2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok üzüldüm ya ama demekki hayırlı olan buymuş öyle düşünmek lazım Allah yavrularına uzun ömürler versin inşallah

Geçmiş olsun, rabbim evlatlarıniza sağlıklı uzun ömürler versin umarım kolay atlatırsıniz, dilediğinizde kucaginiz tekrar dolsun inşallah

Çok çok geçmiş olsun

Çok çoK üzüldüm allah en kısa zamanda atlatmanı nasip etsin. Ben genel anestezi ile uyutularak kürtaj edilmiştim. Başka seçenek sunmamıştı doktor. Sonraki bir kaç gün ciddi ateşim olmuştu. 10 gün Sanırım antibiyotik kullandım ve 3 ay gebelik olmasın demişti. Allah yardımcınız olsun ne desem bilemedim. İnşallah en kısa zamanda allah umduğunuza hayırlısıyla Nail eder . Amin

Çok çok geçmiş olsun.. kelimeler yetersiz kalıyor gerçekten... hayırlısı değilmiş demek ki diye kendimizi avutuyoruz ama belki de gerçekten öyledir.. inşAllah bu süreci sorunsuz atlatırsınız ve tez zamanda hayırlısıyla tekrar anne olursunuz

Bu 3 ayı bitirip kilo verenler arkadaşlarımı şanslı buluyorum.
Fazla yemek yemiyorum ekmek yemiyorum. Ama yinede alıyorum kilo.
Abur cubur bisküvi vs. Çok fazla yemem.
Ama alıyorum kilo.
Şiir gibi olacak bu mesaj
Bebek 2 hafta önden gidiyor ultrason da haftasından.
Artık ondan mı bilmiyorum. Oğlumda 4 ay hiç kilo almamıştım ama sonra tabi kilolar havada uçuşmustu. Bu bebekte bulantı hapı kullanıyorum o yüzden en baştan beri almaya başladım kiloyu. Tombis yuvarlakca bir hale geleceğim galiba hayırlısı ne diyeyim. Canım sıkılıyor tabiki. Bunuda aşacağım inşallah

İyi geceler..kızlar bende hamileyim 2 gündür yutkunurken sağ taraf boğazım ve kulağım çok ağrıyor dr gitsem ilaç verir mi bilmiyorum ilaçsız tavsiye edebileceğiz doğal bşyler var mıdır

Allah sabır versin size

Hanımlar 12 haftalıkken cinsiyeti öğrenebilir miyiz? En son 7 haftalıkken kontrole gitmiştim tekrar gittiğim zaman cinsiyeti de öğrenmeyi umuyorum 12 haftalık öğrenen oldu mu

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin gerçekten çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun çok şükür bebişin iyiymiş ya hiç korkma güzelce ilaçlarını kullan ve dinlen inşallah bidaha kanaman hiç olmaz

Benim şuan 13+4 hiç kusmadım ama almadım da 67 ile başladım hala aynıyım

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun gerçekten Rabbim acını hafifletsin. En doğru zamanda inşallah tekrar nasip etsin gebeliği Rabbim

Bizimki hazır Masal olacak kızımın adı inşallah
masal çok güzelll

inşaAllah doğum sonrası vericez sıkma canını

Hanımlar 12 haftalıkken cinsiyeti öğrenebilir miyiz? En son 7 haftalıkken kontrole gitmiştim tekrar gittiğim zaman cinsiyeti de öğrenmeyi umuyorum 12 haftalık öğrenen oldu mu
11. Haftada erkek dedi ama bir ay sonra net söylerim dedi .. evet yorumda bulunabilir doktor ama garanti vermez bu haftalarda genelde

Cok gecmis olsun sizede .bnmde kesildi hemen .umarim bi daha tekrarlamaz hicbirimizin

Ne denir bilmiyorum allah guc kuvvet versin biran once toparlanirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…