- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #58.461
Bu da Bi süreçtir geçecektir inşallah diyelim başka yapacak bişey yok gibiKizlar selam benimkisi de uyumuyor ya 9-10 saat akşam ayakta oluyor gozünden uyku akıyor ama uyumuyor pertim çıkıyordu haftasonu yine esimle.pertiz resmenn me kadar zor bir cocuk benimkisi
Gündüz de öyle sor geçiyor hatta akşama doğruya kaydiriyor bende öyle olursa 5 veya 5 buçuk olmadan kaldırıyorum öğle uykusundan çünkü gece uyumuyor hanfendi
Bir inatlaşma uyku gelince yok böyle.bisey 20-2 arası büyüme saatiydi biz onu pek yakalamaiyorux eltimin cocuk hiç sanmıyorum saat 9 da aksam.hop.uykuda :) ben mi eğitim veremedim bilemiyorum (onun ki çok yediği için karnı hep.sis ve dolu ondan.mi rahat uyuyor acaba benimkisi az az zoraki yiyor)
Neyse akşamları işte 11 12 bazen 2 yi buluyor uyumak sabah 8-9 böyle uyursa öğlen de 2 saati asmiuor uykusu (toplamda 10 ve 12 saat uyuyor benimkisi)
Akşam 9 a çekmeye çalıştık geçen hafta gece 3 te kalkıyor:)( ne kadar.parkta odda burda yorsam da öyle uyumuyor. Kafam.suan manyak gibi hep böyle zaten de (( uykusuz uykusuz dolanıyorum saf gibiyim.acikcasi (
Gece kalkıp gelme durimu bizde de var, alio geri götürüyorum uyuyor ama kesintisiz değil. Emmeyi de bıraktı ne zaman ve nasıl düzelicek bilmiyorumSelam kızlar. Bizde gündüz uykuları devam ediyor neyse ki. 7-8 gibi kalkıyor (değişiyor), öğlen 1,1-5 saat uyuyor. Akşam sa 20.30-21 gibi uyuyor.
Gece de deliksiz uyumaya alışmıştı ama 2 ay önce hastalandıktan sonra benimle uyumaya alıştı yeniden. Gece 1 gibi anne gel diye sesleniyor illa benimle uyuyor. Beşikte birlikte uyuyoruzben varsam yanında sorun yok, yoksa uyanıp beni çağırıyor. bu konuyu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Yine kararlı bi duruş göstermem gerekiyor sanırım.
Kendimiz de onlar için destek haline geldik sanırımGece kalkıp gelme durimu bizde de var, alio geri götürüyorum uyuyor ama kesintisiz değil. Emmeyi de bıraktı ne zaman ve nasıl düzelicek bilmiyorumçok umutluydum emzirmeyi bıraktırınca kesintisiz uyuyacağız diye
Malesef canım ya çok çabuk alışıyorlar, nasıl kesintisiz uyuyacak bilmiyorum. Artık uykusuzluktan mahvoldum. Önceden 1-2 kez kalkıyordu hasta olduktan sonra çok daha fazla uyanıyor.Kendimiz de onlar için destek haline geldik sanırımkötü alışkanlık kazanmaları an meselesi. Hemen bişeylere alışıyorlar
Haklısın çok zorMalesef canım ya çok çabuk alışıyorlar, nasıl kesintisiz uyuyacak bilmiyorum. Artık uykusuzluktan mahvoldum. Önceden 1-2 kez kalkıyordu hasta olduktan sonra çok daha fazla uyanıyor.
Yeni sayılır canım az da olsa etkileri sürüyor gibi. Dün daha az uyandı mesela, ama bizimki hep aynı saatlerde kalkıyor bunu alışkanlık hâline getirmiş ne yapıp edip düzeltmem lazım. Mesela 2.30 5.30 sonrasında zaten 6da güne başlıyorHaklısın çok zorNe zaman hastalandı canım, belki yeniyse hala rahatsız ediyordur. Bizde de oldu çünkü geçen hafif hastalandı yine 1 hafta sık uyandı. Sonra düzeldi.
