- 16 Ocak 2021
- 65
- 66
- 3
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.961
Yok rahim askısından bahsediyor rahimle eşit büyümediği için askı çekiyor ve özellikte sağda ani hareketlerde dönmelerde çok hissediliyor ani bir ağrı sancı olup geçiyorİsmi neydi videonun hatırlıyor musunuz ay korktum şimdi olumsuz muydu
Hep karımdan oldum eski gebeliklerimde de açıkcası o ölçümü yapmak çok sürmüyor ense ve burun kemiğine bakacaksa beş dk felan tam tarama bile yirmi dk sürüyordu benim gittiğim doktorda idrara istetsen sıkışık olabilirsin sanki daha iyi gözüküyorMerhabalar, perşembe günü ikili tarama için randevum var.. ikili tarama yaptıran arkadaşlarıma bir kaç sorum olacaktı; ikili tarama karından ultrasonla mı yoksa vajinal ultrasonla mı yapılıyor?
Karından ultrasonla bakılıyorsa idrara sıkışık olmak gerekiyor mu? Uzun süren bir işlem mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim..!
Evet son ultrasonda yemiştim kıpır kıpırdi bebek ama ikili test öncesi de yesem mi bu iyi mi olur kötü olur ölçümler açısından?Tatlı şeyler yiyip gidin hemen öncesinde
Ben bugün müdüre sordum canlı ders yapamazsın ek ders alamazsın dediBu yazıya göre tüm mali haklar saklı kalır diyor. Ek ders de alırız. İdare canlı ders verirse onuda yaparız
Benim eşimde aynı diyor yarın doktor herşey sağlıklı desin o zaman sen düşün diyor arada birşeyler diuorum istiyorki hiç şikayet etmeyeyim hiç bir belirtimi söylemeyeyimEşim bugun diyor ki doktor her kontrolde bir sorun yok her sey yolunda diyor, sen bir dahaki kontrole kadar panik halinde geziyorsun
Cinsiyet için iyi olur en azından uyumamış olur ama çok kıpır kıpır olunca ölçüm almak zor olurEvet son ultrasonda yemiştim kıpır kıpırdi bebek ama ikili test öncesi de yesem mi bu iyi mi olur kötü olur ölçümler açısından?
Yarın iki doktordan randevu aldım önce ikili yapılacak devlette cinsiyet söylemez diye ondan sonra özele gidicem bari o arada yeyim çikolata falan. Cok heyecanlı yaa özellikle istediğimiz bi cinsiyet yok ama insan cok.merak ediyo insallah net görürüzCinsiyet için iyi olur en azından uyumamış olur ama çok kıpır kıpır olunca ölçüm almak zor olur
Kayıplar belirtiler devam ederkende oluyor insanı endişelendiren bir durum bu bence ama zaten bu haftalarda artık sıkıntılar bitmiş oluuor çoğu gebede
Evet evet bende de dönünce yığılıyor rahmim resmen hissediyorum.Ben on gün önce kıpırtı duyuyordum on gündür duymuyorum genelde gece duyuyordum ama yaklaşık nir haftadır gece uyumaya başladım acaba o yüzden mi duymuyorum diye kendimi teselli ediyorum ama bende bilmiyorum dün kahve ikram ettiler içtim kokusu artık berbat gelmiyor ama öncekilerde dokuz ay kokusu kötü geliyordu tabi midemde azalma var ama devam ediyor birde başından beri karnımda ağrı olmuyor benim birde sizde de oluyor mu hangi yöne dönsem sanki rahim o yöne yıgılıyor serlikten anlaşılıyor yarın randevum var ama bende doktor korkusu oluştu stres oluyorum doktora gideceğimin akşamı
Bende en son erkeğe dönüyor demişti ama ben bebeği düşğnmekten cinsiyeti aklıma gelmiyor belki bu randevumda herşey iyi derse cinsiyet belli olmaz ise belki bende merak ederimYarın iki doktordan randevu aldım önce ikili yapılacak devlette cinsiyet söylemez diye ondan sonra özele gidicem bari o arada yeyim çikolata falan. Cok heyecanlı yaa özellikle istediğimiz bi cinsiyet yok ama insan cok.merak ediyo insallah net görürüz
Bende de bazı belirtiler geçti bazısı azaldı ama ben hareketlerine kıpırtı şeklinde oluyor ona önem veriyorum ama bende bir haftadan fazladır anlamıyorum hem gece uyku sorunum azaldı eskiden uyuyamıyordum geceleri kıpırtı duyuyordum uyku sorunum da benim hormonlardandı o geçti mesala birde hafif göbekte yağ var bebek yükseldi ondan mı anlamıyorum yani anlayacağın şu hareketleri hissedemediğim sürece bunlar olacak gibi benim için öyle yoksa belirtilerle ilgilenmiyorum çokGeçen seneki gebeliğimde 8. Haftada mide bulantım göğüs hassasiyetim kesildiğinde anlamıştım düşük yaptığımı ama şimdi 16. Hafta olduğu için mide bulantımın geçmesi belki normaldir diye düşünüyorum
Bana 18 dedi ama üç hafta oluyorben yarın boş diye aldım tabi erkende gelenilirsin dedi bende doktorda ayrı stres korku oluştu eskilerden dolayı aslında dokuz ay hiç gitmesem diyorum eşimde saçmalama diyor başımda gardiyan kramplarım var diye magnezyum içiyorum ama gaz yapıyor uyanınca ishal durumu oluyor gece karnımdan sesler eksik olmuyor içmiyecem diyorum zoraki içiriyorEvet evet bende de dönünce yığılıyor rahmim resmen hissediyorum.
