- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #52.921
Canim ben uzun pijama giydirdim bizim ev cok büyük koridorlar hep kalebodur fayans dizleri kızardı cok ağladı ilk zamanlar eşim cok üzüldü internetten hemen baktı tutturdu emekleme Dizligi alicam diye e bebekten aldık cok rahat ettiKızlar emekleyen ve sürünnen bebeklere ne giydiriyorsunuz benim kızım hemen ağlıyor dizleri kızarıyor ev de çok sıcak uzun bacaklı giyse.
Kızlar Calpol ve dolven ne kadar ölçüde veriyorsunuz ikisi aynı anda veriliyormuş doktor bize öyle demişti
Geçen uygulamada yarim ölçek falan dediydi dolven ibu ara çok hastalandı ya yoruldum resmen
Calpol 1 olcek veriyorum ama kac kilo bebis? Prospektuste yaziyordu sanki kilo siniriKızlar Calpol ve dolven ne kadar ölçüde veriyorsunuz ikisi aynı anda veriliyormuş doktor bize öyle demişti
Geçen uygulamada yarim ölçek falan dediydi dolven ibu ara çok hastalandı ya yoruldum resmen
çok geçmiş olsun bizimki de geçirdi sanırım ama test yaptırmadık. benden kaptı. çok öksürüyordu. ateş huysuzluk. inşallah hemen atlatırsınız allah kolaylık versin yardımcın olsun. Acil şifalar. üçüpeşpeşe olmuş kendine dikkat et bu kadar yorgunluk seni de etkilemesin.Herkese teşekkür ederim, tek tek alıntılayamadım. Bebekler ishal oldu sonra ateş kaldırdılar derken kendime gelemedim. Bağırsak enfeksiyonu oldular maalesef.
ben bile okurken korktum. çok geçmiş olsun. inşallah tekrarlamaz. allah korusun tüm bebeleri.Amin tüm bebişleri korusun Rabbim.düzeldikten sonra ellerim titriyordu hala korkudan..
caplol veriyorum ben de bazen tam bazen yarım ölçek. onun dışında iştahsızlık var bizde de ama en iyi aralarda bir şey vermeyerek dengeliyorum. yani eline verdiğim her şey sonraki öğünü etkiliyor. ben de aralarda sadece su veriyorum. havalar çok sıcak o da yemesini etkiliyordur. üstüne diş büyüme atakları falan.Kızlar selam,
Size sorularla geldim.
Bu ara ateşli bizim.kiz doktora da götürmedik kendi yöntemlerimizle çözmeye çalışıyoruz doktorda çünkü aynı şeyleri yaptırıyor (dolven calpol) tam.sikintiyi cozemuyolar yada biz doğru doktora denk gelemiyoruz bilemedim
1- Emekleme
devam bizim yatakta kendi beşiğinde dim dik ayaga kalkıyor evin icin de de deniyor şimdilik bakalım.