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu oğlan?Kızlar oğlumda bikaç gün önce akşam sancılı ishal başladı çok şiddetli değildi gece de 1 kez kustu ertesi gün iyiydi sadece iştahsızdı. Dün ishal ve sancı tekrar başladı baya halsiz düşürdü. Aslında bol su içiyo soda içip kraker yiyo. Dün akşam da muz yedi gece iyi geçti bu sabah yine iyi kahvaltı yaptı ama ishali sıklaştı iyice sulu hale geldi. Şimdi yorgun düşüp uyudu yavrum. Dün özellikle ishali kesmeye çalışmadım ama bugün bişeyler yapmak istiyorum daha fazlası çok yoracak. Az da olsa Bişeyler yeyip içtiği için hastaneye götürmek istemiyorum açıkçası böyle zamanlarda hastane bizi hep çıkmaza sürükledi artık fobi oldu bende. Komşu motilium şurup verdi kendi çocuğunda ishali hemen kesmiş ama ben emin olamadım ne önerirsiniz? Yiyecek şeyler önermeyin yemiyo malesef
Teşekkür ederim daha iyi şükür dün ve bugün ishali yok. Maflor damla çok iyi geldi ishal durumunda aklınızda bulunsun kızlar. İştahsızlık biraz da huysuzluk dışında şimdilik sorunumuz yok çok şükür onlar da zamanla geçer inşallahÇok geçmiş olsun. Nasıl oldu oğlan?
O zaman belki hastalıktandır. Çok erken uyanıyormuş Allah kolaylık versinYeni sayılır canım az da olsa etkileri sürüyor gibi. Dün daha az uyandı mesela, ama bizimki hep aynı saatlerde kalkıyor bunu alışkanlık hâline getirmiş ne yapıp edip düzeltmem lazım. Mesela 2.30 5.30 sonrasında zaten 6da güne başlıyor
Amiinn canım hepimize inşallahO zaman belki hastalıktandır. Çok erken uyanıyormuş Allah kolaylık versin
2 gündür bizimki de çok direniyor, dönemsel diye düşünmek istiyorumYine öğle uykusuna direndi 16.40 ta.uyudu.aksama kaydiriyor uykuyu
Neden uykuya geçişi bu kadar zorlasti ya delircem artık
İnşallah öyledir cnm ya2 gündür bizimki de çok direniyor, dönemsel diye düşünmek istiyorum
Kizlar selam benimkisi de uyumuyor ya 9-10 saat akşam ayakta oluyor gozünden uyku akıyor ama uyumuyor pertim çıkıyordu haftasonu yine esimle.pertiz resmenn me kadar zor bir cocuk benimkisi
Gündüz de öyle sor geçiyor hatta akşama doğruya kaydiriyor bende öyle olursa 5 veya 5 buçuk olmadan kaldırıyorum öğle uykusundan çünkü gece uyumuyor hanfendi
Bir inatlaşma uyku gelince yok böyle.bisey 20-2 arası büyüme saatiydi biz onu pek yakalamaiyorux eltimin cocuk hiç sanmıyorum saat 9 da aksam.hop.uykuda :) ben mi eğitim veremedim bilemiyorum (onun ki çok yediği için karnı hep.sis ve dolu ondan.mi rahat uyuyor acaba benimkisi az az zoraki yiyor)
Neyse akşamları işte 11 12 bazen 2 yi buluyor uyumak sabah 8-9 böyle uyursa öğlen de 2 saati asmiuor uykusu (toplamda 10 ve 12 saat uyuyor benimkisi)
Akşam 9 a çekmeye çalıştık geçen hafta gece 3 te kalkıyor:)( ne kadar.parkta odda burda yorsam da öyle uyumuyor. Kafam.suan manyak gibi hep böyle zaten de (( uykusuz uykusuz dolanıyorum saf gibiyim.acikcasi (
