2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
mantıklı geldi ama önce bana hak vermesi lazım. Kesin onun kızdığı şey başkadır, birkaç gün kendini haklı çıkaracak bir savunma düşünüp buna inanır zaten sonra ne olur bilmiyorum. Denicem ama..
Burda bir derdimi paylaşınca kızlar wp grubunda dertleşiyor gibi hissediyorum hemen çözüm önerileri ve beni anlayan insanların olması çok güzel. Çok teşekkür ederim kızlar

Yaa ben de gerçekten ev işine yardım istiyorsun sandım. Dediğin gibi, eşin evi dağıtmasa yetermiş zaten. Arkasını toplamak zorunda kalıyorsun sürekli. Benim eşim tertipli düzenlidir ama evde o da su içer bardak ortada, çorap salonda, eve girer ayakkabısı girişte durur. Ben ona göre daha düzensiz (dağınık demek istemiyorum kendime ama biraz dağınığım ) olduğum için bana söylenir. Halbuki arkasını topluyorum, çekmece ve dolabını ben düzenliyorum farkında değil.
Modunu düşürme, bütün hafta, hafta sonu gelsin diye bekledin. Tadını çıkarmaya çalış.

Arada instagramdan "eşiniz anneniz değil" videoları gönder. Denk geldin mi bilmiyorum, adam bardağını yıkıyor, çamaşırını katlıyor ve eşiniz anneniz değil diye şarkı söylüyor. Böyle böyle işlemek lazım kocaları

Ay neler gönderiyorum onun hassas noktalarından vuruyorum ama anlık bakıp geçiyor demekki

Ben çok rahata alışkın çok sıkıya gelemeyen biriyim ve evlilik öncesi 8-9 senelik birlikteliğimiz var beni çok iyi tanıyor, bekarkenki rahat ev hayatımı falan biliyor. Ben de sık sık diyorum bana ağır geliyor taşıyamıyorum diye

Calisan calismayan anne kiyasi yapmak amaciyla soylemiyorum. Onun da pek cok zorlugu oldugundan eminim. Sadece bans gore nasilsa calismiyorsun, tum gun evdesin kafasina giriyor erkekler. Ben evden calismaya calisiyorum, kendi ihtiyaclarimi hatta evin cogu ihtiyacini kendim karsiliyorum. Gunun sonunda “ben cok yoruluyorum isteyim, sen evdesin”. Cirtcirr gezip tozup kredi kartini ceksem napacakti kim bilir:)

Kızlar sezaryen dikiş yerimiz var ya. Şöyle 5 cm kadar diyeyim bir şişlik kızarıklık ve acı var. Hiç duydunuz mu yaşadınız mı böylr bir şey

Kizlar bu saat oldu uyumadi ya (01.52 saat)

Dün 11 de uyudu 2.5 fa kalktı. Nedir uyku gerilemesi mi nedir ya off. Küçükken 22.30.yatardi sabaha kadar kalkmazdı. Ne olacak bu uyku sorunumuz gecem gündüzüme karıştı bu aralar

Bizimki gayet duzenlidir ama salonda hali üzerine en şon mandalina sikiyolardi çocukla birlikte neymiş cocuk istiyormuş çıkmadı leke hali yıkmaya verdim böyle seyler varbizde de. Salonun ortasına leğen koyup çocuğu suyla oynamalar falan sırf cocuk istiyor diye (sonra üstü yerler şu falan;() bende böyle uğraşıyorum eşim ve cocuk arkasından.

O oyuncaklar topla topla bitmiyor zaten bahsetmiyorum bile odadan salona doğru yayılıyor misafir gekcegi zaman zor toparlaniyoruz herkesin varmış bir sınavı:))

Ama normalde düzenidir bazı işleri eşime yaptırırım hatta düzen olsun diye

Mumu büyük bile gelse silikon tabanlar var. aşırı rahatlar. sonbaharda da çorapla giydirirsin. ama bu dediklerim 1 numara büyük için geçerli tabi. 2 numara büyükse ayağından çıkar ve çok rahatsız eder. Parmak fırlama olayı yok ama. ayaklar poğaça gibi zaten henüz parmaklar bireysel hareket edemiyorlar :)
Kızlar sezaryen dikiş yerimiz var ya. Şöyle 5 cm kadar diyeyim bir şişlik kızarıklık ve acı var. Hiç duydunuz mu yaşadınız mı böylr bir şey
Ağır mı kaldırdın acaba? ihmal etme yaz sonra ne olduğunu. merak ettim.

Biz de böyleyiz ama gerileme bu kadar süremez bence. Saat başı uyandı. En son 4’te ayaktaydı. Uyku ihtiyacı da azalmamış, gündür deli gibi uyuyor bu sefer
Bi de bizde çok karışan var, gece mercan ağlıyor diye babannes kapıya gelmiş. Çok üzülmüş. Biz üzülmüyoruz çünkü çocuğumuza, bizi uyarıyor bu anane babanne tayfası da bi değişik valla.
Bi işten çıkabilsem artık

Ya kızlar Eylül bizim son, acaba biz gitmeden şu yapamadığımız İstanbul buluşmasını mı yapsak.

Antalya’da olan var mı hiç??

Bizimkinin başparmağının tırnakları hep kırık ne kadar tımarlasam da ondan soruyorum aslında. Bi de adidasın nikeın başparmak korumalı ayakkabıları olunca dedim burada bi olay var herhalde. Aman en kötü silikon sıkarım ne bileyim ahah. O tabanları her yerde bulabiliyor muyuz?

Benim kızın da hep kırık Mumu. Bu ayakkabı ile de alakalı ama en önemlisi de tırnaklar çok yumuş yumuş. Daha tam şekillenmedi. ya kırılıyor ya soyuluyor. Ergenliğe kadar bu şekilde devam eder sorun yok .Yeter ki tırnak ete kadar sıyrılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…