2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun canım Allah o bebişle de şifa versin inşallah, gerçekten hayatımız pamuk ipliği gibi ya nerden ne geleceği belli değil.

Çok geçmiş olsun acil şifalar
Bebeğe de çok üzüldüm

Kızlar ben İzmir planında her ilçeye uyarım. Siz karar verin
ama benim kız dün gece ateşlendi hastalandı o yüzden önümüzdeki 3-5 gün evdeyim gibi görünüyor

Kızlar ben İzmir planında her ilçeye uyarım. Siz karar verin
ama benim kız dün gece ateşlendi hastalandı o yüzden önümüzdeki 3-5 gün evdeyim gibi görünüyor
Çok geçmiş olsun tez zamanda geçer umarım. Biz bugün Atomiks ile first date e çıktık hahahd. Umarım sizle de bir toplaşma yaparız ama bi dahakine ben bi çocuk tasması edinmeyi planlıyorum ayaklanınca baya peşlerinden koşturtuyorlar.

Çok tşk ederim yaa ama siz önden kaynaşıp gruptaki kankitoşko oldunuz nasıl olacak şimdi

Kızlar selam gece 3 te uyanıp sabah 9 da uyanır benimkisi en fazla 6 saat ayakta uykusuz kalabiliyorlarmissanirim bu ayda o 6 saati sonuna kadar kullanıyor odadan kaya giiriyor falan eskiden 22.30 yatardı akşam sabah kalkardı 9-10 falan simdi nerde ya .
Akşam 22 de uyudu 3.te.kalkti.gözleri.portluyor uykusuzluktan odadan odaya geziyor.saclar cadı gibi karışıyor bur birine yemekte istemiyor uine sürekli.el.azginda çok bunaldım ya

Çok tşk ederim yaa ama siz önden kaynaşıp gruptaki kankitoşko oldunuz nasıl olacak şimdi
Ufaklığın peşinde koşmaktan tam açılamamış olabilirim kendisine. Ne durdu ne uyudu. Benim tek başıma ilk çocuklu kahvesel deneyimimdi gerçekten zormuş .

Kızlar devam sütü ya da kaşık maması kullanıyor musunuz? Ufak bir boy kilo araştırması yapayım dedim de eski tarihli bir gönderi gördüm, çocuğun yediği tek şey devam sütü ve kaşık mama oradan aklıma geldi yani. Nen hiç kullanmadım ama kendim yulaf pişirip meyveyle veriyorum bazen, bir nevi kaşık maması oluyor. Hiçbir şey yemediği dönemde kullanmak gerekir mi kiloyu destekler mi bilemedim ya

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-07-14-44-02-36_dc00545bd3b8828f033a02ac25b2d36d.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 42
Biz hiç kullanmadık hastalık sürecinde neredeyse hiç bir şey yemiyor sadece emiyor malesef. İştahlı bir çocuk olmadı hiç. Kerimin kilosu 10.5 boyda 80 civarı sanırım onu tam ölçemşyorum

Biz hiç kullanmadık hastalık sürecinde neredeyse hiç bir şey yemiyor sadece emiyor malesef. İştahlı bir çocuk olmadı hiç. Kerimin kilosu 10.5 boyda 80 civarı sanırım onu tam ölçemşyorum
Bizim de öyle ya, aslında kahvaltıyı güzel yapıyor meyve de yiyor ama gerisi ofsayt. Hele ki bu aralar sadece meme derdinde, emmesin yemek yesin istiyorum kıyamet kopuyor geceleri. Bizimki de en son 10.450 83 cmdi ama bence biraz zayıf bir tık üstü olmalıydık

Kızlar 2 gündür hatta 3 kizim bisey sürmüyor agzina diş ten mi nedir bilemiyorum zaten istahsizdi kek yaptım ona tekli tabagi ordan alıp oraya koyuyor bir lokma yemiyor yine ne olucaz böyle bilemiyorum oyun ve yürümek tam gaz devam kafayı yicem ya artık yesin diye çok.yipramdim ya

Çocuklar kaynaşmış olabilir ama ben mumuyu çok az gördüm diyebilirim bebelerin peşine koşmaktan ne olduğunu bile anlamadık benim kız bi Aralık bebek bakımı için girdiğimiz İKEA’nın yürüyen merdivenlerden tek başına yukarı çıkarken güvenlik çemberine takılmıştı en son

Yemiyorsa distendir büyük ihtimalle doktorlar yemiyorsa pek ısrar etmeyin diyorlar takmamaya çalış.Sokakta gezdirirken bebek arabasında birşeyler ver istersen eline bazen temiz havada yiyorlar evde yemediklerini.

