2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba ne Zaman çıktı sonuçlarınız bir de ense kalınlığınız ne kadar çıkmıştı

Ense kalınlığına baktı mı ikili test yaptırdınız mı
11+5 haftalikken Ikili test yaptirdim bir haftada cikti sonuclarim, doktor risk olmadigini söyledi.

Bebek doğunca daha fazla dibi görmem umarım

Bazen bebeğime o kadar acıyorum ki böyle bir anneyi hakedecek ne yaptı diye
Neye göre iyi neye göre kötü anneyiz? Bunun bir kalıbı yok bence .. böyle düşünmenize sebep olan şeyler bile ona katacağınız tecrübelerinizdir belki de kim bilebilir ki? Şuan bile onun için ne çok fedakarlıklar yapıyoruz hepimiz farkında bile olmadan.. yediğimizi, içtiğimizi aldığımız nefesi, hayatı bir çok şeyi onunla paylaşıp istesekte istemesekte bunlarda değişiklikler yapıyoruz.. yani illa ki görünen söylenen şeylerle ölçülmez ki iyi anne olmak..
neler yaşadığınızı elbette bilemeyiz burdan ama kendi adıma söylemem gerekirse mesajları dikkatimi çeken birisiniz .. bence o bebeğe de bu yüzden katacak çok şeyiniz var .. asla her şey mükemmel olacak demiyorum bu bana çok ütopik geliyor hatalar tökezlemeler olacak ama ne olursa olsun siz bir mucizenin dünyaya gelmesinde çok büyük bir vesilesiniz. Bu yüzden çok kıymetlisiniz. mesajı okuyunca çok üzüldüm ben, kendinizi üzmeyin

Bu hiç aklıma gelmedii yarın şişeden içicem canımm olabilir aslında çok teşekkür tavsiyen için

Sırt ağrısı arada oluyor aynı pozisyonda çok kalma hamilelikte daha çok hissediliyor

Burun kemiği göründümü o da çok önemli hem sınır değil tek başına bir anlamı yok vitaminleri başlıuorlar bana karışık birde devit damla verdi

Aynı hassasiyet ve kaygı sende de var işte bak her anne/anne adayı gibi, kimi nemlendiriciyi kimi kalbinin atmasını kimi içtiği sigarayı düşünüyor sen de ilacın bebeğe zararı var mı diye düşünüyorsun.
Tanı konmuş bir psikolojik rahatsızlığın var mı kaygı bozukluğu depresyon gibi? Bu da bir sağlık meselesi, iyi olmanı diliyorum

Kayıplar belirtiler devam ederkende oluyor insanı endişelendiren bir durum bu bence ama zaten bu haftalarda artık sıkıntılar bitmiş oluuor çoğu gebede

Depresyon ve kaygı bozukluğu var

Ben on gün önce kıpırtı duyuyordum on gündür duymuyorum genelde gece duyuyordum ama yaklaşık nir haftadır gece uyumaya başladım acaba o yüzden mi duymuyorum diye kendimi teselli ediyorum ama bende bilmiyorum dün kahve ikram ettiler içtim kokusu artık berbat gelmiyor ama öncekilerde dokuz ay kokusu kötü geliyordu tabi midemde azalma var ama devam ediyor birde başından beri karnımda ağrı olmuyor benim birde sizde de oluyor mu hangi yöne dönsem sanki rahim o yöne yıgılıyor serlikten anlaşılıyor yarın randevum var ama bende doktor korkusu oluştu stres oluyorum doktora gideceğimin akşamı

Merhaba, karından bakılıyor. Benimki 15 dk sürdü. İdrara sıkışık, aç veya tok bir şey denmedi. Ama ben aç gittim

Depresyon ve kaygı bozukluğu var
Ben de yıllar önce yaşadım anksiyeteyi, hamileydim o zaman da çok daha zor olur diye düşünüyorken hiç de öyle olmadı. Başaracaksın. Kullanılan ilaçların yapmaya çalıştığı gibi aklına her olumsuzluk geldiğinde hemen çevir kafanı başka yöne. Ummadığın kadar iyi olacak.

Tatlı şeyler yiyip gidin hemen öncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…