• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Prilam hicbir ise yaramadi
Zofran verdi 4mg o da yaramadi simdi 8mg a yukseltti gunde 10 kere kusuyosam simdi 5 kere kusuyorum
Hamurisi flan ne hala cubuk kraker yiyorum elimde eldiven vr hala elim resmen çiğ et kokuyor
Ve hala mutfagin kapisinin önünden bile gecemiyorum cok zor durumdyim coookkk
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bebeğinizin cinsiyeti neydi?

Zofran verdi 4mg o da yaramadi simdi 8mg a yukseltti gunde 10 kere kusuyosam simdi 5 kere kusuyorum
Hamurisi flan ne hala cubuk kraker yiyorum elimde eldiven vr hala elim resmen çiğ et kokuyor
İnşallah en kısa sürede geçer 🙏 serum desteği alıyor musunuz?

Ah ya çok iyi anlıyorum ben çok kötüyüm diyordum sende durumlar daha da vahimmiş🙁 hiç bir şey işe yaramıyor sabretmekten başka sanırım .. ama insan hayattan soğuyor kendinden soğuyor çok çok iyi anlıyorum 🙁🙁🙁
Canım acaba ramzi teorisi tutmuşmuydu senin merak ettim☺️
Kuzum foto atmıştım ama yorum gelmemişti farklı sohbetlerde kaynamıştı sanırım 🤗 bir arkadaşımız sadece erkeğe benzettim yorumunda bulunmuştu o da şuanlık tuttu sanırım 🥰

Ben çok sevdim doktorumu. Çok pozitif, heyecanlı, içten :) yapabilirsek normal doğum yaptıracağız seni dedi ben bir şey demeden, o da çok hoşuma gitti. Son dönemlerde kim doğum yapsa sezeryan, bir bahane buluyor herkes. Bu bölgede kim varsa öneririm Mine hocayı :)
Size cinsiyet tahmininde bulundu mu acaba Mine Hanım. 12. Haftada ikili testi başka yerde yaptırdım cinsiyetini söylediler. 15. Haftamda mine hanıma gideceğim acaba net bir şey söyler mi merak ediyorum:) henüz nasıl doğum yapacağım hakkında konuşmadık. Sıramı beklerken o kadar heyecanlı oluyorum ki her seferinde. Odaya girince mine hocanın o güler yüzünü görünce tüm stresim geçiyor

Ah ya çok iyi anlıyorum ben çok kötüyüm diyordum sende durumlar daha da vahimmiş🙁 hiç bir şey işe yaramıyor sabretmekten başka sanırım .. ama insan hayattan soğuyor kendinden soğuyor çok çok iyi anlıyorum 🙁🙁🙁

Kuzum foto atmıştım ama yorum gelmemişti farklı sohbetlerde kaynamıştı sanırım 🤗 bir arkadaşımız sadece erkeğe benzettim yorumunda bulunmuştu o da şuanlık tuttu sanırım 🥰
Yaa görmemişimdir tüh canım bana bildirim gelmiyodu ilk zamanlar🙇🏼‍♀️ Hayırlısı olsun tosbikin sağlıkla gelsin inşallah😍❤️

merhabalar herkese. gebeliğimin 13.haftasını bitirdim. 2.gebeliğim ama aşırı bulantı yaşıyordum. düşünün ne yemek yesek diye bile düşünürken öğürüyordum. geçen hafta gittiğim doktorum ilaç vermeyeyim dedi verse de kullanmazdım :) mide bulantısı için akupuntur bilekliği tavsiye etti. bilindik kozmetik mağazalarında buldum ben. ve o günden beri bıçak gibi kesildi bulantılarım. akşamları çıkarıyorum bilekliği çünkü sıkıyor biraz ve tekrar bulanmaya başlıyor inanın. sizlere de tavsiye ederim. ilaç kullanmaktan iyidir.
Ben ilaç da kullanıyorum ama yine de akşamları bulantım artıyor. Bugün aldım taktım ben de bilekliği ve şuana kadar çok iyiyim🧿. Teşekkür ederim öneri için:KK68:

Size cinsiyet tahmininde bulundu mu acaba Mine Hanım. 12. Haftada ikili testi başka yerde yaptırdım cinsiyetini söylediler. 15. Haftamda mine hanıma gideceğim acaba net bir şey söyler mi merak ediyorum:) henüz nasıl doğum yapacağım hakkında konuşmadık. Sıramı beklerken o kadar heyecanlı oluyorum ki her seferinde. Odaya girince mine hocanın o güler yüzünü görünce tüm stresim geçiyor
12. haftada söylemedi, çok erken güvenilmez bu haftada dedi. İkili test sonucu için gittik 14. haftada, o zaman çok ümitlenmeyin kesin bir şey diyemem ama kız gibi görünüyor dedi 🤩 Biraz ümitlendik açıkçası ama erkek olsa da olur, sağlıklı olsun da. Gerçekten çok tatlı bir doktor, çok tereddüt etmiştim buraya geçerken ama şu anda çok mutluyum. Böyle sürer umarım sonuna kadar 😊

Back
X