Canım benim hiç üzülme bende seni gibi düşündüğüm çok oldu çok hareketli zamanlarinda hala da oluyor öğlen uyutmaz san 21 da uyuyabilir bütün gün yorulunca benim anladığım sabah erken kalkacak ve gün içinde ya hiç uyumayacak ya Max 1 saat uyuyacak erken uyuması için.bizimki sabah erken uyanırsa öğlen uzun uyumak istiyor yine.bu aralar her koşulda 11 i buluyoruz.bu dış olayında anlayamadım ben şu sıralar bir dış çıkma vakası bizde de var sanırım.yardim eden yok mu etrafındakilerin üzerine at biraz oyalama bez değiştirme işlerini sen odada iken bile onlara pasla olmuyor yoksa tukeniyoruz.tipim kaymış durumda .benim kız iyileşti ben hastayım öksürüyorum halim yok.Bubarada size anlatmış mıydım biri ile tanışmıştım iki erkek çocuk ikisi de baba ile uyuyor anne kaç defa uyanıyor gece nasıl geri uyutuyor bilmiyor.kinamak için söylemiyorum ne güzel yapıyor yapan kocaya da bravo.Kızlar saat 01.00 oyun hamuru oynuyotux hala uyumadıkinsanların çocukları nasıl 21 de uyuyor ya anlamadım gitti . En son arka dişi çıkıyor çoğu çıktı ama çıldırıyor kafasını yere vurdu alnı şişti inşallah içten bisey olmamıştır son bu diş çok yoruldum istifa edeceğim annelikten ne sabrım kaldı ne uykum tek tükenen ben miyim yaaa sevmesi güzelmiş ama uzaktan başkalarının çocuklarını hep uzaktan sevdim bakımı bu kadara zorlayacagi aklıma gelmezdi
Canım benim de var bir yakınım baba uyutuyor evi temizliyor herseyi yapıyor kadin bir tek cocukla ilgileniyor benim eşimde bazı işlere yardımcı olmaya çalışıyor çamaşır asma katlama bulaşık makine boşaltma falan ama yetişmiyor başka kimse yok evde annem her zaman gelemiyor oraya gidiyoruz eşim sorun yaratıyor çocuğu bırakıyorum orda sorun çıkarıyor kendim de kalıyorum sorun annem gelse kaç gün kalcak aman öyle iste k.v biseye hayri yok anca çay içelim pasta börek yiyelim hoooppaaa 75 yaşında ama zaten beklentim de yok cocuk bakma dışında çok faal herkesin evine gidiyor haftada 3-4 akrabalarda falan bizede çocukla ilgili faydası yok anca çay börek pasta yemek yemek vs... toplanalım hepsi bu ise baslamak istiyorum kim dayanip bakcak bu saatlere kadar bilemiyorum hep annem miCanım benim hiç üzülme bende seni gibi düşündüğüm çok oldu çok hareketli zamanlarinda hala da oluyor öğlen uyutmaz san 21 da uyuyabilir bütün gün yorulunca benim anladığım sabah erken kalkacak ve gün içinde ya hiç uyumayacak ya Max 1 saat uyuyacak erken uyuması için.bizimki sabah erken uyanırsa öğlen uzun uyumak istiyor yine.bu aralar her koşulda 11 i buluyoruz.bu dış olayında anlayamadım ben şu sıralar bir dış çıkma vakası bizde de var sanırım.yardim eden yok mu etrafındakilerin üzerine at biraz oyalama bez değiştirme işlerini sen odada iken bile onlara pasla olmuyor yoksa tukeniyoruz.tipim kaymış durumda .benim kız iyileşti ben hastayım öksürüyorum halim yok.Bubarada size anlatmış mıydım biri ile tanışmıştım iki erkek çocuk ikisi de baba ile uyuyor anne kaç defa uyanıyor gece nasıl geri uyutuyor bilmiyor.kinamak için söylemiyorum ne güzel yapıyor yapan kocaya da bravo.
4 te uyuduysa iyi bizimkisi bizle uyumuyor öğlenleri 2 gündür de çok hareketli ve yaygaracı. sanıyorum ya diş ya da huy değiştiriyor.Yine öğle uykusuna direndi 16.40 ta.uyudu.aksama kaydiriyor uykuyu
Neden uykuya geçişi bu kadar zorlasti ya delircem artık
En arka dişler çıkıyor son 2 dır sizinde belki.bbizim son artık kenarları çıkmış ortası ciksa bitcek yemesi biraz iyileşti arka dislerden olabilir diye dusynuyorum4 te uyuduysa iyi bizimkisi bizle uyumuyor öğlenleri 2 gündür de çok hareketli ve yaygaracı. sanıyorum ya diş ya da huy değiştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?