2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar merhaba aranızda ikili tarama testi yaptıran var mı?ben yaptırdım papp-A 1.56 serbest b-hcg 327 çıktı değerler sıkıntılı mı acaba bugün açıklandı daha dr.mla gorusemedim

Kizlar merhaba aranızda ikili tarama testi yaptıran var mı?ben yaptırdım papp-A 1.56 serbest b-hcg 327 çıktı değerler sıkıntılı mı acaba bugün açıklandı daha dr.mla gorusemedim
Bhcg yüksek çıkmış ama kombine risk kaç çıkmış diğer değerler nasıl burun kemiği var mı ense kalınlığı kaç falan bi çok şey var. Hepsi birlikte değerlendirilmesi lazım diye biliyorum

Kombine risk City of değerinin üzerinde ense kalınlığı ve burun kemiği normal demişti Dr. Yaş riskinde 1:361

Bende sunnetı senın gibi dusunuyorum canım ıyı bı doktor arastırmak gerek yada doktoruma sorarım artık doguma yakın belkı tavsıye eder birini ama netlessınde once bi

Arada istifrar bende ediyorum ama bu midemdeki gaz mi desem yanmami desem o his hic gecmiyo bulanti hali zaten surekli var enfeksiyon bendede tekrarliyor guzel gunleri oturdum bekliyorum ins yakin zamanda gecer bu bulantilar

Merhaba, sanırım proluton kullanıyorsunuz. Acıtmama ihtimali yok ne yazık ki. Ben ard arda tam 21 gün göbekten prolutex vuruldum. İlk günler dokunamıyordum bile. Bir gün sağ tarafıma, bir gün sol tarafıma vurduruyordum. Arkadaşlarım vurulduktan sonra iğne yerini sürekli ovalayarak o yağ kitlesini dağıtmayı önerdi. Gerçekten faydası oldu. Belki buzla o alanı ovmayı deneyebilirsiniz. Son günlere doğru o kadar acı olmuyordu bile, hatta "bir gün önce acaba hangi tarafa vurdurmuştum?" diye düşünüyordum. Geçmiş olsun.

Progestan kullanıyorum

Konu geçmiş ama bunun bir de şey versiyonu var:
Grup içinde çocuklarını şikayet ederler, ederler, ederler. Hamile kişisinin anlam veremez gözlerle baktığını görünce "ama sakın öyle düşünme, evlat çok başka, bambaşkaaaaaaaaa" deyip konuyu değiştirirler.

Ayyy evet ya kesinlikle bu versiyonuna da birebir şahit oldum

Ay hadi. Gözün aydın darısı bana ya bende çok merak ediyorum teoriler tuttu mu peki sen de

Gobekten hergun yapılan muadili prolutex vurulup vurulamayacagınızı sorun dr a .O daha az agrılı.Daha pahalı bu arada 7 tanesı falan 175 olması gerekıyor
O eski fiyatıydı cnm ben prolutexi kullanıyorum devamlı. Tüp bebek benimki şuan ki fiyatı 230 lira ama indirimli 210 a falan veriyor eczane günde 1 doz vuruyorum bir kutu 3 gün gidiyor perişan ediyo bizi valla

Evet tahminler teoriler takvimler belirtiler..Hepsi tuttu
Ay ne güzel maşallah sanki gönlündeki de kızdı senin darısı bana inşallah önce sağlık tabi benim teoriler kız diyor hatta sen bana tahminde bulunmuştun maya japon takvimi falanda kız ama Çin erkek diyor bakalım daha 10+3 üm ben ya doktor 12. Haftadan önce söyleyemem dedi

Daha varmış. Çin baya tutuyor ama belli de olmaz. Hayırlısı olsun hakkında

Kızlar ikili test yaptırmıştım Papp-a 2.35 çıkmış. Anlayan var mı sizlerin kaçtı? Doktor 4 hafta sonra gel kontrole o zaöan sonucu da gösterirsin dedi. Bende merak ettim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…