2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
4. ay kontrolüne gittik. 300 gr almış Doktor koronadan dolayı normal dedi, ciddi bir hastalık atlattı, ona ciddi enerji harcadı dedi ama bir anneni içine siner mi bu, sinmiyor tabi ben çok huzursuz olunca, 10 gün sonra gel bir daha bakalım dedi. Sol memeyi emmek istemiyor zaten pek, ilk süt gelene kadar biraz emmesi gerekiyor ya, orada sinirleniyor falan. Bir hallerdeyiz şu ara. Ama kilo alımı düşük olursa mamaya başlayacağız. Sütüm var ama emmiyor, mamayı yiyecek mi ki
misophonia_ pişik kremi işini unuttum valla, aklım gitti kiloyu duyunca bir de not almıştım, okudum notları falan 10 gün sonra gideceğim ama, o zaman sorarım olur mu dün ishal gibiydi, onu bile unuttum artık devam ederse mesajla soracağım onu

Çok şükür büyük bir hastalık atlattınız bundan sonra toparlar olmadı mama takviyesi yaparsınız sağlığı yerinde olsun da onlar hallolur annesi tekrar geçmiş olsun

Hanımlar adet olan var mı 4 buçuk aylık oldu oğlum ve benim üç gündür karın ağrım vardı bugün adet oldum ve çok ağrım var... şu aralar gene giremedim tuvalet iletişimine başladık beze veda ettik 1 ay oldu ağrılı zamanları haricinde hafiften oturttuk gibi hatta yıkanılabilir bezden alıştırma kiloduna geçtim haftasonu da külot almaya gidicem bakalım

Canım bir kaç gündür bizimkinde de aynı durum var. Sanırsam diş kaynaklı

D
Damak kaşınırsa kuşağa götürürmüş. Biz hep öyleyiz doktor baktı kulağında bir şey yoktu. Hatta geçen gün bas parmağını damağını tutup çekiyordu

D

Damak kaşınırsa kuşağa götürürmüş. Biz hep öyleyiz doktor baktı kulağında bir şey yoktu. Hatta geçen gün bas parmağını damağını tutup çekiyordu
Aklıma geldi ama erken diye düşünmüştüm damaklarının kontrol edeceğim bugün

Erken diye düşünmüştüm ama ama umarım öyledir
Canım gayet erken çıkaran çocuklar da var. Kız kardeşim 3,5 ile 4 ay arası çıkarmış. Hem bu sancılı süreç biraz uzun sürüyor. Yanı nerden baksan en az 1 ay süründürüyor yavruları. Bu aralar bizim evde diş telaşı çok yoğun. Biri çıkarmaya çalışıyor ötekinin ilk dişi sallanıyor

Ayyy yerim ben onları size de geçmiş olsun inşallah çok sıkıntı olmadan geçer bu süreç

Ya maşallah sana en büyük hayalim bezsiz bebek ama 2 tane ile imkansıza yakın şimdilik hedefim oturmaya başladıklarında lazımlığa alıştırmak direk

Ya maşallah sana en büyük hayalim bezsiz bebek ama 2 tane ile imkansıza yakın şimdilik hedefim oturmaya başladıklarında lazımlığa alıştırmak direk
İnşallah halledersin ya ama evet ikiyle zor olur şimdiden allah sana sabır versin. Zaten çok emen çok işeyen bir oğlum var yeri geliyor kafayı yiyecek hale geliyorum. İlk hafta benim için çok kötüydü kendimi beceriksiz hissetmem mi dersin ben oğlumu tanımıyor muyum mu dersin depresifliğim tavan yaptı üçüncü günde ama sonra yavaş yavaş sakinleştim çok emdiğinden çok işediğini farkettim hep bezliyken çişini nasıl anlayacaktın ki ıkınması gerekmiyor yavaş yavaş anlarsın diye kendimi sakinleştirdim. Bie süre bez takmadım ağı dikişsiz alt giydirdim yada altını qçık bıraktım ne zamanlarda işiyor ne belirti veriyor diye baktım. Şuanda çiş konusunda anlamaya başladım ama ağrıları var diş ağrısı var bir de kan ilacı kabız yaptı derken gene tuvalete gitmek istememeye başladı oturturum heralde birkaç aya. İyice kendini daha iyi ifade etmeye başladı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…