- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.681
15. haftada doktorum seyirme gibi küçük kıpırtılar hissedebilirsin demişti. Galiba hissediyorum bende ilk gebelik olmasına rağmenSelam, ben bugün çok hafif bişey hissettim sabah ama hiç emin olamadım. Erken değil mi hissetmek için 15. hafta?
Cinsiyet belli mi sizinErkek evlat anneye çok bağlı olurBenimki kaç zamandır başımdan ayrılmıyor. Kendimi kötü hissettiğimde gelip alnımdan öpüyor, sonra da anneciğim bu kardeşim çok yaramaz seni çok yoruyor diyor
Benim de sabah ilk işim buBende şiddetle 12-14 haftayı bekliyorum mide bulantısı ve sabah kalkıp direk afedersiniz safra kusmak beni mahvediyor
ben prilam’ı bir iki gün kullanmadım, çok işe yaramadığını düşünmüştüm açıkçası ama o iki gün o kadar kötü geçti ki. Şevkle tekrar sarıldım ilaca. Çok zorda kalmadıkça 2 tane alıyorum gece. Sabah çok kusarsam 1 tane daha içiyorum. Hamileler için yapılmış ilaç zaten, yapacak bir şey yok.Çok iyi anlıyorum bende ilacı sevmeyen biriydim inan ağrı kesici bile almayan bir insanım çoook zorda kalmadıkça .. ama ağlaya ağlaya istifra ediyorum .. geçen almim dedim 4 saat içinde üç kez istifra ettimmecbur kaldım .. dediğin gibi inanılmaz sersem yapıyor uyku yapıyor .. inşaAllah geçsin de tadını çıkaralım hamileliğimizin
Yaa çok heyecanlı. Keşke emin olabilsem hissettiğimden :)15. haftada doktorum seyirme gibi küçük kıpırtılar hissedebilirsin demişti. Galiba hissediyorum bende ilk gebelik olmasına rağmen
Siz ne kadar ne kadar tatlısınızOnun alnından öpeceği elin kızını ben baştacı yaparım ben çok çektim kv terörü, gelinime çektirmem inşallah
25 martta öğreniceğim inşallahCinsiyet belli mi sizin
1 kilo verdimArkadaşlar toplan kaç kg aldınız.
Kendimi şiş hissediyorum. Hareket yapıyorum kendimce mümkün olduğunca. Ama düşündükçe kötü oluyorummetabolizmam neredeyse çalışmıyor öyle zor veriyorum ki. Ama almaya gelince hemen alıyor vücut. 15 hafta +4 kg oldu
Tam tersi. Bilumum bitki çayları ve içeceklere marazi bir düşkünlüğüm doğdu. Hepsini sünger gibi çekmek istiyorum.Kizlar sizdede çaydan tiksinti varmı her türlüsü bitki normal çay gordummu icmeme gerek yok görünce bile midem alt üst oluyor aşırı demir eksikliği vardı bende kansızlık da onunmu etkisi acebs
Teşekkür ederim canımSiz ne kadar ne kadar tatlısınızben bu mesajı dalga geçmek için yazmıştım ama sizin mesajınızı görünce mahçup oldum. Eminim karşınıza çok güzel şeyler çıkacak, tahmin edemeyeceğiniz güzellikler. Bu kadar güzel bir kalp karşılıksız kalmaz çünkü.
Bence bu hafta belli olmuştur 12. haftanız bitecek artık ben olsam merak ederim25 martta öğreniceğim inşallah
2 kilo aldım benArkadaşlar toplan kaç kg aldınız.
Kendimi şiş hissediyorum. Hareket yapıyorum kendimce mümkün olduğunca. Ama düşündükçe kötü oluyorummetabolizmam neredeyse çalışmıyor öyle zor veriyorum ki. Ama almaya gelince hemen alıyor vücut. 15 hafta +4 kg oldu
Doktor 14 ten önce söylemiyorum prensib olarak dediBence bu hafta belli olmuştur 12. haftanız bitecek artık ben olsam merak ederim
Ben hiç hissetmedim daha acaba ne zaman hussedeceğim kız bebek geç hissedilir derler bilmiyorum artık kontrolüme iki hafta var günler geçmiyorKALAN SAHALAR BİZİMDİR DİYİP KALDIĞIMIZ YERDEN DEWAM EDELIM KIZLAR NAPALIM GÜNAYDINNNN NASILSINIZ MINIKLERINIZ NASIL KIPIRTILARI HISSETMEYE BAŞLADINIZ MII?
Benim de hiç umudum yoktu , inşallah senin de biter inşalalh12’yi bekledim olmadı, 14’ü bekledim olmadı. İnşallah 16’ya
Ben her ikisini de 11 haftalıkken öğrenmiştim inşallah yine öğrenirimDoktor 14 ten önce söylemiyorum prensib olarak dediYanı gitsem de söylemiyecek
Ben de aynısıGünaydınn kuzummm .. ben aynı ya pek hissetmiyorum .. Her gün şarkılar filan söylüyorum onasohbet ediyorum bazen .. yine de çok ama çok güzel bir duygu şükürler olsun Rabbime
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce biter kanama çok şükür bebek iyiymişGunaydin anneler. Dun aksam asiri bi kusma yasadim zorlanarak bayagi sonra 9 gibi uyumusum. Gece 3 de kalktim lavaboya bayagi kan .şok oldum tabi hrmen esimi kaldirdim.annemi aradik geldi saolsun oglumun yanina. Acil kadin doguma gittik. Ama elim ayagim titriyor. Kalp atisini dinletti. Sorun yok dedi. Catala aldi bide yogun bi kanaman yok dedi yani yatis yapacak kadar. Igne verdi hap verdi dinlen dedi. Bu bulantilar beni mahvettineden oldu felan soramadim o kadar soktaydim
Kızlar birşey sormak istiyorum. 24.haftada idari izin başlıyor ya, bunun öncesinde yıllık iznimi de kullanacağım ben. Doğuda görev yapıyorum, dolayısıyla evi kapatıp, eşyaları satıp dönmem gerekecek çünkü doğumdan sonra da ücretsiz izin kullacağım. Zaten o vakte kadar tayinimin çıkacağını ümit ediyorum. Size sorum şu, 24.haftada başlayacak olan idari izin ile ilgili dilekçeyi ne kadar önce verebilirim? Örneğin henüz 16.haftada iken bu dilekçeyi versem kabul edilir mi? Çünkü akabinde yıllık izin işleri, evi dağıtma vs zamana ihtiyacım olacak hazırlıklar için. Ayrıca vereceğimiz dilekçede doktor görüşü istenecek mi, hangi tarihte gebeliğin 24. Haftası olacak gibi gibi. Yoksa önceden değil de tam 24. Hafta civarlarında mı vermek gerekiyor dilekçeyi ve doktor görüşünü? Umarım anlatabilmişimd
Gunaydin anneler. Dun aksam asiri bi kusma yasadim zorlanarak bayagi sonra 9 gibi uyumusum. Gece 3 de kalktim lavaboya bayagi kan .şok oldum tabi hrmen esimi kaldirdim.annemi aradik geldi saolsun oglumun yanina. Acil kadin doguma gittik. Ama elim ayagim titriyor. Kalp atisini dinletti. Sorun yok dedi. Catala aldi bide yogun bi kanaman yok dedi yani yatis yapacak kadar. Igne verdi hap verdi dinlen dedi. Bu bulantilar beni mahvettineden oldu felan soramadim o kadar soktaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?