2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende şiddetle 12-14 haftayı bekliyorum mide bulantısı ve sabah kalkıp direk afedersiniz safra kusmak beni mahvediyor
Benim de sabah ilk işim bu boğazım acıyor artık. Ama yemek yiyip kusmaktansa sabahı her türlü tercih ederim
ben prilam’ı bir iki gün kullanmadım, çok işe yaramadığını düşünmüştüm açıkçası ama o iki gün o kadar kötü geçti ki. Şevkle tekrar sarıldım ilaca. Çok zorda kalmadıkça 2 tane alıyorum gece. Sabah çok kusarsam 1 tane daha içiyorum. Hamileler için yapılmış ilaç zaten, yapacak bir şey yok.

Onun alnından öpeceği elin kızını ben baştacı yaparım ben çok çektim kv terörü, gelinime çektirmem inşallah
Siz ne kadar ne kadar tatlısınız ben bu mesajı dalga geçmek için yazmıştım ama sizin mesajınızı görünce mahçup oldum. Eminim karşınıza çok güzel şeyler çıkacak, tahmin edemeyeceğiniz güzellikler. Bu kadar güzel bir kalp karşılıksız kalmaz çünkü.

1 kilo verdim

Kizlar sizdede çaydan tiksinti varmı her türlüsü bitki normal çay gordummu icmeme gerek yok görünce bile midem alt üst oluyor aşırı demir eksikliği vardı bende kansızlık da onunmu etkisi acebs
Tam tersi. Bilumum bitki çayları ve içeceklere marazi bir düşkünlüğüm doğdu. Hepsini sünger gibi çekmek istiyorum.

Teşekkür ederim canım Şaka yaptığını biliyorum İnşallah hepimizin karşısına çok güzel şeyler çıkar

merhaba tatliş anneler aranızda sigara kullanan var mı ben bırakamadım slim en işncesinden canım istedikçe 2 3 üfleyip söndürüyorum ne örenebilir siniz aynı zamanda muhasebeciyim işim çok ağır ve stresli gerçekten öneri bekliyorum

2 kilo aldım ben

KALAN SAHALAR BİZİMDİR DİYİP KALDIĞIMIZ YERDEN DEWAM EDELIM KIZLAR NAPALIM GÜNAYDINNNN NASILSINIZ MINIKLERINIZ NASIL KIPIRTILARI HISSETMEYE BAŞLADINIZ MII?
Ben hiç hissetmedim daha acaba ne zaman hussedeceğim kız bebek geç hissedilir derler bilmiyorum artık kontrolüme iki hafta var günler geçmiyor

Günaydınn kuzummm .. ben aynı ya pek hissetmiyorum .. Her gün şarkılar filan söylüyorum ona sohbet ediyorum bazen .. yine de çok ama çok güzel bir duygu şükürler olsun Rabbime
Ben de aynısı hiç hissetmedim daha ama sürekli konuşuyorum bazen kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum babası gitar çalıyor şarkı söylüyor duyuyordur herhalde onun için bir şarkı yapıyormuş henüz söylemedi Allah'ım inşallah sağlıkla bir an önce geçer zaman sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce biter kanama çok şükür bebek iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…