- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #55.641
Çok teşekkürleerSenin adına çok sevindim. Hayırlı olsun tekrar iş hayatın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürleerSenin adına çok sevindim. Hayırlı olsun tekrar iş hayatın.

mumuberry

mumuberry

misophonia_
 linki unutmuşum

misophonia_
 linki unutmuşum 

5-6 dk gecikmeli varım18.00 da girecek misiniz zoom a?

Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindimKızlar merhaba aranıza tekrar katılıyorum hoop diye. Benim bebişe babannesi bakıyor bende çalışmaya başladım. İnanın soğumadan kahve içmeyi özlemişim. Buralara hiç giremedim bebeğimi tek büyüttüğüm için genelde yavrum uyurken ya uyuyordum ya iş yapıyordum. Vakit bulamadım. Artık iş yerinden giricem sık sık. Sizide özledim ah ne günlerdi ya hamilelik lohusalık derken bebekler kocamaan oldu

büyüttük bebişleri ya çok şükür bu günlere geldik hepimiz
 büyüttük bebişleri ya çok şükür bu günlere geldik hepimiz
 Rahat konuşalım
 Rahat konuşalım 

Canım çook teşekkürlerHayırlı olsun canım senin adına çok sevindimbüyüttük bebişleri ya çok şükür bu günlere geldik hepimiz

Ay evet çok şükür kocaman oldular artık sağlıkla büyüsün hepsi inşallah
 Ay evet çok şükür kocaman oldular artık sağlıkla büyüsün hepsi inşallah

Süzme yoğurt deneyebilirsin. Kızım da bir süre yoğurt yemek istemedi. Süzme yoğurt (hazır aldım) sevdi onu yiyor şimdi. Peyniri de zor yiyor. Bu aylar sanırım biraz seçiciler. Eskiden zeytin yemezdi, şimdi yiyor. Peynir yerdi, şimdi yemiyor, gibi gibi...Kızlar nasılsınız benim bir sorunum oluştu kızım süt ve peynir yemiyor sadece bolca yoğurt yiyordu annemlerle kalırken annem yoğurt mayaliyordu onu yiyordu o gidince sonra babası market yoğurdu verdi ve tükürdü yemedi şimdi sonra mayalasakta yemedi kalsiyum için endişelendim diğer şeylerden alabilir mi acaba badem vs kalsiyum açısından zengin bunu biliyorum.sut alerjisi olanlar vardı sanırım bebekleriniz yoğurt yiyor mu ya da kalsiyum için neler yediriyorsunuz?
Ay sorma sürekli bir sorun aramızda bazen çantayı alıp çıkasım geliuor cocukla birlikteBiz de öyle hatta birçok kişi öyledir ve çok normal gece uykusuz kalıp çocuğun ve evin herşeyini üstlenmek herkeste ekstra strese sebep olur bu da illaki eşe yansır. Bide benim eşim gibi bilgisi olmayıp fikri olan biriyse Bi lafında patlayıverirsin adama..
Canım benimki yoğurt yiyor ben mesela manda sütü alıp mayaliyorum. Manda yoğurdu ineğe ve keciye göre kat kat protein ve kalsiyum içeriyormus suthanelerde oluyor bir.dene istersen. Hem peynir gibi tutuyor sert yani. Çok sulu degilKızlar nasılsınız benim bir sorunum oluştu kızım süt ve peynir yemiyor sadece bolca yoğurt yiyordu annemlerle kalırken annem yoğurt mayaliyordu onu yiyordu o gidince sonra babası market yoğurdu verdi ve tükürdü yemedi şimdi sonra mayalasakta yemedi kalsiyum için endişelendim diğer şeylerden alabilir mi acaba badem vs kalsiyum açısından zengin bunu biliyorum.sut alerjisi olanlar vardı sanırım bebekleriniz yoğurt yiyor mu ya da kalsiyum için neler yediriyorsunuz?
Ay bilmiyorum çok zormuş ya eşim rahat adam benim yardımcı olmaya çalışıyor sagolsjn ama farklıyız olaylara bakış acilarimiz hayata bakış acılarımız cocuk olunca daha da iyi anladım. Git gellerdeyimBen herkesin böyle olduğunu düşünüyorum. Babanın ilgili olduğu evliliklerde bile.
Biz Ankaradayız, devlet tiyatrolarını kaçırmazdım. Günler öncesinden istediğim koltuğu bulabilmek için sabahın köründe kac km yolu halk otobüsü ile gidip, bileti alıp eve geri döndüğümü bilirim. Iyi oyunlarda internetten koltuk bulmak imkansız olurdu. Her pazar sakin sakin dışarda yemek yerdik. Şimdi dışarda yemek yemek extra zor. Tiyatroyu geçtim, markete gitmek bile luks.. hava soğuksa çıkmıyorum. Yapışık ikiz gibiyiz kızımla. Bir süreç bu da. Birkaç yıl böyle geçecek mecbur. Kolay değilmiş anne olmak. Herkesin senin gibi olduğunu bilmek beni rahatlatmiyor ama herkesin bir çözüm bulduğunu ya da alıştığını, bir şekilde üstünden geldiklerini düşünmek iyi geldi bana. Sen de modunu düşürme, sonra toparlanmak daha zahmetli oluyor. Vee uslu çocuk komşunun ki diyorumDışardan inci de kolay, sakin... Bir de evde bizi yalnizken görseler.
 birde tüp bebek yaptım diyorum kendi kendime olmuyorsa zorlama işte
 birde tüp bebek yaptım diyorum kendi kendime olmuyorsa zorlama işte 
 neyse şükürler olsun çok tatlı bir kızım var
 neyse şükürler olsun çok tatlı bir kızım varAynen ilk 6 ay iyiydim ben. Sakindi bebis. Ama 6 aydan sonra bittim yani. Yemek yemiyor zar zor oynata oynata biraz cizgi film mecbur aciyirum yerken iki lokma yese fayda diyorum.Sanki beni anlatmıssın uykusuz kaldıkça sanki sebebi de eşim gibi davranıyorumyapmayacağım diyorum ama heralde nazım ona geçiyor diye. Bizde ilk zamanlar iyiydik ama uyku yemek hepsi sorun geceleri 10 kere kalkıyoruz artık oturup ağlıyorum bazen
Dun gormemisim ben:/ o saatlerde uykuyla basimiz dertteydi yine

degisik formlarda yedirmeye calissan? Mesela pankek, omlet. Bazen peynir yiyor ama cogunlukla yemiyor. Omletine ekliyorum oyle yiyor.Kızlar nasılsınız benim bir sorunum oluştu kızım süt ve peynir yemiyor sadece bolca yoğurt yiyordu annemlerle kalırken annem yoğurt mayaliyordu onu yiyordu o gidince sonra babası market yoğurdu verdi ve tükürdü yemedi şimdi sonra mayalasakta yemedi kalsiyum için endişelendim diğer şeylerden alabilir mi acaba badem vs kalsiyum açısından zengin bunu biliyorum.sut alerjisi olanlar vardı sanırım bebekleriniz yoğurt yiyor mu ya da kalsiyum için neler yediriyorsunuz?