2- iştahınız hiç yok sabah kahvaltıda yumurta istemiyor hiç eskiden yerdi peyniri bile zorla veriyorum sanki benim elimde yada kasıktan bisey yemek istemiyor eline de verince kimini yiyor kimini atıyor zarar ziyan hep yere yayma örtüsü alıcam bakalim atarsa da ziyan olmaz hem kendi yesin napiyim cok bunaldim tek başıma bakıyorum birde 40 imdan beridir
*******İştah icin çözümünüz var mı acaba umarım geçicidir bu durum
Şu sık sık hastalanma işi de istahsizlikta belkide yeteri kadar vitamin alamıyor belki de
içinize sinsin. iyi tatiller olsun.Selam canlarım nasılsınız biz tatilin 10. günündeyiz buraya hiç girmeye vakit olmadı bugün bir bakayım dedim umarım herkes iyidir biz de arkadaşın evine yerleştik üç gün temizlik yaptık bekar evi olduğu için çok pisti neyse düzen oluşturduk Masal'ın oyun çitlerini kargoyla getirdik burda çok işimize yaradı içinde oynuyoruz isilik için doktor hipokort kullan günde 2 kez 3 gün dedi onu sürdük geçti tekrar olmaması için de gül suyu sürüyoruz iki kez havuza soktum ama pişman oldum su soğuktu denize de sokuyoruz hergün deniz suyu daha sıcak kızım suyu çok seviyor her ikisinde de sevinçle çırpına çırpına oynuyorsahilde taşları yalıyor hem çok yoruluyorum yemek temizlik denize git gel gerçekten zor oluyor hem de çok eğleniyoruz bir de şu var öğlen aşırı sıcaktan dolayı dışarı çıkmıyoruz akşam doğru 5 gibi de uyku saati ya gidip sahilde uyutacağız bir kez öyle yaptık ya da uyanmasını bekleyeceğiz o zaman da yemekti hazırlıklı saat 8 oluyor hava kararana kadar bir iki saat deniz keyfi yapıyoruz bu da bana az geliyor Masal hava kararınca mızlanmaya başlıyor yoksa yatana kadar sahilde durmak isteriz biz Antalya'da akşam deniz daha güzel oluyor sıcak olduğu için gece bile giriliyor denize hava kararınca da bebek arabasıyla yürüyüşe çıkıyoruz saat 10 a kadar geziyoruz sonra eve gelip uyku hazırlıkları yapıyoruz benim için yorucu bir tempo gerçekten bu arada gece gündüz 28 derecede klima çalıştırıyoruz çok sıcak olursa 27 26 yapıyoruz hasta olmadı çok şükür olmadan da atlatırız inşallah bu tatili
hadi gözün aydın canımKızlaaar sonunda tüm nohut yedirdim.Iyice haşladım bir tane verdim ağzına bir çeviriyor ki o minik agzinda. Çorbalara katarım artık azar azar.
fuzuli_ dediğin gibi kolay oldu canım, sağ ol destek için
7 kilolarda canim hala yaCalpol 1 olcek veriyorum ama kac kilo bebis? Prospektuste yaziyordu sanki kilo siniri
Bize özel mama verdi deneyin rapor yazalim dedi bakalim enfeksyon da yokmus kilo da alamiyot yasitlarindan geride dedi ilk defa aylardir soykuyotum halbuki doktoraçok geçmiş olsun bizimki de geçirdi sanırım ama test yaptırmadık. benden kaptı. çok öksürüyordu. ateş huysuzluk. inşallah hemen atlatırsınız allah kolaylık versin yardımcın olsun. Acil şifalar. üçüpeşpeşe olmuş kendine dikkat et bu kadar yorgunluk seni de etkilemesin.
ben bile okurken korktum. çok geçmiş olsun. inşallah tekrarlamaz. allah korusun tüm bebeleri.
caplol veriyorum ben de bazen tam bazen yarım ölçek. onun dışında iştahsızlık var bizde de ama en iyi aralarda bir şey vermeyerek dengeliyorum. yani eline verdiğim her şey sonraki öğünü etkiliyor. ben de aralarda sadece su veriyorum. havalar çok sıcak o da yemesini etkiliyordur. üstüne diş büyüme atakları falan.
bir de bizimki yürümeye çok meraklı. sürekli ayağa kalkma çabası var. sonra düşüyor palas pandıras ama ağlasa da gene kalkıyor. Allaha emanet artık. bu kadar düşmesin sırt ağrır iyi değil falan diyenler var ama bağlasam da durmayacak. elimden bir şey gelmiyor.
