- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.281
Inşallah emzirmeden kaynaklı bir durumdur. Hemen aklına kötü şeyler getirme, moralini bozma. Iyi düşün, iyi sonuçlar al. Allah yüreğine ferahlık versin.Kızlar selam, benim canım aşırı sıkkın. Akşam banyoda sağ mememde bir sertlik hissettim, bugün doktora gittim ama ultrason yarına kaldı. Tam meme başının altında. Sizin ya da bir tanıdığınızın başınıza geldi mi böyle bir şey. Aşırı korkuyorum, doktorun kapısında dayanamadım artık hüngür şakır ağladım. İnşallah emzirme ile ilgili bir şey çıkar, dualarınıza talibim :/
Çok güldüm bunaeve birisi gelince, gelenle fazla zaman geçirdiysek gelene kapıyı gösteriyor. gitsin diye bir an evvel.
NaptınÇok sağolun kızlarJ joynss misophonia_ yazarım tabi, umarım hormonel bir şeydir. İnsan bir anda sudan çıkmışa dönüyormuş. Allah kimseye dermansız dert vermesin.
Naptınmumuberry gelişme var mı?
umarım en kısa zamanda içini rahatlatacak haberler alırsınHipoekoik kist diyor 5×7mm, salı sabah mr çekilecek. Duruma göre patoloji vs. Doktor normalde bu bulgulara sadece usg takip yapardık ama radyolog yaşın genç emziriyorsun bi detaylı bakılsın istedi. Öyle sıradan yağ/su bezesi değil ondan canım sıkkın. Kist demesi iyi de hipoekoik demesi sıkıntı. Çok şükür lenfler falan temiz. Kızlar cidden yoklayın kendinizi, bazı sağlık ocakları tarama falan da yapıyor. Bazı gerçeklerle yüzleşmek çok korkutucuymuş. Umarım kötü bir anı olarak kalır bu durum.
Çok geçmiş olsun mumuHipoekoik kist diyor 5×7mm, salı sabah mr çekilecek. Duruma göre patoloji vs. Doktor normalde bu bulgulara sadece usg takip yapardık ama radyolog yaşın genç emziriyorsun bi detaylı bakılsın istedi. Öyle sıradan yağ/su bezesi değil ondan canım sıkkın. Kist demesi iyi de hipoekoik demesi sıkıntı. Çok şükür lenfler falan temiz. Kızlar cidden yoklayın kendinizi, bazı sağlık ocakları tarama falan da yapıyor. Bazı gerçeklerle yüzleşmek çok korkutucuymuş. Umarım kötü bir anı olarak kalır bu durum.
Bizim biri çıkmış biri de yarmak üzere alttakiler. Gece huysuzlukları arttı zaten eli de sürekli ağzında Taa içerilere doğru sokuyor parmaklarınıKızlar naber 2. Azı dişleriniz çıkıyor mu.
Geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsın.,Hipoekoik kist diyor 5×7mm, salı sabah mr çekilecek. Duruma göre patoloji vs. Doktor normalde bu bulgulara sadece usg takip yapardık ama radyolog yaşın genç emziriyorsun bi detaylı bakılsın istedi. Öyle sıradan yağ/su bezesi değil ondan canım sıkkın. Kist demesi iyi de hipoekoik demesi sıkıntı. Çok şükür lenfler falan temiz. Kızlar ci‹
Bizimde el 4 parmak içeride ve tekrar sık emmeye meme meme demeye başladı göremiyorum çok ağzına bakamadım ama farkındayım diş sıkıntısı büyük.Dislik salatalık su vs vermeye çalışıyorum.Birde suyu püskürtme var bunuda diş sıkıntısında yapıyor.Bizim biri çıkmış biri de yarmak üzere alttakiler. Gece huysuzlukları arttı zaten eli de sürekli ağzında Taa içerilere doğru sokuyor parmaklarını
Geçmiş olsun mumu. inşallah sağlıklı güzel haberler alırsın. sıkma canını demek bana kolay. lütfen kendine çok yüklenme bu süreçte. dualarım seninle. haberdar et bizi de.iyi düşün iyi olsun inşallah.Hipoekoik kist diyor 5×7mm, salı sabah mr çekilecek. Duruma göre patoloji vs. Doktor normalde bu bulgulara sadece usg takip yapardık ama radyolog yaşın genç emziriyorsun bi detaylı bakılsın istedi. Öyle sıradan yağ/su bezesi değil ondan canım sıkkın. Kist demesi iyi de hipoekoik demesi sıkıntı. Çok şükür lenfler falan temiz. Kızlar cidden yoklayın kendinizi, bazı sağlık ocakları tarama falan da yapıyor. Bazı gerçeklerle yüzleşmek çok korkutucuymuş. Umarım kötü bir anı olarak kalır bu durum.
