2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhaba ben 11 haftalığım şuan toplam 5 kilo almışım ve öyle aman amanda bişey yemiyorum her gün yürüyüş yapıyorum neden böyle şişiyorum anlamıyorum özellkle basenlerim çok genişledi moralim bozuluyor. Bi süre progestan iğne vuruldum ve hap içiyorum acaba onlar mı yapıyor sizler nasılsınız korkuyorum bu gidişle 30 kilo mu Alıcam diye

Merhaba, ben pendik medipol hastanesine gidiyorum. Doktorum Mine ergül. Kendisinden çok memnunum. Muayene ücreti 140 tl. Doğum ücretleri hakkında henüz bilgim yok

Aminnnnn Doğsada sevsek diyorum bende Bence artık duyuyorlardır şimdiden çok şanslı sizin kız baksana kendisine özel şarkılar filan

Boyunuza göre kilonuz normalden düşük ise kilo alınıyor diye biliyorum. Kilosu boyuna göre normalden fazla olanlar (obeziteye yakın) çok kilo almıyor. Su tüketiminize dikkat ediyor musunuz? Benim kendi bilgim bu kadar. Paylaşmak istedim. Bir de meyveyi akşam yemeğinden önce yemek gerekiyor.

Kızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız

Çok üzüldüm büyük geçmiş olsun. Tüh ya . Rabbim kendinizi hazır hissettiğinizde en sağlıklısından versin inş.

Gecmis olsun Rabbim en kisa surede gonlunuze gore nasip etsn insallah

Geçmiş olsun canım. Rabbim başka hayırlı sağlıklı hamilelik nasib etsin. Evlatlarını sana bağışlasın.

Çok geçmiş olsun benimde 12 haftalık düşüğüm oldu kalp atışı yoktu.önce fitil verildi birde hap sancı ile kanama oldu.daha sonra rahmi temizlediler.kontrolün mü vardı yoksa şüphe mi duydun.

Canm yıktın beni içim gitti tüylerim ürperdi o anlar gözümün önğnde geldi 1. Yi 8 haftalık ikinciyi 7 haftalık kürtaj oldum ilk gebeliklerde olabilr dendi ikinci olunca bebek genetipte gitti hatta kızım olacaktı sonra birşey çıkmadı pıhtılaşma testleri genetik testler yapıldı onlardada çıkmadı şuan bende 11+2 yim oksapae ve dekort diye bir ilaç kullanıyorm ama sen böyle diyince yeniden korktm hayırlısı Allahtan ne yapalm iki evladın varmş Allah onlara uzun ömürler versin inşAllah yeniden nasip etsn

Çok üzüldüm umarım istediğiniz zaman tekrardan sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz

BEnim bebeğim daha büyüktü suni sancı verdi 45 dk bir sancı sürdü sonra baktım birşeyler geldi sonra dogumhaneye götürdüler herşey çıkmıştı ultrasondan baktı birşey göxükmüyor dedi ama bebeğin izi belliydi kesenin şekli rahim duvarında bebek şeklinde duruyordu gözüken oydu kurtaja gerek olmadı bir yarım saat durdum pede damla bile düşmedi zaten yogun kanama oluyor o zaman parca kalmış oluyor onu alıyorlar ben sonrada eve gittim kalmadım orda

Çok üzüldüm.. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip edip bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah

merhabalar herkese. gebeliğimin 13.haftasını bitirdim. 2.gebeliğim ama aşırı bulantı yaşıyordum. düşünün ne yemek yesek diye bile düşünürken öğürüyordum. geçen hafta gittiğim doktorum ilaç vermeyeyim dedi verse de kullanmazdım :) mide bulantısı için akupuntur bilekliği tavsiye etti. bilindik kozmetik mağazalarında buldum ben. ve o günden beri bıçak gibi kesildi bulantılarım. akşamları çıkarıyorum bilekliği çünkü sıkıyor biraz ve tekrar bulanmaya başlıyor inanın. sizlere de tavsiye ederim. ilaç kullanmaktan iyidir.

Geçmiş olsun çok düşünme

Çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun birdaha yaşatmasın yeni mi durmuş bişey dediler mi

Çok geçmiş olsun ben de tam 1 sene önce kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. Şimdi her doktora gittiğimde yine kalbi durmuş diyecek diye korkuyorum

Cok uzgunum bu ani defalarca yasadim ama benimkiler daha kucuktu metotrakst diye bi igneyle cok sukur kurtaja gerek kalmadan dustuler
Simdi bir oglum var tekrar hamileyim rabbim sizede en guzel en sagliklilarindan vericektir eminim

Nolur beni baz alma, saglıklı ilerlesin sizlerinki, benim iki tane saglıklı gebeliğin oldu, ilk defa başıma geliyor
Çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun birdaha yaşatmasın yeni mi durmuş bişey dediler mi
Doktorun dediğine göre dün durmuş, dogum gunumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…