2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizimki hiçbir zaman yoğurt yemedi, hatta bir dönem yedirmeye çalıştım ağız kenarı kızardı doktor bir süre verme dedi ama hiicc yemiyor. Sütte icirmiyorum hiç teklif etmedim. Yaptığım keke ya da pankeke koyuyorum sadece. Peyniri omletine atıyorum o şekilde yiyor, onun harici kefir vermeye çalışıyorum bazen de ayran içiyor binde bir. Sebzeyi zaten ağzına sürmez

Kizlar sizin bingildaklar ne durumda? Bizimki sertlesmis ama kapanmadi. Doktorumuz 24. Aya kadar yolu var diyor, Instagram doktorlari 18. Ay diyor. Bilemedim.

degisik formlarda yedirmeye calissan? Mesela pankek, omlet. Bazen peynir yiyor ama cogunlukla yemiyor. Omletine ekliyorum oyle yiyor.

degisik formlarda yedirmeye calissan? Mesela pankek, omlet. Bazen peynir yiyor ama cogunlukla yemiyor. Omletine ekliyorum oyle yiyor.
Aslında yumurta da yemiyordu fakat iki keredir omlet yedi peynir katmayı deneyeyim yoğurdu da mı omlete katiyorsun ?

Bu arada Türkiye saati ile yaşamaya devam ediyor burada kaydiramadik böyle olunca burası ile aramızda iki saat fark var uyku saati ve yemek açısından

Önce psikolojik rahat olmak lazım annen konusunda üzüldüm gidip kal iyi gelir sana. Ben gidip bir ay kalıyorum mecburum yaşadığım yerde arkadaşım kimsem yok

Annemlerle uzun süre kaldım genel olarak iyi oluyor bebeğime de iyi geliyor tavsiye ederim ben daha az yorulunca o da iyi oluyor daha iyi ve düzenli ilgilenebiliyorum bana yemek yapma alışveriş ve yemek sonrası temizlik gibi konularda yardımcı oluyorlar birde çocuğa sevgi gösterisi yapıyorlar bunlarda bebeğe iyi geliyor.Birde eşimden başka konuşup iki laf edecek insan oluyor.

Kızlar bebeğim gece uyanıp bı sure uyuyamamisti bizde sabah araba ile çarşı olan bir yere gittik dönüşte montu ile uyudu baya iyi uyuyor kar montu gibi pek hareket edemiyor içinde gecede böyle mi uyutsam ne yapsam

Kızlar bebeğim gece uyanıp bı sure uyuyamamisti bizde sabah araba ile çarşı olan bir yere gittik dönüşte montu ile uyudu baya iyi uyuyor kar montu gibi pek hareket edemiyor içinde gecede böyle mi uyutsam ne yapsam
O geceki uykusuzluktandir bence ya bu uyku isini napicaz 16 ay oldu yetmez mi sorusu beynimde cinliyor.

Tek uykuya gecmek gercekten zormus. Sabah 9 da kalkti, 13 de uyudu,14.20ye kdr uyudu yarisinda emerek. Aksam uykusu 18.40. Boyle olunca da 1 saat uyuyup uyanacak. Dun gece kalkti uyutuyorum ben gidince uyaniyor. Vay benim basima gelenler, cok zorlaniyorum ya.

Joyns bu işte guru değilim biliyorum ama ben geçen uyku meleğine bir şeyler sormuştum soru cevapta. Tek uykuya hazır olmayabilir senin çocuk. 5.5 saat kesin durmalı imiş tek uyku için. Seninki 4 saat duruyor baksana. Benimki ise aşırı aralıklı uyanık kalıyor. 7 saat 8 saat. Her durumda uyumuyor

Aynı bizimki gibi. 18.45 uyudu uyanacak şimdi. Gece yine istiklal marşı ile kapanış yapacağız. Bi kaç kere uzatayım 9da uyusun drdim bu sefer de gece 4te dikiliyor. Napayım saldım ben de uyusun.

aslinda bana da hazir degil gibi geliyor. Birkac sefer gec kalkip 2 saat uyumustu baya rahat olmustu. Oyle olsa diye umuyorum ama patliyor diger taraftan gecen 2 uyku yapti 1,5 aaat ve 50 dk, gece yine dikildi 1 saat. 2 uyku fazla, tek uyku az donemi

Aynı bizimki gibi. 18.45 uyudu uyanacak şimdi. Gece yine istiklal marşı ile kapanış yapacağız. Bi kaç kere uzatayım 9da uyusun drdim bu sefer de gece 4te dikiliyor. Napayım saldım ben de uyusun.
Ne var aksam bi kendi kendimize kalsak ya. Anca odaya git gel yapiyorum. Gazamiz mubarek olsun. Bakakim bu gece neler bekliyor bizi

Bizim kız da eşimin yanına gittiğimiz günlerde bebek arabasinda 2 saatten fazla uyur rahatsız,dar yerleri çok seviyorlar bence.

Tek uykuya geçişte basta böyle oluyor sanırım ama sonra düzene giriyor biraz. Akşam uykusu öncesini uyutmadan bir sekilde oyalayarak atlatırsan rahat oluyor. Bizim de öyleydi başta. Erken uykusu geldiğinde emmek istiyor, emmezse uyumuyor zaten, emzirirsem yandık. Şimdi tek uyku yaptığı günlerde en geç 8 de kalkıp 12.30 -14.30 öğle uykusu 19.00 banyo 19.30 da emerek uyku. Tabi 20.00 yi buluyor uyuması. Babasını görmeden uyuması lazım bizim kızın. Yoksa hiç uyumaz.

Benimki bugün öğle uykusundan 14 30 da uyandı 21 de lütfen uyudu. Uykusu var, saçmalıyor ama inatla uyumadı.

Hepinize mutlu yıllar dilerim bebekleriniz ile sağlıklı huzurlu bereketli ve iyi uyuyabildiğiniz bir yıl olsun.
Sana ve ailene de mutlu yıllar. Geçen yılları aratmayan bir yıl olsun Inşallah. Uykuya ek olarak tüm dişlerin çok kolay çıktığı bir yıl diliyorum hepinize

Ben de oyalayim diye dusundum. Yarin bi denicem. Umarim bizim de duzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…