- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.361
Aynen canım ya ben de en çok testleri takıyorum hayırlısıyla ben de atlatırım inşaşlah testleriAmin inşallah, benim 15. Haftaya girince belli oldu bazen de göstermiyormuş bebek. Ama aslında en önemlisi sağlıklı olmaları. Çok şükür testler normal çıkınca seviniyorum .
Bülent sezgine gidiyorum ben iyi Bi doktor tavsiye ederim. Benim ki tüp bebekti tüp bebeği ben Gaziantep prof hakan kıran da yaptırdım. Ancak rutin takip yapmıyor bir de git gel bana zor oluyordu o yüzden şimdi Bülent sezgine gidiyorum kendi kliniği. Doğumu da ya lotus da ya da metrolife de yaptırırımCanım Urfa'da hangi doktora gidiyorsun. Memnun musun? Doğumu Urfa'da yapma ihtimalim var.
Anladım canımBülent sezgine gidiyorum ben iyi Bi doktor tavsiye ederim. Benim ki tüp bebekti tüp bebeği ben Gaziantep prof hakan kıran da yaptırdım. Ancak rutin takip yapmıyor bir de git gel bana zor oluyordu o yüzden şimdi Bülent sezgine gidiyorum kendi kliniği. Doğumu da ya lotus da ya da metrolife de yaptırırım
Anladım canım Allah bağışlasınAnladım canımBen doğum için mecburen hastahane seçmeliyim. Bebek yoğunbakımı olan özellikle. Oğlum pramatüre doğmuştu. Bu hamileliğinde de yüksek ihtimal erken doğum olabilir. Ben de metrolife ya da lotusu düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım. Karar verebilirsem bir iki kez kontrole gideceğim tanışmak için
MaşallahBöyle kendini göbek zanneden bir şey var. Ne sert ne yumuşak
Eki Görüntüle 2799637
İlk kanama sırasında adet sancısı gibi ağrım oldu sonrasında lekelenmeler vs devam etse de ağrım pek olmadı.Canım canını sıkma rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip edecek inşallah..8 ay düşük tehlikesi ile bebeği olan bir sürü tanıdığım var burada da çok.. Ağrıların var mı peki kanama ile süren?
Sen dinlenip moralini yüksek tuttukça bebişin sıkı sıkı tutunur. Kendine çoook dikkat et.
Canım normalde Kahramanmaraşta yaşıyorum. Burda kontrole gittiğim bi doktor var. Doğumu Urfa'da ailemin yanında yapacağım inşallah . Ailem buraya gelip çok uzun süre kalamazlar, eşim de özel bi şirkette çalıştığı için çok izni yok. Oğlum da küçük birilerinin onunla ilgilenmesi de lazım. Annemler burda yaparsın seninle daha güzel ilgilenebiliriz dediler. Evden çalıştığım için de çok sıkıntı olmayacakAnladım canım Allah bağışlasıninşallah bu bebeğin zamanında doğar ama erken de doğarsa canı sağolsun evet senin için hastane çok önemli özellikle de bebek yoğun bakımı benim kızkardeşimde bebek yoğun bakım hemşiresi o da derdi bana hastane iyi olsun diye. Ama bak şöyle birşey diyim ben doktor çok araştırdım tüp bebek olduğu için riskli gebelik takibi de yapan yani perinatalog olanlar daha iyi detaylı bakıyorlar. İnternetten de arattıpımda perinatalog diye Bülent Sezgin hocayı buldum çok da memnunum klinik olarak takipte ona gidebilirsin muayene ücreti sana uygun gelirse. Sonrasında doktor dışarıdan olduğu için sanırım istediğin hastaneye çağırıp yapabilirsin doğumu. Lotus aslında bir tık daha iyi olabilir. Çünkü tüp bebek hastanesi. Tüp bebekte ikiz vs. de olduğu için ve çoğu zaman bebek kuvez yoğun bakım ihtiyacını gerektirdiğinden daha uygun olur Lotus yine de araştır tabiki
Aç bu çocuk açDurun size ilk analık lincimi anlatayım. Eşimin 4 yaşında bir kız yeğeni var. Beni bir türlü sevemedi çünkü dayısını kıskanıyor. Geçen geldi yine bir elinde bir kurabiye var. Karnımı işaret etti. "Orada bebek mi var?" diye sordu. Gülümsedim, sonunda anlaşmaya başlayacağız herhalde diye düşündüm, evet dedim. Eliyle bir yokladı, pat pat vurdu. Sonra elindeki kurabiyeyi bana uzattı ve dedi ki "Küçük kalmış bu, ye de biraz büyüsün."
