2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Biz de başlamıştık ama benim sakatlığım yüzünden ara verdik ne güzel böyle hikayeler duymak, tebrik ederim 6. aydan sonra tekrar başlayacağım ben de, en azından oturabilsin de.
Ben 3. ayda regl oldum güzel günlerdi reglsiz günler

Neyi canım sogan/sarımsak mı? Annem de sarımsak koy kulagina dedi ama sütten baska biseye cesaret edemedim henüz çok küçük. Hala kulağını tutuyo huysuz da valla insallah artmaz
Evet soğan benim dediğim ama büyüyünce.Yani sütten kesilince. Ortadan kesip tülbente sarıp kulağa koyarmış büyükler. Şimdi çok minik zaten riskli olur
***Şimdi dikkat ettim soğan yazmamışım yukarıya sana cevap yazarken

Son düzenleme:
ne zor işin.

Kalbinden geçen neyse onu yap, bu işin doğrusu veya yanlışı yok. Seçiminin sonuçlarını da bilmen imkansız, çok yüklenme kendine.

Yine de fikrimi söyleyeyim, biz ilkokul öğretmenimizi çook severdik, hala sık sık anarım. Arayayım tekrar hatta, çok oldu görüşmeyeli, canım öğretmenim o böyle gitseydi, hepimizde travma olurdu muhtemelen. Ev de yakınsa bir dönem gidebilirsin belki Ama yaptığın çok büyük fedakarlık olur. Biz dubleks eve çıktık, annem bebeğe bakacak diye, ona rağmen 10 gün sonra ben daralıyorum. Minik tırtılı bırakıp gitmek zaten en zor kısmı

2 aydır oluyorsun yani. Emziriyor musun? Emziriyorsan sütünde hiç değişim oldu mu bazı insanlar azaldığını yada sütün kesildiğini söylemiş çok korkuttu beni ben sadece emziriyorum çünkü... ben şuan çok halsiz düştüm bayılacak gibiyim baş dönmesi çok yoğun geçmiş olsun ayrıca iyisindir inşallah

Pes etme canım anne sütüne tekrar alışır inşallah hep derler ya çocuğumun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım diye beslenmek istemeyen çocuk çok zormuş geçen ay mama reddi ile mücadele ettim ben de ne çektiğimi Allah bilir 5. aya girdiğimiz gün normale döndü sizinki de normale döner inşallah

2 kere oldum, evet. Sütte bir şey farketmedim ben ama kanama yoğun olunca demir takviyesine devam ettim. Bol sıvı almaya çalış. Bir de e-bebek’in süt çayı benim sütümü hemen arttırıyor, için rahat etmiyorsa öyle bir şey kullanabilirsin. Kadın doğuma da görünebilirsin bir terslik var gibiyse. Ben o dönem görüştüm, doğum kontrol hapına başlattı beni.
Baş parmağa giden tendonun yarısı kopmuş kalan yarıyı da bu arada kaybedeceğim herhalde, çok ağrıyor yine bugün. Fizik tedaviye gideceğim bakalım bir ara

güzel lafmış. Sağ meme görünümlü sol meme falan veriyorum ben de, arada işe yarıyor
Geçmiş olsun size de, sürekli yeni bir huy türüyor şu ara
Şu baş parmağını emdiği iştahla emse keşke

Eklentiler

• 8E1C9608-E7DA-44CB-8912-E546E48C4CFC.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 62
Aslıcım nasıl güzel toparladı maşallah çok güzel olmuş
Teşekkür ederiz teyzesi bir aylık fotolarına bakınca içim acıyor ne kadar minikmiş toparladı çok şükür ne mücade ettim ama gece kalk mama hazırla saati saatine yedirmeye uyutmaya çalış mama reddiyle mücadele et hasta etmemeye çalış ... Bir çocuk hiç kolay büyümüyormuş dışardan ne kolay zannediyordum

Su mu vermek gerekiyor bunu hiç bilmiyordum vermeyin demiyorlar mı ya
MaşaAllah ya

Bu işin doğrusu yanlışı yok bnce .. tamamen seçtiğin tarafın içine sinmesiyle ilgili. Bende anaokulu öğretmeniyim ama özel sektör çalışanıydım. İş yüküm ve stresim çok fazlaydı bu yüzden hamilelik düşününce ara verdim huzurla bu günlerimi geçirmek için. Şimdi başlamam lazım işimi özledim ama yavruma kıyamıyorum eylülde bir yaşına gelsin öyle başlayacağım eğer olursa. Ama eğer devlette olsaydım sanırım ben işe giderdim hem yarım gün imkanının olması hemde şartlarının biraz daha hafif olması sebebiyle. Yani işinde mutluysan ben iş diyorm mutlu anne mutlu bebek
Rabbim nazarlardan saklasın ben bu cimcimeye bayılıyorum MaşaAllah

Yani isteyince zaten fazlasını alıyorlar. Mesela bizimki bugün doğrudüzgün yemedi şaştım kaldım iyice ya sabah 10.30 da 150 cc yedi bide az önce saat 5 gibi 160 yedi çok az değşl mi süre olarak yaa gerçi bugğn çok uyudu ama yinede süre uzun geldi bana

Amanın maşallah maşallah 41 kere nasıl tatlı kıyamam ya çok da iştahlı Allah esirgesin boncuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…