2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Şimdiye kadar hep vajinal ultrasonla baktı doktorum ve açıkçası halen alışamadım o alete umarım benim de kolayca hallolur ve güzel sonuçlar alırım.. çok teşekkür ederim
Neden vajinal bakti acaba bir problem mi gördü ben 14+5 haftaligim bir defa bile vajinal bakilmadi insallah kolayca biter canim

Neden vajinal bakti acaba bir problem mi gördü ben 14+5 haftaligim bir defa bile vajinal bakilmadi insallah kolayca biter canim
Benim tüp bebek olduğu için en başından beri vajinal bakıldı ama artık 13 haftalığım, hatta yarın 14’e gireceğim ve belki artık bana da karından bakar Herşeyin olması gerektiği gibi olmasını istiyorum demişti doktorum, ben de kendisine güveniyorum tabii.. Çok teşekkür ederim tekrardan, sağolun.

Bence heaplayın hangi hastanenin verdiği tarih sizin için karlıysa onu seçin. Sonuçta resmi rapor kimse farklı bir şey iddia edemez. Zaten sanıyorum sizin de doğum izinleri yaz tatiline gelecek. O zaman öncesinde hangisi daha karlıysa onu seçmek daha mantıklı bence. Çünkü sonrasına ekleyebileceğiniz bir şey kalmıyor.

Arkadaşlar benim dün kan pıhtısı arkasından da pembe lekelenme geldi. 1 saat kadar sürdü sonrasında geçti. Bu sabah doktora gittim her şey yolunda kanama görmüyorum dedi. Ama nedenini söylemedi. Bu durumu yaşayan oldu mu daha önce. 16. Haftaya girmek üzereyim. Tam tehlikeli haftaları atlattım rahatladım derken başıma böyle bir şey geldi ki hamileliğimin başından beri hiçbir problem yaşamamıştım. Bu durumu yaşayıp doktorundan yorum alan oldu mu acaba? herkeste durum farklıdır tabi ama yorumlarınızdan bir çıkarım yapmak istiyorum

Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah canim . Her sey sorunsuzca kolaylikla olsun insallah

Allah korusun, benim de 15-20 hafta arası oldu sanki. Şöyle; lekelenme şeklimde kanama oldu.4-5 gün sürmüştür. Kızımda oldu. Yakın zamanda yaşadım sayılır. Geç oldu da çocupumuz. Şimdi de üstüste oldu doktora gitrim benim de her şey yılundaydı şükür . Mesela Temizlik yapıyorsanız solumayın temzlik malzemeleri (ben bunun önemini bu denli bilmiyordum)

Evet, zaten iki doktor da haklı. Ultrasonla regl arası 2 haftaya kadar normalmiş. Zaten inşallah 32-37 arası da çalışıcam. Soraya ekleniyo dimi bu uygulamayla da? Bayram 9 gün olur muhtemelen dimi? En azından 3 gün zaten tatilken, iznim bayram haftasının başına geliyor. Mayısın 5 inde 24+0 olduğumda bayrama 1 hafta kalıyo. Diğer yönteme göre de bayramın içi veya sonuna doğru denk geliyo. kurban bayramı tatilim gitmiyo şükür. Çok saçmaladım dimi bi de benim en önmli amacım, bi amirimz tyni çıkıyo da ondan 1 hfta önce krtulmaktı ama değmiyo. Olmuyo yani

Son düzenleme:
Ben de henüz öğrenemedim ama şuan sadece sağlığına odaklanıyorum, cinsiyet aklıma gelmiyor o yüzden.. hem ilk gebelik olduğu için ve her iki cins de olmadığından ne olursa kabulüm sağlıklı olsunlar yeter ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…