2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba sizin cinsiyet bellimi :)

Tmm canım bi araştırırım

Ben beşik ana kucağı gibi şeyleri bir de şampuan bez gibi bakım ürünlerini 7. aydan sonra alacağım inşallah şuan baddaniye kıyafet falan alıyorum

Masal kitabı oyuncak bizde de çok kendim anasıfı öğretmeni olduğum için

Aaa şaşırdım bende Kahramanmaraş ta yaşıyorum uzun yıllardır kime gidiyorsunuz burada

Aaa şaşırdım bende Kahramanmaraş ta yaşıyorum uzun yıllardır kime gidiyorsunuz burada
Semih Yancar'a gidiyorum. Çevremden çok kişi övgüyle söz etti. Ben de tercih ettim. Çok iyi bi doktor mu bilemedim şimdilik. Çok fazla konuşmuyor kontroller sırasında. Herşeyi ben detaylı soruyorum.

Kızlar ikili test yaptırmıştım Papp-a 2.35 çıkmış. Anlayan var mı sizlerin kaçtı? Doktor 4 hafta sonra gel kontrole o zaöan sonucu da gösterirsin dedi. Bende merak ettim açıkcası.
Benimde 1.79 düzeltilmiş 0.75 yazıyor bende anlamıyorum beta ise 80.8düzeltilmiş 1.72 yazıyor için rahat etmesi için bir önceki gebeliğimde beta 25.4 düzeltilmiş mom 072 diğeride 2.9 düzeltilmiş 0.78 bence seninki normal beta yüksekliği down işaret eder papp-a düşüklüğü gebelik geriliği kromozom 18 e işaret eder ama beta ile beraber değet düşük olacak yani düşük olursa genelde endişeleniyor 0.50altı bende değerler kaç ilekaç olması lazım bende bilmiyorum

Semih Yancar'a gidiyorum. Çevremden çok kişi övgüyle söz etti. Ben de tercih ettim. Çok iyi bi doktor mu bilemedim şimdilik. Çok fazla konuşmuyor kontroller sırasında. Herşeyi ben detaylı soruyorum.
Evet eskiden bizim genel sekreterimizdi devletten ayrıldı özele geçti iyi bir doktordur ben genelde hepsini tanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…