2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhaba, 2 gün önce koronalı biriyle temasım oldu. Kişinin sonucu bugün pozitif çıktı. Bana da karantina verdiler. Testi, belirtim olursa yapacaklarmış şimdilik belirti yok ama korkuyorum. Bebeğe bir zararı var mı? Hamileler nasıl atlatıyor? Grupta korona olanlar olmuştu. Yardımcı olabilir misiniz?

Hep karımdan oldum eski gebeliklerimde de açıkcası o ölçümü yapmak çok sürmüyor ense ve burun kemiğine bakacaksa beş dk felan tam tarama bile yirmi dk sürüyordu benim gittiğim doktorda idrara istetsen sıkışık olabilirsin sanki daha iyi gözüküyor

Eşim bugun diyor ki doktor her kontrolde bir sorun yok her sey yolunda diyor, sen bir dahaki kontrole kadar panik halinde geziyorsun
Benim eşimde aynı diyor yarın doktor herşey sağlıklı desin o zaman sen düşün diyor arada birşeyler diuorum istiyorki hiç şikayet etmeyeyim hiç bir belirtimi söylemeyeyim

Cinsiyet için iyi olur en azından uyumamış olur ama çok kıpır kıpır olunca ölçüm almak zor olur
Yarın iki doktordan randevu aldım önce ikili yapılacak devlette cinsiyet söylemez diye ondan sonra özele gidicem bari o arada yeyim çikolata falan. Cok heyecanlı yaa özellikle istediğimiz bi cinsiyet yok ama insan cok.merak ediyo insallah net görürüz

Geçen seneki gebeliğimde 8. Haftada mide bulantım göğüs hassasiyetim kesildiğinde anlamıştım düşük yaptığımı ama şimdi 16. Hafta olduğu için mide bulantımın geçmesi belki normaldir diye düşünüyorum
Kayıplar belirtiler devam ederkende oluyor insanı endişelendiren bir durum bu bence ama zaten bu haftalarda artık sıkıntılar bitmiş oluuor çoğu gebede

Şiddetli bel ağrısı yaşayan var mı ? Adet öncesi gibi. Ara sıra kasıklarıma da vuruyor çok üzülüyorum progestana devam ediyorum. Dün biraz fazla yürümüşüm aslında bana göre fazla değil ama eşim ondan olduğunu söylüyor, 3000 adım kadar falan

Evet evet bende de dönünce yığılıyor rahmim resmen hissediyorum.
bense her hafta doktora gitmek istiyorum acaba kalbi atıyor mu her şey iyi mi diye.. 1 ay sonraya randevu verdi doktor öncesinde 15 günde birdi doktor randevum

Bende en son erkeğe dönüyor demişti ama ben bebeği düşğnmekten cinsiyeti aklıma gelmiyor belki bu randevumda herşey iyi derse cinsiyet belli olmaz ise belki bende merak ederim

Bende de bazı belirtiler geçti bazısı azaldı ama ben hareketlerine kıpırtı şeklinde oluyor ona önem veriyorum ama bende bir haftadan fazladır anlamıyorum hem gece uyku sorunum azaldı eskiden uyuyamıyordum geceleri kıpırtı duyuyordum uyku sorunum da benim hormonlardandı o geçti mesala birde hafif göbekte yağ var bebek yükseldi ondan mı anlamıyorum yani anlayacağın şu hareketleri hissedemediğim sürece bunlar olacak gibi benim için öyle yoksa belirtilerle ilgilenmiyorum çok

Bana 18 dedi ama üç hafta oluyorben yarın boş diye aldım tabi erkende gelenilirsin dedi bende doktorda ayrı stres korku oluştu eskilerden dolayı aslında dokuz ay hiç gitmesem diyorum eşimde saçmalama diyor başımda gardiyan kramplarım var diye magnezyum içiyorum ama gaz yapıyor uyanınca ishal durumu oluyor gece karnımdan sesler eksik olmuyor içmiyecem diyorum zoraki içiriyor

Benim de belim ağrıyor doktor bel fıtığından dedi çok yürümek ayakta kalmak iş yapmak tetikliyor uzanıp dinlenince geçiyor

Bende en son erkeğe dönüyor demişti ama ben bebeği düşğnmekten cinsiyeti aklıma gelmiyor belki bu randevumda herşey iyi derse cinsiyet belli olmaz ise belki bende merak ederim
Tabiki öncelik bebeğin sağlıklı olmasi, ben çok panik ve vesveseli biriydim, hamileligi kendime zehir ederim kesin diyodum ama cok şükür rahatım, Rabbime emanet ettim bebeğimi, onun hastalığıyla mutsuzluğuyla imtihan etme Allahım diye sürekli dua edip teslim oluyorum, ama ayrıntılı ultrason zamani mutlaka gerilirim, simdi hersey laylaylom geliyor bana

Benimde çok oluyor çok az yürümede hemen bel ağrısı çekiyorum evde bile dinlenmeme rağmen ağrısı oluyor

Ben de evdeki bardakları seçiyorum . Mesela bir bardak var onunla asla içemiyorum. Ama başka model kalın camlı bardak var onunla çok güzel içiyorum. Bilmem doğru mu etkili mi ama ben ince camlı olan bardaktan içemedim hiç. Belki yardımcı olur diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…