- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.701
Merhaba, ben pendik medipol hastanesine gidiyorum. Doktorum Mine ergül. Kendisinden çok memnunum. Muayene ücreti 140 tl. Doğum ücretleri hakkında henüz bilgim yokArkadaslar istanbul anadolu yakasında yaşayıp sancaktpe cekmekoy pendik belki Ümraniye bölgelerinde hastane tavsiye edecek olan var mi? Mümkünse bayan doktor . Fiyatlari ortalama bir hastahane var mı
Yani bir normal dogumun 10 bin olmadığı, insan gibi muamele edilen, ne bileyim anestezi vuracakken doktorun tutun "şu"nu uğraştırmasin beni gibi asagilayici konusmayacagi kadar en azından insana deger veren... cok sey mi istiyoruz... bir sey bir yerde cok oldu mu hic kiymeti kalmiyor, istanbul boyle bir yer.. insanin zerre kadar kıymeti yok... bir keresinde otobüste bayildiydim da gene kendim ayılıp inmistim kimse de ilgilenmemis hatta yer bile vermemişti... konudan konuya atladim ama aslinda mevzu aynı :)
Biraz sıkıldım bu konuda dert yanıyorum....
AminnnnnBen de aynısıhiç hissetmedim daha ama sürekli konuşuyorum bazen kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum babası gitar çalıyor şarkı söylüyor duyuyordur herhalde onun için bir şarkı yapıyormuş henüz söylemedi Allah'ım inşallah sağlıkla bir an önce geçer zaman sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Boyunuza göre kilonuz normalden düşük ise kilo alınıyor diye biliyorum. Kilosu boyuna göre normalden fazla olanlar (obeziteye yakın) çok kilo almıyor. Su tüketiminize dikkat ediyor musunuz? Benim kendi bilgim bu kadar. Paylaşmak istedim. Bir de meyveyi akşam yemeğinden önce yemek gerekiyor.Kızlar merhaba ben 11 haftalığım şuan toplam 5 kilo almışım ve öyle aman amanda bişey yemiyorum her gün yürüyüş yapıyorum neden böyle şişiyorum anlamıyorum özellkle basenlerim çok genişledi moralim bozuluyor. Bi süre progestan iğne vuruldum ve hap içiyorum acaba onlar mı yapıyor sizler nasılsınız korkuyorum bu gidişle 30 kilo mu Alıcam diye
Çok üzüldüm büyük geçmiş olsun. Tüh ya . Rabbim kendinizi hazır hissettiğinizde en sağlıklısından versin inş.Kızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Gecmis olsun Rabbim en kisa surede gonlunuze gore nasip etsn insallahKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Geçmiş olsun canım. Rabbim başka hayırlı sağlıklı hamilelik nasib etsin. Evlatlarını sana bağışlasın.Kızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun benimde 12 haftalık düşüğüm oldu kalp atışı yoktu.önce fitil verildi birde hap sancı ile kanama oldu.daha sonra rahmi temizlediler.kontrolün mü vardı yoksa şüphe mi duydun.Kızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Canm yıktın beniKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Çok üzüldüm umarım istediğiniz zaman tekrardan sağlıkla kucağınıza alabilirsinizKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
BEnim bebeğim daha büyüktü suni sancı verdi 45 dk bir sancı sürdü sonra baktım birşeyler geldi sonra dogumhaneye götürdüler herşey çıkmıştı ultrasondan baktı birşey göxükmüyor dedi ama bebeğin izi belliydi kesenin şekli rahim duvarında bebek şeklinde duruyordu gözüken oydu kurtaja gerek olmadı bir yarım saat durdum pede damla bile düşmedi zaten yogun kanama oluyor o zaman parca kalmış oluyor onu alıyorlar ben sonrada eve gittim kalmadım ordaKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Çok üzüldüm.. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip edip bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Geçmiş olsun çok düşünmeKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun birdaha yaşatmasın yeni mi durmuş bişey dediler miKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun ben de tam 1 sene önce kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. Şimdi her doktora gittiğimde yine kalbi durmuş diyecek diye korkuyorumKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Cok uzgunum bu ani defalarca yasadim ama benimkiler daha kucuktu metotrakst diye bi igneyle cok sukur kurtaja gerek kalmadan dustulerKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Nolur beni baz alma, saglıklı ilerlesin sizlerinki, benim iki tane saglıklı gebeliğin oldu, ilk defa başıma geliyorCanm yıktın beniiçim gitti tüylerim ürperdi o anlar gözümün önğnde geldi 1. Yi 8 haftalık ikinciyi 7 haftalık kürtaj oldum ilk gebeliklerde olabilr dendi ikinci olunca bebek genetipte gitti hatta kızım olacaktı sonra birşey çıkmadı pıhtılaşma testleri genetik testler yapıldı onlardada çıkmadı şuan bende 11+2 yim oksapae ve dekort diye bir ilaç kullanıyorm ama sen böyle diyince yeniden korktm hayırlısı Allahtan ne yapalm iki evladın varmş Allah onlara uzun ömürler versin inşAllah yeniden nasip etsn
Doktorun dediğine göre dün durmuş, dogum gunumdeÇok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun birdaha yaşatmasın yeni mi durmuş bişey dediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?