2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi geceler..kızlar bende hamileyim 2 gündür yutkunurken sağ taraf boğazım ve kulağım çok ağrıyor dr gitsem ilaç verir mi bilmiyorum ilaçsız tavsiye edebileceğiz doğal bşyler var mıdır
Geçmiş olsun . Bugünlerde boğaz ağrısı deyince insan endişe ediyor doktora görünün isterseniz. Benim son boğaz ağrım c19 çıktı çünkü.ama Normalde ben bu ağrıyı sıcak içmeyerek ve gargara ile atlatıyordum . Ateş öksürük halsizlik varsa doktora gidiyordum antibiyotikle geçiriyordum.

Kizlar bayagidir kahve icmiyordum simdi cnm barista crema cekti yaptim sutsuz acaba yogun mu gelir tereddut ettim.sizin kahve tuketimi nasil

Kizlar iyi dilekleriniz icin tskler. Kanamanin devami gelmedi sukur. Sali gunu 2 li test icim gidecegim insallah ayrintili sorarim. Saglikla gecer gunlerimiz insallah
İnşallah canımm dikkat et kendine geçecek Allahın izniyle
Kizlar bayagidir kahve icmiyordum simdi cnm barista crema cekti yaptim sutsuz acaba yogun mu gelir tereddut ettim.sizin kahve tuketimi nasil
Ben kahveden çok tiksindim aynı şekilde.. geçen eşim nescafe içti öyle canım çekti ki paketin yarısını döküp içtim ilk kez çokta özlemişim ama bende nescafe zaten çok doğru bir tercih olmadığı için tereddütte kalmıştım .. insanız sonuçta ya küçük miktarlarda arada içildiğinde sorun olacağını sanmıyorum. Haftaya kontrole gidince bir soracağım ben doktora bakalım onun yorumu ne

Teşekkür ederim ben üşüttüm galiba gargara falan yapayım bakalım hafiflemezse mecburen gideceğim artık antibiyotik bana ağır geliyor çok halsiz bırakıyor inşallah gerek kalmaz

Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum hatta bazen 2 fincan içtiğim de oluyor. Çay tüketimim de olmadığı için doktor icebilirsin sadece çarpıntı yapabilir dikkat et dedi.

Merhaba, ben pendik medipol hastanesine gidiyorum. Doktorum Mine ergül. Kendisinden çok memnunum. Muayene ücreti 140 tl. Doğum ücretleri hakkında henüz bilgim yok
Ben çok sevdim doktorumu. Çok pozitif, heyecanlı, içten :) yapabilirsek normal doğum yaptıracağız seni dedi ben bir şey demeden, o da çok hoşuma gitti. Son dönemlerde kim doğum yapsa sezeryan, bir bahane buluyor herkes. Bu bölgede kim varsa öneririm Mine hocayı :)

Geçmiş olsun Zor bir durum ama bu olaya odaklanıp kalma. İki çocuğun var, ne güzel. Hayırlısı olsun her şeyde. Belki büyük bir sıkıntısı olacaktı yaşasaydı. Üzme kendini.

O bilekliği ben de aldım ama pek faydası olmadı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım, çok faydasını gören olmuş senin gibi :) darısı başımıza artık.

Hanımlar 12 haftalıkken cinsiyeti öğrenebilir miyiz? En son 7 haftalıkken kontrole gitmiştim tekrar gittiğim zaman cinsiyeti de öğrenmeyi umuyorum 12 haftalık öğrenen oldu mu
Öğrenenler var sanırım ama benim doktorum söylemedi, güvenilir olmaz bu haftalarda dedi. 14. haftada da fazla umutlanmayın ama sanki cinsiyeti belli gibi dedi. Yine de 16-17. haftayı bekliyoruz umutlanmak için :)

Hanımlar 12 haftalıkken cinsiyeti öğrenebilir miyiz? En son 7 haftalıkken kontrole gitmiştim tekrar gittiğim zaman cinsiyeti de öğrenmeyi umuyorum 12 haftalık öğrenen oldu mu
Benim doktorum 10+3 deyken 2 hafta sonra cinsiyeti söylerim dedi, bu hafta şansımı denicem inşallah görebilir

Nolur beni baz alma, saglıklı ilerlesin sizlerinki, benim iki tane saglıklı gebeliğin oldu, ilk defa başıma geliyor

Doktorun dediğine göre dün durmuş, dogum gunumde
Benimde bir düşüğüm var Allah yardımcın olsun Allah düşmanımın başına vermesin bizim evlatlarımızıda sağ salim kucağımıza almayı sanada tekrar sağlıklı bir sekilde hamile kalmayı nasip etsinn gülüm hakkında hayırlısı..

Harika miii
Açım yiyemiyorum içemiyorum surekli kusuyorum
Keske kusmasam yiyebilsem de kilo almaya raziyim
Canımm prilam kullanıyorsun dmi? Ben midem bulandıkça hemen yeşil elma/kivi yiyorum.. limon da anlık bastırıyor ..
salçalı yemekler hiç yiyemiyorum bende ama hamur işi bişiler deniyorum yağsız pişiriyorum onları kusmuyorum.. hep aynı tip besleniyorum.. birde bal rahatlatıyor biraz belki yararı dokunur diye yazmak istedim

Prilam hicbir ise yaramadi
Zofran verdi 4mg o da yaramadi simdi 8mg a yukseltti gunde 10 kere kusuyosam simdi 5 kere kusuyorum
Hamurisi flan ne hala cubuk kraker yiyorum elimde eldiven vr hala elim resmen çiğ et kokuyor
Ve hala mutfagin kapisinin önünden bile gecemiyorum cok zor durumdyim coookkk

Ben ikinci bebeğimi 12.haftada öğrenmiştim. Genelde 12 hafta ve sonrasında söylüyorlar. Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…