2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi yapıyorsun ama bizimki acıkmadığı sürece almıyo biberonu bugün öğlende çok uyudu banyo yaptırmıştım. Bugün sadece toplam 300 cc yedi 2 biberon yani. Ben evolviadan çok memnunum aslında ama aptamil veya sma ile başlayınca evolviayı almıyorlar kokusu kötü evolvianın bi de kıvamı daha yoğun

Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun teşekkürler ayrıca deneyimini paylaştığın için

Çok şükür benimki reddetmiyor o konu şuanlık rahatım.. uyuduğunda bizimde oyle oluyor dert etme çok acıksa rahatsız olurdu zaten

Bu pazar kahvaltı masasında kızım da bize katıldı ne harika bir duygu ama çok durmadı 5-10 dakika sonra kucak istedi olsun bu bile güzeldi
Nasıl mutlu ya minnoş gülüşünü yerim onun
Katil köpek balığı diyorum inanmıyorsunuz Ya benim oğlum neden böyle
4. Ay konseptimiz de orijinal oluversin napalım
Ahaha, çok iyi olmuş ağzının tadını biliyor demek ki maşallah küçük prensese
Bu da benim küçük tospiğim
Oyy surata bak yaaa. Kafayı yiyorum herkes fotoğraf paylaştıkça, ne kadar tatlılar yaaaa
Bu da bizden olsun o zaman
Bu arada 3 aylık konsepti 3 ay 15 günlükken yapabildim çaktırmayın anca fırsat buldum
o ilk fotodaki ağız tam ısırmalık değil mi ama itiraf edin, sizin de içinizden geliyor değil mi böyle şeyler, tek psikopat ben değilim
Maşallah minnoşlara
Nasıl büyüdüler ama ya. Bugün hastanede bir yenidoğan gördüm, içim gitti. Ne çabuk geçti o halleri

Çok şükür benimki reddetmiyor o konu şuanlık rahatım.. uyuduğunda bizimde oyle oluyor dert etme çok acıksa rahatsız olurdu zaten
Yaa bugğn hep taktım kafaya bende demekki normalmiş iyi bari ya Aptamil güzel mama annemde aptamil ver demişti. Kızkardeşim evolvia diyince öyle devam ettik işte. Ben bir ara frisolac aldım internetten çok iui bi mama ama benimki sevmedi aslında tadı kokusu daha güzel aynı aptamil gibi . Evolvia çok kötü kız kokuyo diyorum bu kız bunun neyini seviyo

Sağolasın teyzesi Babası öpüp ısırıyo sorma o pozu hanımefendi nasık verdiyse tesadüfen yakaladım hiç sorma zaman ne çabuk geçti yaa yenidoğanlar çok minik geliyor bana artık

Ahaha evet evet herşey olabilir geçici olsun ve bı sağlık sorunu olmasn yeter

3 saatten fazlası bana da hep uzun geliyordu ama acıkmıyormuş demek ki ağlıyordu zorla içiyorduk şimdi 4 saatte çok rahat içiyor

Hello büyük beybiler…
Çok şükür bugün kan yada mukus görmedim kakada ama sabahımız muhteşemdi öğleden sonra bi ağlama krizi başladıki sormayın susturamıyoruz sanırım atak dönemi yaşıyoruz. Islık sesine kahkaha aran çocuk anam sanki dövmüşler gibi ağlıyor. Sabırla evi turluyoruz bakalım ne kadar sürecek. K Kbo4 sizde herşey yolundamı?

Omega olan mamalar balık gibi kokuyor sma ve Hipp o şekilde kokuyor Bebelac Gold ve Aptamil güzel kokuyor

Çok şükür canım iyiki olmamış demekki anlık bir şeymiş. Atak dönemi olabilir ya arada böyle tek tük sorunlar olsun yeterki, bakalım bize neler olacak. Bizde ıyiyiz sadece çok ıkınıyor bizim bebiş azıcık gaz çıkarıyor ama ıkındığı kadar değil. Bugün biraz kulağıyla oynadı dişten mi yoksa başka sıkıntısı mi var anlayamadım bir daha da yapmadı takip ediyorum. Inşallah ataksız güzel günler yaşarız hepimiz

Bizim doktor su ver diyor YouTube da Osman Gönülal var çocuk doktoru asla 6 aya kadar vermeyin diyor ne yapacağımı şaşırdım çok da kızıyorum neden farklı konuşuyor ki doktorlar
Evet bende takip ediyorum Osman Gönülal Hocayı vermeyin diyor . Şuan 4. Ay mamalarına bakıyorum hipin, eğer yerse ozaman verebilirim suyu. oğlumda 4. Ayda dilini döndürmesi için kullanmıştım bir iki kaşık bu seferde yapıcam

Omega olan mamalar balık gibi kokuyor sma ve Hipp o şekilde kokuyor Bebelac Gold ve Aptamil güzel kokuyor
Benimde sütüm az bazen veriyorum mamayı hip dediğiniz gibi balık kokuyor birde benim kışında çalışan karıncalarım var tezgahta mamasını vs bırakamıyorum doluyorlar belkide balıktan sebeb

Sma da öyle kötü kokuyordu hangisini sevecekleri belli olmuyor ki demir ilacı mesela bence kötü bir tadı var ama benimkisi ağlıyor ağzından çekince ahahha
Bizim doktor su ver diyor YouTube da Osman Gönülal var çocuk doktoru asla 6 aya kadar vermeyin diyor ne yapacağımı şaşırdım çok da kızıyorum neden farklı konuşuyor ki doktorlar
Evet bu konuda doktorlar çok ayrı düşüyor.. hastanedeki doktor ver mutlaka demişti diğer gittiğim mama zaten su ile oluyor sakın verme dedi ama ben verilmeli diyen taraftayım veriyorum ya

Ben de veriyorum ama adam o kadar ısrarla vermeyin deyince tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…