir varsa akşam öğününde tereyağı/ yoğurt olmasın gibi. Ya da fırınlanmış öğünler almaya çalışın. Poğaça kek vsAslında farklı bir şey de yemedim canım. Ben günlük yumurta, peynir, yoğurt tüketiyorum hep. Ama ne yediğimi not tutup incelemek iyi olacak. Inşallah tekrarlamaz.
Ben devlete gidiyorum, mesaj atabileceğim bir çocuk doktorumuz yok ne yazık ki. 6.ay da ek gıdaya geçmeden özel bir çocuk doktoruna gitmeyi düşünüyordum. Daha iyi bilgi alırım diye. Inşallah devam etmez ama bir kez daha görürsem hemen giderim.M
Aslında haklısın, ben de hep bi takip edeyim diye düşündüm başta. Bi oldu bi olmadı hep kafamı karıştırdı. Dediğin gibi tekrarı gelirse diyet yapmak iyi olabilir. Hemen doktora gitmelik bir durum yok gibi belki mesaj atıp bilgi verebilirsin. Porsiyonları ufak tutabilirsin dokunduğunu düşündüğün şeylerin. İnşallah devamı gelmez.
Yok canım Aptamil gaz yapıyor dediler sma yı denedim onu pek sevmedi bir de kıvamı çok sulu gibi geldi bana Bebelac Gold u herkes önerdi iki aydır Bebelac Gold veriyorum şimdi Hipp aldık hep aynı mamadan sıkılmıştır belki diye onun tadına baksın dedik bakalım sevecek miBiz 9 gibi gece uykusuna geçiyoruz genelde o yüzden daha fazla kalkıyor sanırım.. 8/8.30 bizimde güne başlama.. çiş yapmama benm bir kez oldu araştırdım normal diyorlar. Bende fuzulinin tablodakini uygulayacağım miktar olarak bakalım.. ek gıda için ne düşünüyorsun? Mama da erken başlama yapabiliyor bazıları.. yurt dışında filanda 4 ay civarı başlangıç yapıyorlarmış sanırım. Bende bu hafta sonu yarım çay kaşığı kadar var yok elma suyu tattırdımöyle sevdiki 5 dk yalandı yavrum
Aslı sende aptamil veriyorsun değilmi?
Iyi fikir. Istahim çok açıldı yazmıştım ya burda, ben kahvaltıda deli gibi peynir, tereyağ, yumurta yiyorum. Akşam pilav yapıyorsam kesin tereyağlı oluyor. Miktarı azaltırsam sorun kalmaz belki. Çok teşekkür ederim.Bence diyete girmeden önce günlük tüketimi azaltın. Kahvaltıda ya peynir ya yumurta olsun, peynir varsa akşam öğününde tereyağı/ yoğurt olmasın gibi. Ya da fırınlanmış öğünler almaya çalışın. Poğaça kek vs
Fırınlanmış olunca daha mı az etkili oluyor zararlı olanlar ? J joynss senin üç lokma fırınlanmış süt dediğin böyle bi şey miydi? Ben sütü fırında ısıtıp içtin sandım iyi miBence diyete girmeden önce günlük tüketimi azaltın. Kahvaltıda ya peynir ya yumurta olsun, peynir varsa akşam öğününde tereyağı/ yoğurt olmasın gibi. Ya da fırınlanmış öğünler almaya çalışın. Poğaça kek vs
Alerji konusu için değil ama ben ocean aldım kaka da bir renk değişikliğine sebep olmadı eğer demir ilacından ise ocean denemek işe yarayabilir .. faydası olur diye yazmak istedimBugün sabahki kakada yoktu. Demir ilacı boyarmış aslında böyle nokta veya iplik gibi kan yapmazmış. Ama şöyle yazılar gördüm. Vegafwronun içinde paraben varmış. Ve paraben bebekte alerjik tepkiler gösterebilirmiş. 10 gün sonra gözlemlemek için tekrar vereceğim. Ama sonra bir daha hiç vermemeyi düşünüyorum. Ocean microfer alayım dedim. Sizde de yok di mi kan
Ben aptamil kullanıyorum. Başta sma aldım ama kabızlık oldu aptamille devam ettim aslında bi ara evolvia düşündüm memnun olan sayısı hayli fazlaydı ama korktum alışılmış düzeni bozmaya..Sen hangi mamayı veriyodun canım . Ben evolvia veriyorum. Ya bende en erken 10.30 da gece uykusuna yatırabiliyorum 9a çekmek istiyorum artık ama mama verip öyle yatırıyım diyorum denk düşüremiyorum. Ek gıdayı bende düşündüm annem de dedi hatta sadece mama aldığı için havuç suyu başla diyor 4. Ayından sonra doktora da sorucam bence başlamak daha mantıklı .