7 kgda naptik hatirlayamadim ama yarim olcekten coktur. Doktora sormak en iyisi7 kilolarda canim hala ya
Gecmis olsun, bi ara kusuyordu bebis. O devam ediyor mu? Anne baba siz zayif misiniz bazen genetik de oluyor, alir merak etmeKızlar haftasonu 2 gün ateş çektik kendi çabamızla düşürduk hep kendi doktoruma getireyim dedim getirdik yine bir çözüm yok kan verdim idrar verdik az çıkmış idrarı bir daha vercez bakalım. Kilo alımı düşük diyorum aylardır kadın bisey demiyordu bu ay kilo alması icin özel mama verdi esantiyon 2 tane hangini severse rapor çıkarırız dedigelişim geriliği olmasın dedi ya kaç aydir diyorum diş mis diyor kadın bana ay bunaldim valla bekliyoruz hala minisjn çiş yapmasını
Kusma yok cnm anne sutu alırken 2-3 aylıkken kusuyordu fazlasını kusar falan dedi.doktor öyle kaldı. Ishal vardi ramazan bayramı 1 hafta öncesi oda geçti.simdilik.ishalde yok bakalım ne.olucak evde Calpol dolven devam dedi ılık duş doktora gelmeyi de sevmiyorum bu yüzden valla ya7 kgda naptik hatirlayamadim ama yarim olcekten coktur. Doktora sormak en iyisi
Gecmis olsun, bi ara kusuyordu bebis. O devam ediyor mu? Anne baba siz zayif misiniz bazen genetik de oluyor, alir merak etme
Geçmiş olsunHerkese teşekkür ederim, tek tek alıntılayamadım. Bebekler ishal oldu sonra ateş kaldırdılar derken kendime gelemedim. Bağırsak enfeksiyonu oldular maalesef.
cnm geçmiş olsun. uzun vade için doktorunu değiştir. şimdilik işini görsün de.Bize özel mama verdi deneyin rapor yazalim dedi bakalim enfeksyon da yokmus kilo da alamiyot yasitlarindan geride dedi ilk defa aylardir soykuyotum halbuki doktora
Evet ya aynen öyle saat 11 den beri hastanedeyim çiş bekliyoruz veriyoruz numuneyi az bu diyolar bunaldim valla ya ilacı (mamayi) da dedim asistanı na yazsın yarın bi daha gelemem ufacık cociklacnm geçmiş olsun. uzun vade için doktorunu değiştir. şimdilik işini görsün de.
normalde takip etmesi lazım. geçiştiriyorlar işte.
biz de buna benzer bir şey yaşadık. büyük kızım 1 yıl boyunca aynı ilacı kullandı. eczane arıyordu bizi yeni dozunuz geldi gelin alın diye. biz de doktor yazıyor diye düşünerek gidip alıyorduk. meğer sistemde boşluk varmış. ilaç satılsın diye de ilaç firması reçete gözetmeksizin 3 ayda bir yeni ilaç vakti gelince sorgu sualsiz ilacı alma hakkı veriyormuş bize. ne zaman doktora gittik. orda çıktı ortaya. doktora binlerce para veriyoruz sırf takip etsin diye. o da diyor ki ben nerden bileyim. haklı doktor haliyle o bilecek değil ya
biz bilecekmişiz işte
Diş olabilir, sıcaktanda bunaldı bebişler. Mesela bugün benimki çok su içtiği halde çok ağladı. Dedim ki neden ağlıyor acaba, su içireyim dedim meğerse susuz kalmış. Halbuki 1 saat olmamıştı çok güzel su içmişti. Artık yarım saatte 1 teklif edicem suyu..Bizimde iştahsızlık var daha doğrusu istediği birşeye ağzını açıyor istemediğine kapatıyor bugün oglen yoğurt dışında birşey yemedi mesela.Annemlere gelmiştik burda gece ağlaması çok oldu neden bilemiyorum birkaç neden var ama hangisi olabilir cozemedim.
Aynen ben de yediremeyenlerdenim. Ömür boyu mama yiyecek değil ki illaki yiyecek diye kendimi avutuyorum. Dün gece emzirmek için hanıma yatırdım uyumuşum ve gürültü ile uyandım kızım yataktan düştü sol göz kapağı yaraCocuk bazen yemediginde bu aralar tükendiğini hissediyorum kızlar size de oluyor mu ben mi beceremiyorum diyorum bu işi yada hastalandığındasizde de var mi bu durum işi gücü bıraktım kariyerimi biraz Büyüsün diye uğraşıyorum ama nafile sanki iştahsızlık falan daha da zorlaşıyor mu bu iş diyorum ise gitmek hayal oldu üzülüyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?