2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bu arada kızlar bu anneliğin bir iyiliği oldu bana milletin ne dediğini aşırı yakardım kafama şimdi bir baktım eskiye oranla pek takmıyorum kızımın peşinde koşup onun yaptıklarını düşünmekten elalemin lafları vız gelip tırıs gidiyor sanki.İyi oldu bu.

Arasıra kızıp üzüldüğüm şeyler hala oluyor ama dediğin gibi ufak şeyleri dert etmez oldum ben de :)

Bizde de var bu ben babası geldi onu yabanciliyor diye düşünmüştüm ama sizde de varsa dönemsel olabilir.
Biz de böyleyiz ya. Huysuzluk aman allahım, içinden bambaşka çocuk çıktı. Hastalıktan huyu suyu değişti diyordum da dönemselse razıyım gerçekten.

Kizlaaar ben dün itibariyle memeyi kestim 6 aydır kendimi anca hazırlayabildim ve dün başladım.
Akşam 5 gibi sabirtasini sürdüm, 6 ve 9 da emmeyi denedi geri çekildi. Geceye kadar uyumadı, oynadı, beni aşağı yukarı sürükledi, ne yapacağınızı bilemedi. Sonra gece 12 buçukta ağlama krizi oldu ve 30 DK sürdü. Öyle kucağımda uykuya daldı. Sonra sabah 4 buçukta tekrar ağlama krizi, 40 DK sürdü ve yine kucağımda uykuya daldı.
Sabah 8 de uyandı ve hiç aglamadi, memeleri eliyle bir yokladi ama azını sürmedi:) öğle uykusunu da dışarda pusette yaptırdım, 1 saat oldu hala uyuyor. Bakalım bu gece noolcak gelişmelerden haberdar ederim.

Bu arada azaltarak kesmeyi bende istedim fakat hep konuştuğumuz gibi her çocuk farklı! Benim kızım ikna olabilen bir çocuk değil, 6 aydır hep geçişi yumuşatmak için konuştum ama yine de pek etkili olmadı:)
Azaltarak bırakmak belki uysal bir karakter yapısı olan çocuklarda işe yarar.

Bende dostineks ictim, göğüslerim ağrımasın diye... Birde ilk defa bugün önden dugmesiz bir elbise giyebildim, acaip hafifledim

Hadi hayırlı olsun :) memede uyumaya alışıksa o durum da zorlamıştır. Sarılarak uyumak bizi rahatlattı, bence artık kendi kendilerine desteksiz uyuma olgunluğundalar. Birlikte uyumayı deneyebilirsiniz belki.
Bizimkine de aylardır söylüyorum abi oldun diye hemen gözler buğulanıyor:) üzülüyorum yalan değil ama çok emmek isterse ya da meme için ağlamasından da yoruldum. Bugün kendimce bir taktiği uygulamaya başladım. Sabah memesini şimdilik hariç tutarak bugün 4 meme hakkın var diyip, her defasında kaçıncı hakkı olduğunu söylüyorum. İnşallah işe yarar

Kzı Hayırlı olsun. 2 senedir fermuarlı düğmeli giysi giymekten sıkılanlar her çocuk farklı. Ve mizaç dediğin doğru bence de. Birkaç video izledim. Ben de gece beslenmesini 2ye indirmeye çalışıyorum. Ama söyledikleri işe yaramıyor bizde. Su içirmeye fena kızıyor. Ve babadan destek almaya çok kızıyor. Sanırım zaten meme yok bir de annem de mi yok diye daha çok kızıyor. O yüzden gece babasına hiç vermiyorum şimdi.
Yanyana yatarken çok kolaydı ver memeyi geç. Kalkıp onu avutmak çok zor geliyor. Bir de meğer ne kadar kalkıyormuş yanımda emerken anlamıyormuşum. Hep aklımda şimdi emzirsem uyuyacak fikri oluyor.