Aynen öyle oldu valla. Ben bir gülme krizine girmişim bunun üstüne sonra ağlamaya dönmesin mi? Çocuk iyice korktu. Hepten psikopat biliyor beni. Ama sen istedin bunu küçük görümceAç bu çocuk aç
Cinsiyeti nedir bebişinizin genelde cinsiyete bağlıyorlar o durumu bende hiç oluşmadı da ondan merak ettimIkinci aydan sonra belirgin olmaya başlıyor canım
Multivitamin içiyorum içinde folik asit de var devit 3 damlası 10 damla bir lokma ekmeğe damlatıp yiyorum başka bir şey içmiyorum bakalım 16. Haftada başka bir şey verecek mi bilmiyorumKızlar günaydın folikasite devam eden varmı hala neye basladınız ben randevuyu ertelettım haftaya o yuzden sorum dedım devıt ıcın dorde gırınce demıstı gırmıste bulunmaktayım ama napsam bilemedim folik asiti zaten hıc sevmedım yuzumu sivilcelerle doldurdı
Doktor erkeğe benziyor büyük ihtimalle erkektir dedi ama net değil henüz.Cinsiyeti nedir bebişinizin genelde cinsiyete bağlıyorlar o durumu bende hiç oluşmadı da ondan merak ettim
Anladım cnm daha iyi düşünmüşsğn ailenin olması mantıklı biz de eşimin görevi nedeniyle urfadayız ailem İstanbulda aslında benimde annemler gel burada yap dedi ama şimdi kayınvalidem de yakın oturuyor o da bizde kal diyecek diye o sıkıntıya girmek istemedim o yüzden onlar gelsin ben Urfa da yapıyım dedimCanım normalde Kahramanmaraşta yaşıyorum. Burda kontrole gittiğim bi doktor var. Doğumu Urfa'da ailemin yanında yapacağım inşallah . Ailem buraya gelip çok uzun süre kalamazlar, eşim de özel bi şirkette çalıştığı için çok izni yok. Oğlum da küçük birilerinin onunla ilgilenmesi de lazım. Annemler burda yaparsın seninle daha güzel ilgilenebiliriz dediler. Evden çalıştığım için de çok sıkıntı olmayacakOnun için Urfa'da doğum yapabileceğim bi doktor arıyorum daha çok
MaşaAllah genelde kız çocuklarında çıkıyor diyorlar ama değilmişDoktor erkeğe benziyor büyük ihtimalle erkektir dedi ama net değil henüz.
Evet ben de böyle yapacağım. Oceana bugün başladım. Eczacı d vitamini az içinde sadece bir de onu içmen gerekir dediMultivitamin içiyorum içinde folik asit de var devit 3 damlası 10 damla bir lokma ekmeğe damlatıp yiyorum başka bir şey içmiyorum bakalım 16. Haftada başka bir şey verecek mi bilmiyorum
Bizimki 6 günde çıktı ama Türkiye'de yapıldı yurtdışına gidenlerde süre uzuyorKsç gün sonra çıktı sonucunuz acaba? Genoks a gönderdi benim doktorum 11.gün hala ses yok.
Ben daha test felan yaptırmadım ama gözünüz aydın MaşaAllah yaşınız 30-35 yaş altı ve ikili temiz çıkınca genelde gerek duymuyorlarKızlar bşy sorcam benim 2’li test sonucum iyi çıktı doktor bu yüzden üçlü ve dörtlüye gerek olmadığını organ taraması yapacağını söyledi. Aynı durumda olan var mı?
12+5Yazıları daha yeni okuyorum MaşaAllah kaç haftalıkken öğrendiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?