- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.721
Arkadaşlar toplan kaç kg aldınız.
Kendimi şiş hissediyorum. Hareket yapıyorum kendimce mümkün olduğunca. Ama düşündükçe kötü oluyorummetabolizmam neredeyse çalışmıyor öyle zor veriyorum ki. Ama almaya gelince hemen alıyor vücut. 15 hafta +4
Tam 8 kilo VERDİMMMArkadaşlar toplan kaç kg aldınız.
Kendimi şiş hissediyorum. Hareket yapıyorum kendimce mümkün olduğunca. Ama düşündükçe kötü oluyorummetabolizmam neredeyse çalışmıyor öyle zor veriyorum ki. Ama almaya gelince hemen alıyor vücut. 15 hafta +4 kg oldu
Çok üzüldüm ya ama demekki hayırlı olan buymuş öyle düşünmek lazım Allah yavrularına uzun ömürler versin inşallahKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Geçmiş olsun, rabbim evlatlarıniza sağlıklı uzun ömürler versinKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Çok çok geçmiş olsunGunaydin anneler. Dun aksam asiri bi kusma yasadim zorlanarak bayagi sonra 9 gibi uyumusum. Gece 3 de kalktim lavaboya bayagi kan .şok oldum tabi hrmen esimi kaldirdim.annemi aradik geldi saolsun oglumun yanina. Acil kadin doguma gittik. Ama elim ayagim titriyor. Kalp atisini dinletti. Sorun yok dedi. Catala aldi bide yogun bi kanaman yok dedi yani yatis yapacak kadar. Igne verdi hap verdi dinlen dedi. Bu bulantilar beni mahvettineden oldu felan soramadim o kadar soktaydim
Çok çoK üzüldüm allah en kısa zamanda atlatmanı nasip etsin. Ben genel anestezi ile uyutularak kürtaj edilmiştim. Başka seçenek sunmamıştı doktor. Sonraki bir kaç gün ciddi ateşim olmuştu. 10 gün Sanırım antibiyotik kullandım ve 3 ay gebelik olmasın demişti. Allah yardımcınız olsun ne desem bilemedim. İnşallah en kısa zamanda allah umduğunuza hayırlısıyla Nail eder . AminKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Çok çok geçmiş olsun.. kelimeler yetersiz kalıyor gerçekten... hayırlısı değilmiş demek ki diye kendimizi avutuyoruz ama belki de gerçekten öyledir.. inşAllah bu süreci sorunsuz atlatırsınız ve tez zamanda hayırlısıyla tekrar anne olursunuzKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Bizimki hazır Masal olacak kızımın adı inşallahCinsiyeti belli olan anneler isimleriniz hazır mı
Allah sabır versin sizeKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin gerçekten çok üzüldümKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun çok şükür bebişin iyiymiş ya hiç korkma güzelce ilaçlarını kullan ve dinlen inşallah bidaha kanaman hiç olmazGunaydin anneler. Dun aksam asiri bi kusma yasadim zorlanarak bayagi sonra 9 gibi uyumusum. Gece 3 de kalktim lavaboya bayagi kan .şok oldum tabi hrmen esimi kaldirdim.annemi aradik geldi saolsun oglumun yanina. Acil kadin doguma gittik. Ama elim ayagim titriyor. Kalp atisini dinletti. Sorun yok dedi. Catala aldi bide yogun bi kanaman yok dedi yani yatis yapacak kadar. Igne verdi hap verdi dinlen dedi. Bu bulantilar beni mahvettineden oldu felan soramadim o kadar soktaydim
Benim şuan 13+4 hiç kusmadım ama almadım da 67 ile başladım hala aynıyımArkadaşlar toplan kaç kg aldınız.
Kendimi şiş hissediyorum. Hareket yapıyorum kendimce mümkün olduğunca. Ama düşündükçe kötü oluyorummetabolizmam neredeyse çalışmıyor öyle zor veriyorum ki. Ama almaya gelince hemen alıyor vücut. 15 hafta +4 kg oldu
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun gerçekten Rabbim acını hafifletsin. En doğru zamanda inşallah tekrar nasip etsin gebeliği RabbimKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
masal çok güzelllBizimki hazır Masal olacak kızımın adı inşallah
inşaAllah doğum sonrası vericez sıkma canınıAbur cubur bisküvi vs. Çok fazla yemem.
Ama alıyorum kilo.
Şiir gibi olacak bu mesaj
Bebek 2 hafta önden gidiyor ultrason da haftasından.
Artık ondan mı bilmiyorum. Oğlumda 4 ay hiç kilo almamıştım ama sonra tabi kilolar havada uçuşmustu. Bu bebekte bulantı hapı kullanıyorum o yüzden en baştan beri almaya başladım kiloyu. Tombis yuvarlakca bir hale geleceğim galibahayırlısı ne diyeyim. Canım sıkılıyor tabiki. Bunuda aşacağım inşallah
11. Haftada erkek dedi ama bir ay sonra net söylerim dedi .. evet yorumda bulunabilir doktor ama garanti vermez bu haftalarda geneldeHanımlar 12 haftalıkken cinsiyeti öğrenebilir miyiz? En son 7 haftalıkken kontrole gitmiştim tekrar gittiğim zaman cinsiyeti de öğrenmeyi umuyorum 12 haftalık öğrenen oldu mu
Cok gecmis olsun sizede .bnmde kesildi hemen .umarim bi daha tekrarlamaz hicbirimizinÇok geçmiş olsun. Bende de salı günü oldu. Öyle çok değildi ana rengi açıktı diye dra gittim kanama alanı gördü. Aylar sonra işe başlamıştım. Rapor vereyim gitme dedi ama daha sonra daha çok ihtiyacım olur diye gitmeye devam ediyorum. Progestan ve proluton iğne verdi bakalım şimdilik iyiyim umarım devam etmez.
Ne denir bilmiyorum allah guc kuvvet versin biran once toparlanirsiniz insallahKızlar bunu yazacağımı hiç düşünmemiştim ama benimde başıma geldi bebeğimin kalbi durdu maalesef şimdi aranızda daha önce yaşamış biri bana süreci anlatabilir mi, doktor önce ilac vereceğini söyledi onunla kendi düşmesini saglayacakmış, eger parca VS kalırsa kurtaj 11+4 Dü bugun hic bir belirtide. Vermemişti, nasip hayırlısı böyleymiş, umarım sizler saglıklı kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?