2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben varim bide gostermedigi icin ogrenemedik haftaya insallah ogreniriz

Tabii ki sağlığına özen gösteriyor ilk önce :)) bende öyle düşünüyorum ama benim ikinci gebelik ilk erkek o yüzden biraz da heyecanlıyım, eli ayağı düzgün olsun sağlığı iyi olsun da :)

Öğrenemeyenlerdenim bende daha cuma kontrolüm var 12+3 oluyor ama söyler mi bilmiyorum.

Cveap verdiğiniz için teşekkür ederim. Öyle aşırı temizlik yapmıyorum. kanamadan üç gün önce baya bi yürümüştüm yoruldum ondan oldu diye düşünüyorudum ama doktor yürümekten olmaz dedi. Belki de kendi kendine oldu o kadar çok bilinmez varki şimdi dinleniyorum. ama sol kasığım da ağrı var. inşallah o da geçer.

Kizlar caniniz cekmez insallah ..cagla yiyordum birinin tadi degisik gelince digerini isirdim actim baktim kurt vardi . Ay şok oldum yaa. Ya yediysem kurtlusunu ((

Sen her gittiğinde ölçtüren sakın ihmal etme erken doğum riski için kaç çıktığınıda sor
Aaa bilmiyordum ki hiç teşekkürler canımm
Kizlar caniniz cekmez insallah ..cagla yiyordum birinin tadi degisik gelince digerini isirdim actim baktim kurt vardi . Ay şok oldum yaa. Ya yediysem kurtlusunu ((
Canım kurtlu denk gelmedi ama başka meyvelerde de ısırdıktan yuttuktan sonra bozuk olduğunu, böyle ekşimiş gibi olduğunu farkettiğim çok oldu sorun olmaz bence içine şüphe düşürme canım .. sadece bozuk kısmını yemişsindir belki de

Kızlar selam,
Aile hekimliği 17.haftada çağırıyor beni. Kan tahlillerime bakicakmis. (Gebelik izlem kapsaminda) tetanoz uygulamak istiyolar. Doktorum 20 veya 24 haftadan sonra olur dedi. Sizde de var mi tetanoz ile.ilgili durum. Hic yaptirasim yok ama yaptirmamak ta tehlikeliymis hamilelikte . Tetanoz aşısı yapılacak hamiş arkadaş var mıdır aramızda????

Evet beni de 8 Nisan'da çağırdı. Tiroidime de bakacakmış. Ben yaptırırım kızımda da yaptırmıştım

İstemsizce güldüm buna yediysen de bir şey olmaz canım karatayın dediği gibi kurtlu meyve iyidirBana da yazın bir meyvede çok oluyor. İsmini yazmıyım mevsimi değil ve 100 gr 100 TL ye satılıyor şuan şaka gibi yaz gelse keşke biran önce

31 martta gidecegim bende yaptracagim oglumdada yaptrmistim

Beni 21. Haftaya çağırdılar tetanoz için

ben de henüz bilmiyorum. çok kafama takılmıyor açıkçası. Ne gelirse nasibimiz diyip sarıp sarmalayacağız. Dün genetik için kan verdim. 15 güne sonuç cinsiyetle birlikte çıkacakmış. Hayırlı olsun inşallah :)

Beni 22 nisan da çağırdı canım 20. Haftam oluyor.. benimde kafamda net değil yaptırıp yaptırmamak düşünmedim pek çok sıcak değilim ama duruma göre bakacağım..
Tekmeleşen var mi aranizda kizlar bizim tekmelerimiz bariz belli oluyor artik
Kuzum kullanıcı ismini değiştirmişsin sanırım dimi? ben arada bir şeyler sanki hissediyorum ama bilmiyorum ki bebek mi değilmi nasıl bir şey olduğunu tam bilmediğimden senin ikiz ya daha da net hissediyorsundur muhtemelen sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…