2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bebeğinizin cinsiyeti neydi?

İnşallah en kısa sürede geçer serum desteği alıyor musunuz?

Ah ya çok iyi anlıyorum ben çok kötüyüm diyordum sende durumlar daha da vahimmiş hiç bir şey işe yaramıyor sabretmekten başka sanırım .. ama insan hayattan soğuyor kendinden soğuyor çok çok iyi anlıyorum
Canım acaba ramzi teorisi tutmuşmuydu senin merak ettim
Kuzum foto atmıştım ama yorum gelmemişti farklı sohbetlerde kaynamıştı sanırım bir arkadaşımız sadece erkeğe benzettim yorumunda bulunmuştu o da şuanlık tuttu sanırım

Size cinsiyet tahmininde bulundu mu acaba Mine Hanım. 12. Haftada ikili testi başka yerde yaptırdım cinsiyetini söylediler. 15. Haftamda mine hanıma gideceğim acaba net bir şey söyler mi merak ediyorum:) henüz nasıl doğum yapacağım hakkında konuşmadık. Sıramı beklerken o kadar heyecanlı oluyorum ki her seferinde. Odaya girince mine hocanın o güler yüzünü görünce tüm stresim geçiyor

Yaa görmemişimdir tüh canım bana bildirim gelmiyodu ilk zamanlar Hayırlısı olsun tosbikin sağlıkla gelsin inşallah

Ben ilaç da kullanıyorum ama yine de akşamları bulantım artıyor. Bugün aldım taktım ben de bilekliği ve şuana kadar çok iyiyim. Teşekkür ederim öneri için

12. haftada söylemedi, çok erken güvenilmez bu haftada dedi. İkili test sonucu için gittik 14. haftada, o zaman çok ümitlenmeyin kesin bir şey diyemem ama kız gibi görünüyor dedi Biraz ümitlendik açıkçası ama erkek olsa da olur, sağlıklı olsun da. Gerçekten çok tatlı bir doktor, çok tereddüt etmiştim buraya geçerken ama şu anda çok mutluyum. Böyle sürer umarım sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…