Yemiyorsa distendir büyük ihtimalle doktorlar yemiyorsa pek ısrar etmeyin diyorlar takmamaya çalış.Sokakta gezdirirken bebek arabasında birşeyler ver istersen eline bazen temiz havada yiyorlar evde yemediklerini.
Bakalim kendimde hastayım çıkaramadım o yüzden dışarıya da

Ben çok dertliyim dostlar kızımda süt alerjisi vardı ama yazın açmıştık diyetimizi her şey iyi gidiyordu bu aralar egzaması olunca antalyada bir doktora götürdük baya pahalı bir alerji testi yaptırdık kan alınarak. Süte az da olsa devam ediyormuş diyete ikimizde tekrar başlıyoruz yarın ayrıca kedi ve köpek epitelinde çıktı. Birde ben balık yağı kullanıyordum doktorumuz smartup diye bir balık yağına geçmemizi söyledi içindeki olan bir vitamin beyin gelişimi için çok önemliymiş möllerste ve oceanda yokmus ona başlıyoruz. Kızım 10lg bir kilo geriymiş 11 olmalıymış ama allahtan boyumuz iyi. Ayrıca çok işlemediği halde sıfır ekran dedi. Gece uyanmalarını söyledik gece terörü tv izlemiş dedi direk. Dün antalyada ev soğuk diye baya uyudu sıcağı sevmiyor bebekler sizlerde dikkat edin

Kızlar sanırım kizim.cigneme yapamıyor puturlu gida yiyemiyor nasıl gecis yapabilirim çok yoruldum yeme işinden.gina geldi bana bizimki.aylarca ara vermişti kasik.reddi.yasadik.ek.gida işimiz sekteye uğramıştı şimdi nasıl.puturlu gıdaya geçeceğiz.bilemiuorum sıfırdan başlıyorum.her.gun ya cirbalardauiz makarna.pilav.falan

Kızlar selam, ufaklığın yapmamasını istediğiniz şeyler için nasıl bir tutumunuz var ve işe yarıyor mu? Ben bayadır ısırılmaya maruz kalıyorum ve yapma, etme, ortamdan uzaklaşma, çocuğu uzaklaştırma, hayır, HAYIR! gibi bir çok şeyi denedim ama sonuç yok. Hala kol bacak sırt nereye denk gelirse kırtlıyor. Sadece de beni ısırıyor bu arada babaya ya da başka bir bireye yok bi garezi.

Allah yardımcın olsun, insallah alerji en kısa sürede geçer.

Balık yağını kaçıncı aydan beri kullanıyorsun? Bana denmedi, ben de kullanmıyorum. Herkes kullanıyor mu? Haftada 1 balık yiyor ama ne kadar karşılar acaba?

Bizim evde 1 haftadır sabahtan yatana kadar tv açık. Kızım tam bir reklam bağımlısı oldu. Yarın babaanneyi uğurluyoruz inşallah. Onun ardından tv yi pencereden atasım var, o derece nefret ettim tv den. Gece terörüne kesinlikle inandım.

Kesinlikle işe yaramıyor bizde, önce bunu söyleyeyim. Şimdi bizim kız kedinin mamasını kaşla göz arasında ağzına atan, kedinin suyuna şıp şıp yapıp kendini ve her yeri ıslatan bir minnoş Tatlı dille, annecim yapma, elleme. Onlar Kontesin maması, İncinin değil de dedim. Sert bir şekilde Inci elleme, dokunma, yapma da dedim. Sonuç "ne yaparsam kâr " diyen bir Inci tanesi. Babaannenin gözlüğünü ve telefonunu almak istiyor, ben de izin vermiyorum. Yine aynı şekilde uyarıyorum. Tabi ki sonuç aynı. Son bir haftadır da istediği olmayınca ağlamalar iyice arttı. Bir şekilde istediğini yaptırmaya çabalıyor. Çoğunlukla dikkatini dağıtıyorum ama zor. Isırmak da yeni yeni ortaya çıktı. Gelip gidip ısırıyor. Acıtmıyor diye çok fazla müdahale etmiyorum. Aynı bizde de babayı değil beni ısırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…