İstersen yine bir süre uyuyun birlikte, alışma döneminde hem annem hem meme yok demesin. Gece emmemeye başlayınca ve en önemlisi uyanmadıkça otomatikman ayrı uyuyursunuz:)

İstersen yine bir süre uyuyun birlikte, alışma döneminde hem annem hem meme yok demesin. Gece emmemeye başlayınca ve en önemlisi uyanmadıkça otomatikman ayrı uyuyursunuz:)
Beraber uyuyoruz yine. Onu bayağı bir devam ederiz diye düşünüyorum. 2 kez emiyor gece şu an. Diğer uyanmalarda kucakta sallıyorum. Ama uyku çok ağır basıyor. Mesajda yanlış anlatmışım. Hani uyumaya devam ederken meme veriyorduk ya o çok rahattı. Şimdi kalkıp oturmak şarkı falan söylemek biraz zorluyor. 9 10 kez kalkıyor hala

2 yaş sendromu olabilir belki de yerden yere atıyor bizimde istediği olmayınca

Keşke banada öyle.olsa çocuğu anneme bırakınca kendime vakit ayırıyorum iyiyim fakat sürekli evde takılınca kızımda biraz huysuz bir çok şeyi kafama takıyorum eşimin rahatlığı k.v hamileligimi burnumdan getirmesi bana yaptıkları vs.. derken gün bitmiyor keşke banada senin gibi olsa hep. İse baslamak beni motive edebilir ancak

Kendim alip icmistim dostinex dr kendin alip icme zararli o dedi Ay cnm benim 11 aylikti birakmisti sütüm tamamen bitmedi goguslerim de küçülmedi gittim o hormana baktırdım 9.5 çıktı 5 çıkması lazımmış normali ama ilaç vermedi dr bol.su spor yuruyus vs.. duscek o dedi spora gittim 1.5 ay kadar şimdi tekrar devam.edjcem.kuculdu göğüsler kendime geldim vallahi. Ama bu aralar bir sır vericem geceleri bazen her gün değil bira içtiğim.oldu cpcuk uyuyunca rahat uyumak için bir sut getiriyormus tekrar şişti göğüsler( 1 sene oldu çekilmedi kadin doğuma bir daha baktircam bakalim

Sen söyleyince tam ifade edemediğimi anladım eş anne ve kardeşlerin söylediklerini kafaya takıyorum dış insanlarınkini takmıyorum komşu vs elalemin ne dediğini yani belkide onları daha az gördüğüm içindir.

Belki de olabilir bende.iste söylenen laflar yapılan haksızlıklar silinmiyor beynimden birde hamilelikte yaşayınca tüm bunları hafizami resetleyemiyorum bir turlu (

Bende Dr önerisi ile kullandım. Prolaktin hormonum kaç bilmiyorum ama göğüsler bugün daha iyi.

Bizde de var bu ben babası geldi onu yabanciliyor diye düşünmüştüm ama sizde de varsa dönemsel olabilir.
Demek ki dönemsel ya, misafir olarak gittiğimiz yerde denk gelmesi çok kötü oldu. Kv yanında hiç çekilmiyor bu halleri cidden, hepsi bik bikk konuşuyor çok biliyor gibi
Biz de böyleyiz ya. Huysuzluk aman allahım, içinden bambaşka çocuk çıktı. Hastalıktan huyu suyu değişti diyordum da dönemselse razıyım gerçekten.
İnşallah bir an önce biter yoksa akıl sağlığımı kaybedeceğim
2 yaş sendromu olabilir belki de yerden yere atıyor bizimde istediği olmayınca
Bizimki bayağıdır sendromda ama 6 gündür başka bir boyuta geçtik ya içinden canavar çıktı resmen

Hayırlı olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsın

tatildeyken bizimki de çok mızmızdı ya. ne yemek yedi ne bişey, sürekli meme krizine giriyordu. eve girince rahatladı resmen. yeni ortam yüzünden de olabilir.

tatildeyken bizimki de çok mızmızdı ya. ne yemek yedi ne bişey, sürekli meme krizine giriyordu. eve girince rahatladı resmen. yeni ortam yüzünden de olabilir.
Ya bizimde böyle, yemek yiyor ama en ufak şeyde kriz geçiriyor. Ben yine sorun etmiyorum sakin kalıp onu da sakinleştirmeye çalışıyorum ama k.peder geçmiş karşıma çok mızmız yetiştirmişsin diyor. Zaten onlarla kavga kıyamet zor konuşuyorum iyice sinirimi zıplatıyorlar. Bir an önce gidip kurtulmak istiyorum.

hep böyledir canım, benim kp neredeyse 30 yaşındaki oğlunu hala el bebek gül bebek bakar, aman X şöyle aman X böyle. bana çocukların çok üstüne düşmemek lazım diyor :) en güzeli duymamış gibi yapmak. bir de kriz anlarında başkaları araya girince sanki daha zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…