2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet kuzum umutlu_anne ben
Degisiklik yapayim dedim
Sanirim ondan yada 2. Gebelikte biraz daha erkn hissede biliyormussun ya ondan sanirim

Evet kuzum umutlu_anne ben
Degisiklik yapayim dedim
Sanirim ondan yada 2. Gebelikte biraz daha erkn hissede biliyormussun ya ondan sanirim
Akşam aklımdan geçtin biliyor musun ne zamandır yok diye evet öyle az önce banu çiftçinin videosunu izledim bu haftalarda ikinci üçüncü gebeliklerde hissedilmeye başlanabilir diyordu o da

Akşam aklımdan geçtin biliyor musun ne zamandır yok diye evet öyle az önce banu çiftçinin videosunu izledim bu haftalarda ikinci üçüncü gebeliklerde hissedilmeye başlanabilir diyordu o da
Ah kalbimmm cok saol
Ya bi sorundann dolayi iki gundür giremedim problemi bugun çözdülerde anca girebildim

Yaa bende onu bekliyorum tahmin ediyorum ne oldugunu eksi eksi dimi :)) nisanda fiyatlar normallesir insallah. Of yaz meyveleri sahane.hem bulantilarda gecer. Bol bol yeriz :)

Aaa bizim aile hekimliğinin benden haberi yok galiba, hiç arayan falan olmadı randevu bile alamıyorum zaten hep dolu hep dolu Tetanoz aşısının ne zararı var acaba hamilelikte?

Yaa bende onu bekliyorum tahmin ediyorum ne oldugunu eksi eksi dimi :)) nisanda fiyatlar normallesir insallah. Of yaz meyveleri sahane.hem bulantilarda gecer. Bol bol yeriz :)
Ya evet o birde başka var çok severim bi oturuşta kilolarca yerim o kadar diğerlerinde böyle olmamıştı bunda herşey istiyor canım

Ben Kasım ayında hamile kalmadan önce elimi kesmiştim dikiş atıldı ve tetanoz iğnesi yapılmıştı ne kadar süre geçerli acaba tekrar yaparlar mı bilmiyorum sağlık ocağına kayıt yaptırdım sadece o zaman 5 haftalıktım daha da ne aradılar ne çağırdılar belki olduğumuz muayeneler bilgilerimiz onların bilgisayara da yansıyordur acaba ondan mı takip edip çağırmıyorlar

Onlar muayenelerimizi görüyor bence canım çünkü bana kalp atışını duyunca gel demişti .. bende gidemedim hemen beni aradı hemşire muayene olmuşsunuz bekliyorum dedi

Bende yaptıracam bana da Mayıs ayında gel dediler

Neden vajinal bakti acaba bir problem mi gördü ben 14+5 haftaligim bir defa bile vajinal bakilmadi insallah kolayca biter canim
Bazı doktorlar öyle rahim ağzını iyi görmek için mi ne arkadaşımda öyle risk yok tüp bebek onun ki her kontrol öyle bakıyor rahim ağzı yetersizliği olur diyemi riske atmıyor öyle bakıyor tüp olunca titiz mi oluyorlar

Vajinal kanlanmadan dolayıdır belki rahimle alakalı olmayabilirde

Tüp bebekte bakiyorlar demek ki .

İlk hamileligimde tetanoz ve şeker yüklemesi yapmamıştı doktorum hatta ben iki defa konuyu açtığım halde daha sonra diyerek gecistirmisti umarım bu doktorum da gerek duymaz

Öğrenemeyenlerdenim bende daha cuma kontrolüm var 12+3 oluyor ama söyler mi bilmiyorum.
Bende en son 12+3'de gittim ben daha sormadan "Bu haftalarda yanılma payı oluyor 2-3 hafta sonra baksak iyi olur" dedi. Bir hafta sonrasına ikili sonucunu göstermeye gittiğimde 2 hafta sonra bakalım daha yeni bakmışız bebeğe dedi

Genetik için neden kan veriyorsunuz bilmediğim için soruyorum ben oğlumda vermedim de acaba gerekli mi vermem gerekir mi benimde ?
Hayırlısı olsun inşallah, rabbim sağlıkla sıhhatle göndersin emanetlerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…