- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #55.801
Çok geçmiş olsun canımİstanbul'dan COVID kaptik, kızım da bende hastayız. Ama ağır geçmiyor çok şükür. Ama aklım hep sofia'da, haftaya doktora götürüp kalbine falan iyice baktiracagim .
Geçen hafta iş arkadaşımın kızı ( 2,5 yaşına) açık kalp ameliyatı olduCOVID veya grup kaynaklı bir virüs kalp kapakcigini eritmis. Bir günde hayatları alt üst oldu. 1 hafta boyunca düşmeyen ateş oldu çocukta, özeller antibiyotik verip saldı. En son üniversite hastanesinde bir asistan fark etti. Dikkatli olalım arkadaşım diyor ki, her gün bizim durumumuzda olan onlarca çocuk geliyor, hastanede yer yok. Çocuklara bişey olmasın
Çok geçmiş olsun acil şifalarİstanbul'dan COVID kaptik, kızım da bende hastayız. Ama ağır geçmiyor çok şükür. Ama aklım hep sofia'da, haftaya doktora götürüp kalbine falan iyice baktiracagim .
Geçen hafta iş arkadaşımın kızı ( 2,5 yaşına) açık kalp ameliyatı olduCOVID veya grup kaynaklı bir virüs kalp kapakcigini eritmis. Bir günde hayatları alt üst oldu. 1 hafta boyunca düşmeyen ateş oldu çocukta, özeller antibiyotik verip saldı. En son üniversite hastanesinde bir asistan fark etti. Dikkatli olalım arkadaşım diyor ki, her gün bizim durumumuzda olan onlarca çocuk geliyor, hastanede yer yok. Çocuklara bişey olmasın
Çok geçmiş olsun tez zamanda geçer umarım. Biz bugünKızlar ben İzmir planında her ilçeye uyarım. Siz karar verin
ama benim kız dün gece ateşlendi hastalandıo yüzden önümüzdeki 3-5 gün evdeyim gibi görünüyor
Çok tşk ederimÇok geçmiş olsun tez zamanda geçer umarım. Biz bugünAtomiks ile first date e çıktık hahahd. Umarım sizle de bir toplaşma yaparız ama bi dahakine ben bi çocuk tasması edinmeyi planlıyorum ayaklanınca baya peşlerinden koşturtuyorlar.
Ufaklığın peşinde koşmaktan tam açılamamış olabilirim kendisine. Ne durdu ne uyudu. Benim tek başıma ilk çocuklu kahvesel deneyimimdi gerçekten zormuşÇok tşk ederimyaa ama siz önden kaynaşıp gruptaki kankitoşko oldunuz nasıl olacak şimdi
Biz hiç kullanmadık hastalık sürecinde neredeyse hiç bir şey yemiyor sadece emiyor malesef. İştahlı bir çocuk olmadı hiç. Kerimin kilosu 10.5 boyda 80 civarı sanırım onu tam ölçemşyorumKızlar devam sütü ya da kaşık maması kullanıyor musunuz? Ufak bir boy kilo araştırması yapayım dedim de eski tarihli bir gönderi gördüm, çocuğun yediği tek şey devam sütü ve kaşık mamaoradan aklıma geldi yani. Nen hiç kullanmadım ama kendim yulaf pişirip meyveyle veriyorum bazen, bir nevi kaşık maması oluyor. Hiçbir şey yemediği dönemde kullanmak gerekir mi kiloyu destekler mi bilemedim ya
Bizim de öyle ya, aslında kahvaltıyı güzel yapıyor meyve de yiyor ama gerisi ofsayt. Hele ki bu aralar sadece meme derdinde, emmesin yemek yesin istiyorum kıyamet kopuyor geceleri. Bizimki de en son 10.450 83 cmdi ama bence biraz zayıf bir tık üstü olmalıydıkBiz hiç kullanmadık hastalık sürecinde neredeyse hiç bir şey yemiyor sadece emiyor malesef. İştahlı bir çocuk olmadı hiç. Kerimin kilosu 10.5 boyda 80 civarı sanırım onu tam ölçemşyorum
Çocuklar kaynaşmış olabilir ama ben mumuyu çok az gördüm diyebilirimÇok tşk ederimyaa ama siz önden kaynaşıp gruptaki kankitoşko oldunuz nasıl olacak şimdi
Yemiyorsa distendir büyük ihtimalle doktorlar yemiyorsa pek ısrar etmeyin diyorlar takmamaya çalış.Sokakta gezdirirken bebek arabasında birşeyler ver istersen eline bazen temiz havada yiyorlar evde yemediklerini.Kızlar 2 gündür hatta 3 kizim bisey sürmüyor agzina diş ten mi nedir bilemiyorum zaten istahsizdi kek yaptım ona tekli tabagi ordan alıp oraya koyuyor bir lokma yemiyor yine ne olucaz böyle bilemiyorum oyun ve yürümek tam gaz devamkafayı yicem ya artık yesin diye çok.yipramdim ya
Bakalim kendimde hastayım çıkaramadım o yüzden dışarıya daYemiyorsa distendir büyük ihtimalle doktorlar yemiyorsa pek ısrar etmeyin diyorlar takmamaya çalış.Sokakta gezdirirken bebek arabasında birşeyler ver istersen eline bazen temiz havada yiyorlar evde yemediklerini.
Allah yardımcın olsun, insallah alerji en kısa sürede geçer.Ben çok dertliyim dostlar kızımda süt alerjisi vardı ama yazın açmıştık diyetimizi her şey iyi gidiyordu bu aralar egzaması olunca antalyada bir doktora götürdük baya pahalı bir alerji testi yaptırdık kan alınarak. Süte az da olsa devam ediyormuş diyete ikimizde tekrar başlıyoruz yarınayrıca kedi ve köpek epitelinde çıktı. Birde ben balık yağı kullanıyordum doktorumuz smartup diye bir balık yağına geçmemizi söyledi içindeki olan bir vitamin beyin gelişimi için çok önemliymiş möllerste ve oceanda yokmus ona başlıyoruz. Kızım 10lg bir kilo geriymiş 11 olmalıymış ama allahtan boyumuz iyi. Ayrıca çok işlemediği halde sıfır ekran dedi. Gece uyanmalarını söyledik gece terörü tv izlemiş dedi direk. Dün antalyada ev soğuk diye baya uyudu sıcağı sevmiyor bebekler sizlerde dikkat edin
Kesinlikle işe yaramıyor bizde, önce bunu söyleyeyim. Şimdi bizim kız kedinin mamasını kaşla göz arasında ağzına atan, kedinin suyuna şıp şıp yapıp kendini ve her yeri ıslatan bir minnoşKızlar selam, ufaklığın yapmamasını istediğiniz şeyler için nasıl bir tutumunuz var ve işe yarıyor mu? Ben bayadır ısırılmaya maruz kalıyorum ve yapma, etme, ortamdan uzaklaşma, çocuğu uzaklaştırma, hayır, HAYIR! gibi bir çok şeyi denedim ama sonuç yok. Hala kol bacak sırt nereye denk gelirse kırtlıyor. Sadece de beni ısırıyor bu arada babaya ya da başka bir bireye yok bi garezi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?