2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen. Zorlandığında için olabilir. Harbiden bazen ben de çıkarırken alt karnım çok kasılıyor. Muhtemellen o sebep olmuştur. Inşallah geçer de bulantılar rahatlarız.

Ben ilk 3 ay düşük tehlikesiyle hiç hareket etmediğim ve mide bulantısı yaşamadığım için 3.5 kilo almışım. Yürüme yasağım kalktı ve işe başladım. O yüzden artık biraz daha az alırım diye düşünüyorum.

Erkekmiş :) Sevgilinin yemeklerini ananınkilerden daha çok sevdiğin gün seni mirasımdan çıkarabilirim. Ama baskı altında hissetme lütfen. Anan seni seviyor.
Benim kızım babacı, babasını benden "miniminnacık" daha çok seviyormuş. Be vicdansızın kızı be nankör kedi diye dolanmıştım bi ara evde.

Çok geçmiş olsun bir şey olmaz korkmayın benim de çok oldu şu an hiç yok. Baxen de azıcık kahverengi akıntılar oluyor. Yatınca da oluyordu. Şu an okula gidiyorum o kadar ayakta duruyorum olmuyor. Yani bu iş olacaksa da bir şekilde oluyor

Erkekmiş :) Sevgilinin yemeklerini ananınkilerden daha çok sevdiğin gün seni mirasımdan çıkarabilirim. Ama baskı altında hissetme lütfen. Anan seni seviyor.
Ahh erkek milleti biz eşimle kızcıydık açıkçası şimdiden şey diyoruz kızımızın abisi olması daha iyi olucak yeter ki sağlıkla gelsinler tabii ki insan hepsini çok seviyor

Erkek evlat anneye çok bağlı olur Benimki kaç zamandır başımdan ayrılmıyor. Kendimi kötü hissettiğimde gelip alnımdan öpüyor, sonra da anneciğim bu kardeşim çok yaramaz seni çok yoruyor diyor

Bilemiyorum. Bir noktada elin kızını alnından öpecek

Onun alnından öpeceği elin kızını ben baştacı yaparım ben çok çektim kv terörü, gelinime çektirmem inşallah
Erkek annesi olmak hep denge kurmak demek gerçekten .. biz üç eltiyiz Allah razı olsun arada doğru bulmadığım şeyler olsada illa ki kayınvalidem dengeyi çok iyi kuruyor .. ama zor oluyor onlar içinde hem onda hem kendi annemde görüyorum ama bizimkiler şanslı olucak bencede

Biz çok arada bi nesiliz yaa. Her konuda şanssız bir nesil. Biz büyüklerimize kendimizi zar zor kanıtladık. Ama çocuklarımız zaten bizim tarafımızdan desteklenerek büyüyorlar. Onun için bizden kv falan olmaz. Zaten bedeli ödeyip geldik bu günlerimize

Kesinlikle Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın yeter ki en önemlisi bu hepimiz için duamda bu

Bende öyle hatırlıyorum 13. haftada kesiliyordu İnan iple çekiyorum o günleri evden çıkasım gelmiyor evde herşey burnuma kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…