2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar selam benimkisi de uyumuyor ya 9-10 saat akşam ayakta oluyor gozünden uyku akıyor ama uyumuyor pertim çıkıyordu haftasonu yine esimle.pertiz resmenn me kadar zor bir cocuk benimkisi

Gündüz de öyle sor geçiyor hatta akşama doğruya kaydiriyor bende öyle olursa 5 veya 5 buçuk olmadan kaldırıyorum öğle uykusundan çünkü gece uyumuyor hanfendi
Bir inatlaşma uyku gelince yok böyle.bisey 20-2 arası büyüme saatiydi biz onu pek yakalamaiyorux eltimin cocuk hiç sanmıyorum saat 9 da aksam.hop.uykuda :) ben mi eğitim veremedim bilemiyorum (onun ki çok yediği için karnı hep.sis ve dolu ondan.mi rahat uyuyor acaba benimkisi az az zoraki yiyor)

Neyse akşamları işte 11 12 bazen 2 yi buluyor uyumak sabah 8-9 böyle uyursa öğlen de 2 saati asmiuor uykusu (toplamda 10 ve 12 saat uyuyor benimkisi)

Akşam 9 a çekmeye çalıştık geçen hafta gece 3 te kalkıyor:)( ne kadar.parkta odda burda yorsam da öyle uyumuyor. Kafam.suan manyak gibi hep böyle zaten de (( uykusuz uykusuz dolanıyorum saf gibiyim.acikcasi(

Bu da Bi süreçtir geçecektir inşallah diyelim başka yapacak bişey yok gibi

Selam kızlar. Bizde gündüz uykuları devam ediyor neyse ki. 7-8 gibi kalkıyor (değişiyor), öğlen 1,1-5 saat uyuyor. Akşam sa 20.30-21 gibi uyuyor.
Gece de deliksiz uyumaya alışmıştı ama 2 ay önce hastalandıktan sonra benimle uyumaya alıştı yeniden. Gece 1 gibi anne gel diye sesleniyor illa benimle uyuyor. Beşikte birlikte uyuyoruz ben varsam yanında sorun yok, yoksa uyanıp beni çağırıyor. bu konuyu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Yine kararlı bi duruş göstermem gerekiyor sanırım.

Gece kalkıp gelme durimu bizde de var, alio geri götürüyorum uyuyor ama kesintisiz değil. Emmeyi de bıraktı ne zaman ve nasıl düzelicek bilmiyorum çok umutluydum emzirmeyi bıraktırınca kesintisiz uyuyacağız diye

Kendimiz de onlar için destek haline geldik sanırım kötü alışkanlık kazanmaları an meselesi. Hemen bişeylere alışıyorlar

Kendimiz de onlar için destek haline geldik sanırım kötü alışkanlık kazanmaları an meselesi. Hemen bişeylere alışıyorlar
Malesef canım ya çok çabuk alışıyorlar, nasıl kesintisiz uyuyacak bilmiyorum. Artık uykusuzluktan mahvoldum. Önceden 1-2 kez kalkıyordu hasta olduktan sonra çok daha fazla uyanıyor.

Malesef canım ya çok çabuk alışıyorlar, nasıl kesintisiz uyuyacak bilmiyorum. Artık uykusuzluktan mahvoldum. Önceden 1-2 kez kalkıyordu hasta olduktan sonra çok daha fazla uyanıyor.
Haklısın çok zor Ne zaman hastalandı canım, belki yeniyse hala rahatsız ediyordur. Bizde de oldu çünkü geçen hafif hastalandı yine 1 hafta sık uyandı. Sonra düzeldi.

Haklısın çok zor Ne zaman hastalandı canım, belki yeniyse hala rahatsız ediyordur. Bizde de oldu çünkü geçen hafif hastalandı yine 1 hafta sık uyandı. Sonra düzeldi.
Yeni sayılır canım az da olsa etkileri sürüyor gibi. Dün daha az uyandı mesela, ama bizimki hep aynı saatlerde kalkıyor bunu alışkanlık hâline getirmiş ne yapıp edip düzeltmem lazım. Mesela 2.30 5.30 sonrasında zaten 6da güne başlıyor

Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu oğlan?

Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu oğlan?
Teşekkür ederim daha iyi şükür dün ve bugün ishali yok. Maflor damla çok iyi geldi ishal durumunda aklınızda bulunsun kızlar. İştahsızlık biraz da huysuzluk dışında şimdilik sorunumuz yok çok şükür onlar da zamanla geçer inşallah

O zaman belki hastalıktandır. Çok erken uyanıyormuş Allah kolaylık versin

Kızlar saat 01.00 oyun hamuru oynuyotux hala uyumadık insanların çocukları nasıl 21 de uyuyor ya anlamadım gitti . En son arka dişi çıkıyor çoğu çıktı ama çıldırıyor kafasını yere vurdu alnı şişti inşallah içten bisey olmamıştır son bu diş çok yoruldum istifa edeceğim annelikten ne sabrım kaldı ne uykum tek tükenen ben miyim yaaa sevmesi güzelmiş ama uzaktan başkalarının çocuklarını hep uzaktan sevdim bakımı bu kadara zorlayacagi aklıma gelmezdi

Canım benim hiç üzülme bende seni gibi düşündüğüm çok oldu çok hareketli zamanlarinda hala da oluyor öğlen uyutmaz san 21 da uyuyabilir bütün gün yorulunca benim anladığım sabah erken kalkacak ve gün içinde ya hiç uyumayacak ya Max 1 saat uyuyacak erken uyuması için.bizimki sabah erken uyanırsa öğlen uzun uyumak istiyor yine.bu aralar her koşulda 11 i buluyoruz.bu dış olayında anlayamadım ben şu sıralar bir dış çıkma vakası bizde de var sanırım.yardim eden yok mu etrafındakilerin üzerine at biraz oyalama bez değiştirme işlerini sen odada iken bile onlara pasla olmuyor yoksa tukeniyoruz.tipim kaymış durumda .benim kız iyileşti ben hastayım öksürüyorum halim yok.Bubarada size anlatmış mıydım biri ile tanışmıştım iki erkek çocuk ikisi de baba ile uyuyor anne kaç defa uyanıyor gece nasıl geri uyutuyor bilmiyor.kinamak için söylemiyorum ne güzel yapıyor yapan kocaya da bravo.

Canım benim de var bir yakınım baba uyutuyor evi temizliyor herseyi yapıyor kadin bir tek cocukla ilgileniyor benim eşimde bazı işlere yardımcı olmaya çalışıyor çamaşır asma katlama bulaşık makine boşaltma falan ama yetişmiyor başka kimse yok evde annem her zaman gelemiyor oraya gidiyoruz eşim sorun yaratıyor çocuğu bırakıyorum orda sorun çıkarıyor kendim de kalıyorum sorun annem gelse kaç gün kalcak aman öyle iste k.v biseye hayri yok anca çay içelim pasta börek yiyelim hoooppaaa 75 yaşında ama zaten beklentim de yok cocuk bakma dışında çok faal herkesin evine gidiyor haftada 3-4 akrabalarda falan bizede çocukla ilgili faydası yok anca çay börek pasta yemek yemek vs... toplanalım hepsi bu ise baslamak istiyorum kim dayanip bakcak bu saatlere kadar bilemiyorum hep annem mi saat. 02
30 yeni uyudu bu arada şimdi bende iyucam inşallah cnm.ya yardimcim yok yani anligcagin

Yine öğle uykusuna direndi 16.40 ta.uyudu.aksama kaydiriyor uykuyu
Neden uykuya geçişi bu kadar zorlasti ya delircem artık
4 te uyuduysa iyi bizimkisi bizle uyumuyor öğlenleri 2 gündür de çok hareketli ve yaygaracı. sanıyorum ya diş ya da huy değiştiriyor.

4 te uyuduysa iyi bizimkisi bizle uyumuyor öğlenleri 2 gündür de çok hareketli ve yaygaracı. sanıyorum ya diş ya da huy değiştiriyor.
En arka dişler çıkıyor son 2 dır sizinde belki.bbizim son artık kenarları çıkmış ortası ciksa bitcek yemesi biraz iyileşti arka dislerden olabilir diye dusynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…