2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok teşekkür ederimm, sağolun Ben de güzel sonuçlar alırım inşAllah.. idrara sıkışıkken daha iyi göründüğünü ben ve duymuştum, öyle deneyeyim..

Deneyeceğimm çok sağolun

İyi bari gebelikte mutluluk hissi yüksek oluyor insanın morali bozulmuyor içerde birşey sizi mutlu ediyor duygular çok yogun yaşanıyor

kusura bakmayın gülemeden edemedim düştüğümüz durumlara bak komedi

dışardan okuyanlar gülüyordur bize ben bile komik buluyorum tecrübelerimizi yazıyoruz yömtemlerimiz bile bilimsellikten mantıktan uzak oluyor şunu dene şundan bundan derken hamillelik kafası farklı

dışardan okuyanlar gülüyordur bize ben bile komik buluyorum tecrübelerimizi yazıyoruz yömtemlerimiz bile bilimsellikten mantıktan uzak oluyor şunu dene şundan bundan derken hamillelik kafası farklı
Hahahah kesinlikle okuyanlar gülüyordur siz söyleyince şöyle bi düşündüm de doğru yani

Ben de saçmalarken yakalıyorum kendimi
Bebeğime şarkılar söyleyip onunlA konuşmadım Henüz
Çok pardon ama Kusarken kusmuk boğazıma kaçıyor Ve kusarken ve altıma kaçırıyorum. Tüm bunlara rağmen Bu zaten normal bir ruh hali değil olamaz da.
Biz şu anda biraz sıkıntılı dönemini yaşıyoruz gebeliğin. O yüzden 9 ay sürüyor zaten. Annenin Buna alışması zaman alıyor yaradan da buna göre Veriyor .Her şey insanlar için . Biraz tevekkül sabır dua olumlama . Gerçekten kolay değil ama emin olun yalnız değilsiniz zamanla azalarak geçecek. Yıllardır yaptığınız ve yaşadığınız her şey birden bire değişmeye başladı. Kendinize biraz zaman tanıyın her şey değişecek

İyi bari gebelikte mutluluk hissi yüksek oluyor insanın morali bozulmuyor içerde birşey sizi mutlu ediyor duygular çok yogun yaşanıyor
Öyle tabi şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki şimdiden.. milyonlarca kadın hamile kalabilmek icin neleri feda ediyor.. insallah hep mutlu geçiririz

Benimkinin normal bir kontrolden hic farki yoktu. Yine bebegin kalp atisina bakti biz bebegi izlerken ense kalinligini ve burnunu kontrol etmisti bile. Doktorum ilk gunden beri vajinal ultrasonla hic bakmadi, idrara sikisik gel vs de dememisti

Benim eşimde aynı diyor yarın doktor herşey sağlıklı desin o zaman sen düşün diyor arada birşeyler diuorum istiyorki hiç şikayet etmeyeyim hiç bir belirtimi söylemeyeyim
Sizin esiniz kiziyor sanirim benim esim gülüyor takiliyor bana öyle Benden daha çok kendi panik oluyor aslinda yanimda yatarken bile korka korka yatiyor agrimiyor dimi ustune donmedim dimi, dönerken karnina degmedim dimi benden beter

Basit kisa suren bir islem ultrosanla karnindan bakiyor, vajinal degil. Bir de kan testi veriyorsun kolundan.

Benimkinin normal bir kontrolden hic farki yoktu. Yine bebegin kalp atisina bakti biz bebegi izlerken ense kalinligini ve burnunu kontrol etmisti bile. Doktorum ilk gunden beri vajinal ultrasonla hic bakmadi, idrara sikisik gel vs de dememisti
Ayy çok sevindim gerçekten, bana da doktorum hiç bir şey söylemedi. Çok teşekkür ederim, sağolun

Basit kisa suren bir islem ultrosanla karnindan bakiyor, vajinal degil. Bir de kan testi veriyorsun kolundan.
Şimdiye kadar hep vajinal ultrasonla baktı doktorum ve açıkçası halen alışamadım o alete umarım benim de kolayca hallolur ve güzel sonuçlar alırım.. çok teşekkür ederim

Ben bütün gün yattığım halde 2 gündür adet olmuşum gibi belim ve kasıklarım ağrıyor. Normaldir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…