2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay evet bizim her dakka karismazlarda iftara falan alamadım her gece uyuma gündüz uyu falan dengem kaydı zaten esimlerde bir oruç tutan benim :)) zor oluyo hem niyetlisin hem cocuk. İftar hazırlamak zor gelmez banada cocuk peismi bırakmıyor vallahi :) :))

Eli kulağında, eli ağzında ve gündüzleri mızmız bunlar azı belirtisi mi yoksa kulakla ilgili bi sıkıntı mı çözemedim bir türlü. Normalde diş dönemi daha çok geceleri huysuz olurdu

Eli kulağında, eli ağzında ve gündüzleri mızmız bunlar azı belirtisi mi yoksa kulakla ilgili bi sıkıntı mı çözemedim bir türlü. Normalde diş dönemi daha çok geceleri huysuz olurdu
Biz de böyleydik. Dün gece ateşlendi. Sabahına doktora götürdüm ve kulak enfeksiyonu. Yine ilaç içirme maceralı günler bizi bekliyor

Bizimde ayak tırnakları az uzuyor gibu yada kırılıp gidiyor. Sürekli çorapla kaldığından mi diyorum artık ayaktan usutcek diye hep giydiriyorum ama el tırnaklar kesmeye yetişemiyoruz o derece

Bir kaç gündür düzeldi sanki atak haftası miydi acaba ama yinede çok erken yatmıyoruz 11 i buluyor

Yok ateşi hiç çıkmadı ama huysuzluk var devam bizimde 4 tane acı kaldı arkafakiler ama büyük ihtimal diş çünkü 3 4 parmak sokuyor ağzına resmen. Size de çok geçmiş olsun bu araada
Çok teşekkür ederim bizim de öyle parmaklar ağızda sürekli iki yaşa doğru çıkarmış sanırım o son azılar sanırım geliyor gelmekte olan

Bizimde ayak tırnakları az uzuyor gibu yada kırılıp gidiyor. Sürekli çorapla kaldığından mi diyorum artık ayaktan usutcek diye hep giydiriyorum ama el tırnaklar kesmeye yetişemiyoruz o derece
Bİzim de ayak tırnaklar öyle, hiç kesmedim şimdiye kadar. Bizimki pek çorap da giymiyor ama kırılıyor bir şekilde.
Bir kaç gündür düzeldi sanki atak haftası miydi acaba ama yinede çok erken yatmıyoruz 11 i buluyor
Yaa sanıyorum diş de vardı. Biz anlamadık ama kaç tane diş çıkartmış bebem
Bizim sorunumuz erken kalkmak. 5-5:40 arası bir saatte uyanıyor. Zamanla geçer umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…