bense her hafta doktora gitmek istiyorum acaba kalbi atıyor mu her şey iyi mi diye.. 1 ay sonraya randevu verdi doktor öncesinde 15 günde birdi doktor randevum
Hayırlı uğurlu olsun canım
Tsk ederim kizlarBenim yüksek ihtimal erkek dendi canım cinsiyet için ama bu cumartesi gideceğim netleşir diye düşünüyorum..
Kızlar gözünüz aydın sağlıkla gelsinler minik prensesler
Benim de belim ağrıyor doktor bel fıtığından dedi çok yürümek ayakta kalmak iş yapmak tetikliyor uzanıp dinlenince geçiyorŞiddetli bel ağrısı yaşayan var mı ? Adet öncesi gibi. Ara sıra kasıklarıma da vuruyor çok üzülüyorum progestana devam ediyorum. Dün biraz fazla yürümüşüm aslında bana göre fazla değil ama eşim ondan olduğunu söylüyor, 3000 adım kadar falan
Tabiki öncelik bebeğin sağlıklı olmasi, ben çok panik ve vesveseli biriydim, hamileligi kendime zehir ederim kesin diyodum ama cok şükür rahatım, Rabbime emanet ettim bebeğimi, onun hastalığıyla mutsuzluğuyla imtihan etme Allahım diye sürekli dua edip teslim oluyorum, ama ayrıntılı ultrason zamani mutlaka gerilirim, simdi hersey laylaylom geliyor banaBende en son erkeğe dönüyor demişti ama ben bebeği düşğnmekten cinsiyeti aklıma gelmiyor belki bu randevumda herşey iyi derse cinsiyet belli olmaz ise belki bende merak ederim
Öyle olacak artık 3lü test 16-20 haftalarda yapılabiliyor dimi3lü test yaptirirsin 2li yaptiramadiysan.
Benimde çok oluyor çok az yürümede hemen bel ağrısı çekiyorum evde bile dinlenmeme rağmen ağrısı oluyorŞiddetli bel ağrısı yaşayan var mı ? Adet öncesi gibi. Ara sıra kasıklarıma da vuruyor çok üzülüyorum progestana devam ediyorum. Dün biraz fazla yürümüşüm aslında bana göre fazla değil ama eşim ondan olduğunu söylüyor, 3000 adım kadar falan
Ben de evdeki bardakları seçiyorum . Mesela bir bardak var onunla asla içemiyorum. Ama başka model kalın camlı bardak var onunla çok güzel içiyorum. Bilmem doğru mu etkili mi ama ben ince camlı olan bardaktan içemedim hiç. Belki yardımcı olur diye yazmak istedim.Neye göre iyi neye göre kötü anneyiz? Bunun bir kalıbı yok bence .. böyle düşünmenize sebep olan şeyler bile ona katacağınız tecrübelerinizdir belki de kim bilebilir ki? Şuan bile onun için ne çok fedakarlıklar yapıyoruz hepimiz farkında bile olmadan.. yediğimizi, içtiğimizi aldığımız nefesi, hayatı bir çok şeyi onunla paylaşıp istesekte istemesekte bunlarda değişiklikler yapıyoruz.. yani illa ki görünen söylenen şeylerle ölçülmez ki iyi anne olmak..
neler yaşadığınızı elbette bilemeyiz burdan ama kendi adıma söylemem gerekirse mesajları dikkatimi çeken birisiniz .. bence o bebeğe de bu yüzden katacak çok şeyiniz var .. asla her şey mükemmel olacak demiyorum bu bana çok ütopik geliyor hatalar tökezlemeler olacak ama ne olursa olsun siz bir mucizenin dünyaya gelmesinde çok büyük bir vesilesiniz. Bu yüzden çok kıymetlisiniz. mesajı okuyunca çok üzüldüm ben, kendinizi üzmeyin
Bu hiç aklıma gelmedii yarın şişeden içicem canımm olabilir aslında çok teşekkür tavsiyen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?