2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim büyüttük bebişleri ya çok şükür bu günlere geldik hepimiz

Kızlar nasılsınız benim bir sorunum oluştu kızım süt ve peynir yemiyor sadece bolca yoğurt yiyordu annemlerle kalırken annem yoğurt mayaliyordu onu yiyordu o gidince sonra babası market yoğurdu verdi ve tükürdü yemedi şimdi sonra mayalasakta yemedi kalsiyum için endişelendim diğer şeylerden alabilir mi acaba badem vs kalsiyum açısından zengin bunu biliyorum.sut alerjisi olanlar vardı sanırım bebekleriniz yoğurt yiyor mu ya da kalsiyum için neler yediriyorsunuz?

Brokolide varmış kalsiyum sanırım şu ana kadarda yoğurdu aşırı yiyordu birden bırakması kötü oldu meyveli yoğurt vs mı denesem bilmediği şeye de ağzını açmıyor zorla ağzına sürüyorum ya da çaktırmadan beğenirse yiyor.

Birde şimdi Fransa ya gelince ortam değişince önce bir sevindi değişik oyuncaklara şimdi endiselendi bana yapışıyor çok fazla ayrılık kaygısı oluştu.

Süzme yoğurt deneyebilirsin. Kızım da bir süre yoğurt yemek istemedi. Süzme yoğurt (hazır aldım) sevdi onu yiyor şimdi. Peyniri de zor yiyor. Bu aylar sanırım biraz seçiciler. Eskiden zeytin yemezdi, şimdi yiyor. Peynir yerdi, şimdi yemiyor, gibi gibi...

Ay sorma sürekli bir sorun aramızda bazen çantayı alıp çıkasım geliuor cocukla birlikte

Canım benimki yoğurt yiyor ben mesela manda sütü alıp mayaliyorum. Manda yoğurdu ineğe ve keciye göre kat kat protein ve kalsiyum içeriyormus suthanelerde oluyor bir.dene istersen. Hem peynir gibi tutuyor sert yani. Çok sulu degil

Ay bilmiyorum çok zormuş ya eşim rahat adam benim yardımcı olmaya çalışıyor sagolsjn ama farklıyız olaylara bakış acilarimiz hayata bakış acılarımız cocuk olunca daha da iyi anladım. Git gellerdeyim birde tüp bebek yaptım diyorum kendi kendime olmuyorsa zorlama işte neyse şükürler olsun çok tatlı bir kızım var

Aynen ilk 6 ay iyiydim ben. Sakindi bebis. Ama 6 aydan sonra bittim yani. Yemek yemiyor zar zor oynata oynata biraz cizgi film mecbur aciyirum yerken iki lokma yese fayda diyorum.

Evin temizlik yemek camasir cocuk bakimj hersey bende.cok yorucu valla sinir harbi oluyorum. Annem nadiren gelir kalır cocuk çok hastaysa falan eşimde kalmaya salmiyirdu anneme. Daha da o konuya sinir oluyorum. Eve kitlıyor resmen bizi koca gün.
Eltimjn var aynı yaşta ay araları var sürekli annesinde mesela hafta içi annesinden kalıyor haftasonu eve geciyor ondada bizi gezdirceksin biz yorgunuz ben cocuk bakıyorum vs..evde durmuyor ya olmadım.oyle kendimi ezilmiş pusturulmus hissediyorum çok onları gördükçe

Benim kızım çoğu taneli gıdayı.oguruyor kızlar ya hala hep corba mo.yiucek bu.cocuk aslında zeytin pilav makarna bulgur pilavi falan yiyor ama taneli yeme refleksi mi yok acaba ?? Eşimde küçükken herseyi ogurur mus

degisik formlarda yedirmeye calissan? Mesela pankek, omlet. Bazen peynir yiyor ama cogunlukla yemiyor. Omletine ekliyorum oyle yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…