Çok geçmiş olsun.Hipoekoik kist diyor 5×7mm, salı sabah mr çekilecek. Duruma göre patoloji vs. Doktor normalde bu bulgulara sadece usg takip yapardık ama radyolog yaşın genç emziriyorsun bi detaylı bakılsın istedi. Öyle sıradan yağ/su bezesi değil ondan canım sıkkın. Kist demesi iyi de hipoekoik demesi sıkıntı. Çok şükür lenfler falan temiz. Kızlar cidden yoklayın kendinizi, bazı sağlık ocakları tarama falan da yapıyor. Bazı gerçeklerle yüzleşmek çok korkutucuymuş. Umarım kötü bir anı olarak kalır bu durum.
Kızımda da var bu su püskürtme son günlerde. Acıyor diye ağzını gösterip biranda ağladığı oluyor. Sırası biraz karışık çıktı kızımın. Üstte yan kesici kaldı mesela, onu bekliyoruz şu an. Sonrası ikinci azılar.Geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsın.,
Bizimde el 4 parmak içeride ve tekrar sık emmeye meme meme demeye başladı göremiyorum çok ağzına bakamadım ama farkındayım diş sıkıntısı büyük.Dislik salatalık su vs vermeye çalışıyorum.Birde suyu püskürtme var bunuda diş sıkıntısında yapıyor.
Kızlar biz sokakta dolastikca insanlar bizimle iletişim kurmak bebeği sevmek sohbet etmek istedikçe hala aglamakta birde evde anneme anlatırken yaptığını nasıl yaptığını gösterir gibi ağlıyor numaradan yapıyor insanlar sevmek istiyor diye anlatırken bağırıyor onlara bağırdığı gibi çok komik ama olayı yaşarken çok sinir bozucu artık biz yurtdışından geldik orada kimse kimse ile pek konuşmadığı için alışık değil diye anlatıyorum çünkü ayıp oluyor insanlar sevecence yaklaşıyor ve ya çocuklar bizimki onların suratına bağırıp ağlıyor.Onkar bizim arkadaşımız seni seviyorlar sohbet ediyoruz diyorum vız gelip tırıs gidiyor..
ayyy Mervecim Allah korusun. Kimseye göstermesinKızlar bir rüya gördüm. Rüya değil kâbus... Allah esirgesin İzmirde 10 şiddetinde deprem oluyormuş. Rüyamda bile idrak edemiyordum. Nasıl 10 diye soruyordum. Sonra daAtomiks sana ulaşmaya çalışıyordum Allah uzak etsin, hiç vermesin. Rüyası bile kötü.
Geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsın.,
Bizimde el 4 parmak içeride ve tekrar sık emmeye meme meme demeye başladı göremiyorum çok ağzına bakamadım ama farkındayım diş sıkıntısı büyük.Dislik salatalık su vs vermeye çalışıyorum.Birde suyu püskürtme var bunuda diş sıkıntısında yapıyor.
