2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben bir haftadır yaşıyorum canım. Dün hatta biraz şiddetliydi. Kanama falan olmayınca dinlenip geçmesini bekledim.
Bende 11+1 im ama ani kalkarken uyurken arada sızı geliyor sanırım rahim büyümesi
Teşekkür ederim kızlar bende de son 3 gündür var hala da devaö edince kafama takıldı rahim büyümesinden galiba dediğiniz gibi

Canım hep amir inisiyatifi ön planda, yetkin personelim yok derse işler değişir.. Şikayetle mahkemeyle uğraşırım. 24.haftaya kadar huyuna gidip tartışmaya girmezsem yolunda gider gibi.. Hoş bu hafta raporlu işe gitmedim diye bir sıfır geriden başladım ama

Gecmis olsun cabucacik iyi olun insallah

Kızlar mide bulantısı azaldı mı sizde bende hala yoğun devamediyor malesef
3gun prilam almadim randevumda yazdririrm diye aman allahim dun kusmaktan mahvoldum hemen esimi nobetci eczaneye yollayp aldrdim yani bnmde devam ediyor ama ilac bi nebze olsun iyi geliuor en azindan kusmuyorum

Kizlar Bnm hala hapsirinca hala kasiklarimda anlik kramp agri oluyor.
Canım bende de var rahimdeki kaslar gerildiği için oluyormuş .. korkulacak bir şey olduğu sanmam hapşurmak, gülmek, öksürmek hepsi normal sürecin parçası neticede. İmkanın varsa ayaklarını göğsüne doğru çekip hapşur o zaman ağrısı azalıyor

3gun prilam almadim randevumda yazdririrm diye aman allahim dun kusmaktan mahvoldum hemen esimi nobetci eczaneye yollayp aldrdim yani bnmde devam ediyor ama ilac bi nebze olsun iyi geliuor en azindan kusmuyorum
Kaç haftalık hamileisn benimde öyle bir iki gün ilacı içmesem bulantıdan ölüyorum

aaaaa kizlarrr neden banlandiiiii

aaaaa senin haberin yok mu ? yoksa arkandan mı iş çevirmişler ? burada konuları takip edemiyorlarmış wahtstapp daha sağlıklıymış bu sebeple 60-70 kişiye özel mesajla çağırmışlar senin nasıl haberin olmaz?

Kaç haftalık hamileisn benimde öyle bir iki gün ilacı içmesem bulantıdan ölüyorum
16.Haftada da bulantılar devam ediyor demek Allah yardımcımız olsun, benimki de gittikçe artıyor. Bugün bulantıdan hiç bişi yiyemedim ve bulantı için herhangi bir ilaç da kullanmıyorum.. Sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…