2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnşallah geçer ya. Bazen o saaatler değişebiliyor

Gunduz uykusunu iyi alamiyor mu acaba ya da erken mi yatiyor cok? Biliyorsun sen de zaten bu isin icinden geliyorsun, erken uyanma yorgunluktan diyorlar

Yenisini ekliyorum nasıl olduysa başka link kaydolmuş

Ya bu kadın
Tam olarak yapmak istediğim bu ama başarılı olacak mıyız meçhul
Bence başarılı oluruz da ben planlı kesmeye çok duygusal yaklaştığımı fark ettim. Geçen denk geldim işte bi anne reels çekmiş son kez emzirdim bugün, saçımı şöyle okşadı böyle baktı. Aklımda kendimi kurup kurup gözlerim yaşardı. Yani böyle artık kendi istemese ya da canıma tak etse de kessem sanki daha güzel olurdu. Zaman gösterecek işte.

Mumu onu ben de gördüm de çok duygusal ama o da yaaa . O kadarına da gerek yok . düşünsene
Memeden keserken bu kadar zorlanıyorsa bu kadın çocuğunu gelin ve ya damat yaptığı zaman bunalıma girer o zaman

Mumu onu ben de gördüm de çok duygusal ama o da yaaa . O kadarına da gerek yok . düşünsene
Memeden keserken bu kadar zorlanıyorsa bu kadın çocuğunu gelin ve ya damat yaptığı zaman bunalıma girer o zaman
Bizim kanımızda hep romantizm var hep duygusalız. Benim amerikalı gadın anam 6. Ayda bırakıyor memeyi, 18inde de hadi herkes yoluna diyor. Sen şimdi Rihannayı emzirirken düşünebiliyor musun mesela, artık açık açık konuşalım bunları.

Antalyada doğmuş büyümüş biri olarak eskiden güzeldi hayrandık ama maalesef şimdi değil trafiği kalabalığı pahalılığı İstanbul’u geçti.
Trafiği, pahalılığı İstanbul’u geçti mi dedin
Her gün 7 km yolu 1,5-2 saatte gidiyorum ve dönüyorum. 8-5:30 mesaim için 6:45 - 7:30 saatleri arası dışarıdayım ki bu nasir oluyor, genelde 10 gibi dönebiliyorum eve, çıkamıyorum çünkü şirketten. Metrobüsle gidip geldiğim günleri anlatmıyorum bile.. kendimden iğrenerek iniyorum genelde…
Pahalılığa gelirsek, dün az çorba ve yarım zeytinyağlı tabağına tam 86 tl ödedim. 1 au önce bir 33’lğk biraya 130 tl verdim
O yüzden hiç sanmam dostum.
Kötüleştiğine eminim de, burası kadar olmasına imkan yok.
Isler ciddilesirse mutlaka danisacagim
Bizim orada tanidik kimsemiz yok, aileme de uzak, o yuzden pek istemiyorum. Hayirlisi
gelirsen mutlaka haberleşelim. Yeni bir ortam kurarsın, hiç merak etme.

Kızlar ayomiksin paylaştığı video çok güzel ama aklıma bir şey takıldı sizin böyle emme saatlerimiz var mı. Biizm hiç yok. Zaten geceyi bilemiyorum ama gündüz sanki 15 20 kez vardır. Ama düzensiz yani. Saati bile bulmuyor tekrar emmesi. Eğer bir bizim böyleyse valla kendime çeki düzen vericem.

Geçen biriyle konuşıyorum. Zaten gece emmiyordu dedi gündüz de 1 2 kezdi. Bıraktım hiç haberi bile olmadı dedi. Ne güzel ya. İnşallah 22 23 aylıkta şöyle bir bıkma gelse biizmkilere

Ben de senin gibiyim, hiç saatli bir durum yok, kaç defa emzirdiğimin sayısı da yok. Ben de videodan sonra bi seceresini tutmaya karar verdim.

Kızlar şimdi ben Türkiye de ki parkta bebeğimi gözlemliyorum diğerlerine göre normal geliyor çocuklar hep hareketli Fransa'ya geliyorum bazen kızım fazla mı hareketli diye endişe ediyorum buradaki çocuklara bakınca.

Bizim de oyle belli bi saat yok gunduz. Ancak keyfi yerindeyse gunduz emmese de durur. Genelde kahvalti oglen arasi, aksamustu acikmaya yakin ve uyku vakti gelince emiyor. Acliktan emmek istedigini dusunursem yemegini yediriyorum. Doymadigi zamanlarda oyle cok emer gunduz de. Oyle olmasi cok zor oluyor surekli mizmiz dolasiyor. Ondan bazen aglasa da yemegi icin ikna etmeye calisiyorum. Tabi yemeyen cocuk yemez
Gece ise sizin gibi, defalarca sayisini bilemiyorum, sabaha karsi siklasiyor. Bu ara emmeden uyusun diye uyku oncesi emzirip, hadi gel sarilalim diyorum. 4 gundur emip yatakta kendi uyudu. Umarim devamli olur

Istanbul ayri bir kesmekes gercekten..Ayni semtte olursa her seyin ancak o zaman biraz rahat. Yoksa cok zor. Ben de calisirken senin gibiydim sabah erkenden cikar, trafik gecince eve gelirdim 10 gibi. Oncesinde ya da sonrasinda spora giderdim oyalanmak icin.

Isler ciddilesirse haber edecegim

Lafın gelişi tabi de ama gerçekten Farklı yani inanılmaz bir yabancı yerleşimi oluştu. Bir kaç seneye kadar trafik derdi yokken birden böyle patlayınca bize İstanbul gibi geliyortabi sizin kadar çekemem İstanbul trafiğini. Ama pahalılıkta her yer artık çıldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…