Kızlar biz sokakta dolastikca insanlar bizimle iletişim kurmak bebeği sevmek sohbet etmek istedikçe hala aglamakta birde evde anneme anlatırken yaptığını nasıl yaptığını gösterir gibi ağlıyor numaradan yapıyor insanlar sevmek istiyor diye anlatırken bağırıyor onlara bağırdığı gibi çok komik ama olayı yaşarken çok sinir bozucu artık biz yurtdışından geldik orada kimse kimse ile pek konuşmadığı için alışık değil diye anlatıyorum çünkü ayıp oluyor insanlar sevecence yaklaşıyor ve ya çocuklar bizimki onların suratına bağırıp ağlıyor.Onkar bizim arkadaşımız seni seviyorlar sohbet ediyoruz diyorum vız gelip tırıs gidiyor..
sanırım bizim de ikinci azılar gelecek. Onun dışında tüm dişler çıkmış durumda. şimdi siz yazınca ikinci azı olabilir diye düşündüm.Kızımda da var bu su püskürtme son günlerde. Acıyor diye ağzını gösterip biranda ağladığı oluyor. Sırası biraz karışık çıktı kızımın. Üstte yan kesici kaldı mesela, onu bekliyoruz şu an. Sonrası ikinci azılar.
Memeye yine düştü. Azaldı, bitecek diye hazırlıyorum ama ikna olmuyor. Dün meme vermicem zannedip yere yatıp ağladı. Ertelemek evdeyken mümkün değil. Ancak dışarda olunca uykusu gelene kadar idare ediyor. Sonrası "anne meme emeceeeeem"
Tanımadığı insanlara tepki vermesi çok doğal bence. Biz tanıyoruz ama çocuklarımız daha tanımıyor ki. Insanlar da bazen abartıyor sevmeyi. Herkesten aynı enerjiyi almıyorlar. Mesafeli olsun daha iyi gibi geliyor bana.
Ahh çok çok geçmiş olsun hem ferahlamışsın hem yine dertlenmişsin Bi sadaka verin diye tavsiyede bulunmak isterim gerçekten faydasını görürsün. Biz ne zaman Bi hastalık Bi kaza bela içinde kendimizi bulsak mutlaka veririz ama sıkıntıya düşmeden de önlem amaçlı vermek lazım daha iyi olur. Genelde sma lı bebeklere veriyoruz aklınızda olsun.Kızlar hepinize selam. Çok şükür mr temiz çıktı, fibrokist sahibiymişim ancak kötü bir durum yok. 6 ayda bir ultrason takibi dedi doktor ama ben 3 ayda bir giderim diyorum zira şu son 3 günde 10 yıl yaşlandım. Yarın da burada bir doktora daha görüneceğim fikir alma açısından.
Arkadaşlar burada çoğumuz 30+ yaşlardayız ve doğum somrası hormonların değişmesi ile bazı şeyler tetiklenebiliyormuş. O sebeple kendinize bakmayı, yoklamayı nolur ihmal etmeyin. Sadece meme değil, smear vs de unutmamak lazım.
Ben bugünün stresini yaşayadurayım, dün akşam üzeri oğlan avucunun içini boydan boya yardığı için bu sabah anestezi altında dikişe alındı el ve mikrocerrahide. Çok şükür tendon, sinir damar hasarı yok, 10 günlük bir dikiş pansuman serüveni olacak önümüzde.
Her şey üstüste geldi ama çok şükür feraha çıktık, Allah kimseye dermansız dert vermesin.
Evet ben de uzun zamandır Smalı bebeklere yardım yapıyorum ama sanırım arttırmak gerekli. Şimdi bir kaç ihtiyaçlıya yardım edeceğim. Çok teşekkür ederimAhh çok çok geçmiş olsun hem ferahlamışsın hem yine dertlenmişsin Bi sadaka verin diye tavsiyede bulunmak isterim gerçekten faydasını görürsün. Biz ne zaman Bi hastalık Bi kaza bela içinde kendimizi bulsak mutlaka veririz ama sıkıntıya düşmeden de önlem amaçlı vermek lazım daha iyi olur. Genelde sma lı bebeklere veriyoruz aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?