Ay çok sevmiştir tabibende bş kere dudağına bak reçel sürdüm dudaklarını yaladı hep
İnşallah sever .. ben aptamille devam ettim korktum kabız olur bişi olur diye .. hippte doktorların çoğunun önerdiği bir marka şifa olsun kuzuyaYok canım Aptamil gaz yapıyor dediler sma yı denedim onu pek sevmedi bir de kıvamı çok sulu gibi geldi bana Bebelac Gold u herkes önerdi iki aydır Bebelac Gold veriyorum şimdi Hipp aldık hep aynı mamadan sıkılmıştır belki diye onun tadına baksın dedik bakalım sevecek mi
Fırınlanınca süt proteininin yapısı değişiyormuş ondan diyeti açarken ilk marketten petibör gibi kurabiyeler, sonra fırınlanmış ürünler geliyor. 200 derece üzerinde O dereceye kek dayanmaz tabi dışı yanar olur içi çiğ kalır ondan 200 iyidir. Doktor bana da ilk fırınlanmış lor falan dediğinde “la o kuruyup daş gibi olmaz mı” diye düşünmüştüm de sonradan aydım ben de
Teşekkür ederim canımAlerji konusu için değil ama ben ocean aldım kaka da bir renk değişikliğine sebep olmadı eğer demir ilacından ise ocean denemek işe yarayabilir .. faydası olur diye yazmak istedim
Ben aptamil kullanıyorum. Başta sma aldım ama kabızlık oldu aptamille devam ettim aslında bi ara evolvia düşündüm memnun olan sayısı hayli fazlaydı ama korktum alışılmış düzeni bozmaya..
Mama saati ile uyku bazen benimde uymuyor. Diyelim mama saati için 2 saat var daha ama 8.30-9 arası olmuş saat bende 100 cc yada 120 filan yapıyorum arada kalan saat açığına göre uyku saati değişmesin diye . Eğer öyle yapmazsam gece uyanma sayısı artıyor çünkü..
İnşallah sever .. ben aptamille devam ettim korktum kabız olur bişi olur diye .. hippte doktorların çoğunun önerdiği bir marka şifa olsun kuzuya
Kilo alımı normal ayda 800 900 gram alıyor doktor gelişimi iyi dedi ben çok fazla kilolu olsun istemiyorum ne zayıf olsun ne kilolu normal seyretsin ama zaten daha fazlasını istediği zaman belli ediyor o zaman arttırıyorum bir de haftaya ek gıdaya geçeceğiz bakalım doktor ne diyecek ona göre bir ayarlama yaparımAz değil mi cc si
Aa ek gıdaya heyecanlandım. Tecrübelerini bekliyorumKilo alımı normal ayda 800 900 gram alıyor doktor gelişimi iyi dedi ben çok fazla kilolu olsun istemiyorum ne zayıf olsun ne kilolu normal seyretsin ama zaten daha fazlasını istediği zaman belli ediyor o zaman arttırıyorum bir de haftaya ek gıdaya geçeceğiz bakalım doktor ne diyecek ona göre bir ayarlama yaparım
Ben de heyecanlıyımAa ek gıdaya heyecanlandım. Tecrübelerini bekliyorum
Of çok mantıklı. Çocuk doğururken beynimin yarısını doğumhanede bırakmış gibi hissediyorum zaten kafam bi dünya. Yapayım ben de bundan.Ben de heyecanlıyımyazarım buraya herşeyi Instagram'da bir anne böyle bir tablo hazırlamış Ben de aynısını yapmak istiyorum işinize yarar belki
Bence ikisi de. Bana doktorum yazmıştı doğumdan sonra. Hatta sabah akşam yazmıştı. 1 ay öyle aldım artık sabahları alıyorum sadece.Süt kalitesi için mi kullanılıyor yoksa bize enerji versin giden vitamin minerali karşılasın diye mi yoksa ikisi birden mi
Geçmiş olsun umarım birşey yoktur.Kızlar bebeğim çok huzursuz dün heceden berigece ıkınarak uyandı gazı var gibiydi aldım çıkarmaya çalıştım çok ağladı bu defa da acıkmış heralde neyse doyurdum uyudu. 2 saat sonra yine aynı Böyle böyle 2 saatte bir hep uyandı. Sabah 7de yanıma aldım baktım eli hep kulağına gidiyor sürekli kulağıyla oynuyor kızardı artık. Ateşi yok öksürmüyor burnu akmıyor yani bence hasta değil. Acaba kulağı mi ağırıyor ne yapsam bilemedim ya şimdi uyandı yine kulağıyla oynarsa doktora götürücem
Kulak olabilir canım bir takip et bakalım aynı şekilde devam ederse götürürürsünKızlar bebeğim çok huzursuz dün heceden berigece ıkınarak uyandı gazı var gibiydi aldım çıkarmaya çalıştım çok ağladı bu defa da acıkmış heralde neyse doyurdum uyudu. 2 saat sonra yine aynı Böyle böyle 2 saatte bir hep uyandı. Sabah 7de yanıma aldım baktım eli hep kulağına gidiyor sürekli kulağıyla oynuyor kızardı artık. Ateşi yok öksürmüyor burnu akmıyor yani bence hasta değil. Acaba kulağı mi ağırıyor ne yapsam bilemedim ya şimdi uyandı yine kulağıyla oynarsa doktora götürücem
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi değildir..Kızlar bebeğim çok huzursuz dün heceden berigece ıkınarak uyandı gazı var gibiydi aldım çıkarmaya çalıştım çok ağladı bu defa da acıkmış heralde neyse doyurdum uyudu. 2 saat sonra yine aynı Böyle böyle 2 saatte bir hep uyandı. Sabah 7de yanıma aldım baktım eli hep kulağına gidiyor sürekli kulağıyla oynuyor kızardı artık. Ateşi yok öksürmüyor burnu akmıyor yani bence hasta değil. Acaba kulağı mi ağırıyor ne yapsam bilemedim ya şimdi uyandı yine kulağıyla oynarsa doktora götürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?