- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.398
- 348
- 31
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.041
Evet kuzum umutlu_anne benBeni 22 nisan da çağırdı canım 20. Haftam oluyor.. benimde kafamda net değil yaptırıp yaptırmamak düşünmedim pekçok sıcak değilim ama duruma göre bakacağım..
Kuzum kullanıcı ismini değiştirmişsin sanırım dimi?ben arada bir şeyler sanki hissediyorum ama bilmiyorum ki bebek mi değilmi nasıl bir şey olduğunu tam bilmediğimden senin ikiz ya daha da net hissediyorsundur muhtemelen sanırım
Akşam aklımdan geçtin biliyor musun ne zamandır yok diyeEvet kuzum umutlu_anne ben
Degisiklik yapayim dedim
Sanirim ondan yada 2. Gebelikte biraz daha erkn hissede biliyormussun ya ondan sanirim
Ah kalbimmm cok saolAkşam aklımdan geçtin biliyor musun ne zamandır yok diyeevet öyle az önce banu çiftçinin videosunu izledim bu haftalarda ikinci üçüncü gebeliklerde hissedilmeye başlanabilir diyordu o da
Sevindim canım benimAh kalbimmm cok saol
Ya bi sorundann dolayi iki gundür giremedim problemi bugun çözdülerde anca girebildim
Yaa bende onu bekliyorum tahmin ediyorum ne oldugunu eksi eksi dimi :)) nisanda fiyatlar normallesir insallah. Of yaz meyveleri sahane.hem bulantilarda gecer. Bol bol yeriz :)İstemsizce güldüm bunayediysen de bir şey olmaz canım karatayın dediği gibi kurtlu meyve iyidir Bana da yazın bir meyvede çok oluyor. İsmini yazmıyım mevsimi değil ve 100 gr 100 TL ye satılıyor şuan şaka gibi yaz gelse keşke biran önce
Aaa bizim aile hekimliğinin benden haberi yok galiba, hiç arayan falan olmadıKızlar selam,
Aile hekimliği 17.haftada çağırıyor beni. Kan tahlillerime bakicakmis. (Gebelik izlem kapsaminda) tetanoz uygulamak istiyolar. Doktorum 20 veya 24 haftadan sonra olur dedi. Sizde de var mi tetanoz ile.ilgili durum. Hic yaptirasim yok amayaptirmamak ta tehlikeliymis hamilelikte . Tetanoz aşısı yapılacak hamiş arkadaş var mıdır aramızda????
Regenesis Max multivitamin ve Devit3 kullanıyorumGunaydin kizlar hangi vitamin takviyeleri ile devam ediyorsunuz acaba.
Ya evet o birde başka var çok severim bi oturuşta kilolarca yerim o kadarYaa bende onu bekliyorum tahmin ediyorum ne oldugunu eksi eksi dimi :)) nisanda fiyatlar normallesir insallah. Of yaz meyveleri sahane.hem bulantilarda gecer. Bol bol yeriz :)
Ben Kasım ayında hamile kalmadan önce elimi kesmiştim dikiş atıldı ve tetanoz iğnesi yapılmıştı ne kadar süre geçerli acaba tekrar yaparlar mı bilmiyorum sağlık ocağına kayıt yaptırdım sadece o zaman 5 haftalıktım daha da ne aradılar ne çağırdılar belki olduğumuz muayeneler bilgilerimiz onların bilgisayara da yansıyordur acaba ondan mı takip edip çağırmıyorlarKızlar selam,
Aile hekimliği 17.haftada çağırıyor beni. Kan tahlillerime bakicakmis. (Gebelik izlem kapsaminda) tetanoz uygulamak istiyolar. Doktorum 20 veya 24 haftadan sonra olur dedi. Sizde de var mi tetanoz ile.ilgili durum. Hic yaptirasim yok amayaptirmamak ta tehlikeliymis hamilelikte . Tetanoz aşısı yapılacak hamiş arkadaş var mıdır aramızda????
Onlar muayenelerimizi görüyor bence canım çünkü bana kalp atışını duyunca gel demişti .. bende gidemedim hemen beni aradı hemşire muayene olmuşsunuz bekliyorum dediBen Kasım ayında hamile kalmadan önce elimi kesmiştim dikiş atıldı ve tetanoz iğnesi yapılmıştı ne kadar süre geçerli acaba tekrar yaparlar mı bilmiyorum sağlık ocağına kayıt yaptırdım sadece o zaman 5 haftalıktım daha da ne aradılar ne çağırdılar belki olduğumuz muayeneler bilgilerimiz onların bilgisayara da yansıyordur acaba ondan mı takip edip çağırmıyorlar
Bnm oglumda tek tuk cekmisti. Simdi bakalim kiz gorunuyor daha cok ekşi istiyor :)Ya evet o birde başka var çok severim bi oturuşta kilolarca yerim o kadardiğerlerinde böyle olmamıştı bunda herşey istiyor canım
Hıımm o zaman tahminim doğruOnlar muayenelerimizi görüyor bence canım çünkü bana kalp atışını duyunca gel demişti .. bende gidemedim hemen beni aradı hemşire muayene olmuşsunuz bekliyorum dedi
Bende yaptıracam bana da Mayıs ayında gel dedilerKızlar selam,
Bazı doktorlar öyle rahim ağzını iyi görmek için mi ne arkadaşımda öyle risk yok tüp bebek onun ki her kontrol öyle bakıyor rahim ağzı yetersizliği olur diyemi riske atmıyor öyle bakıyor tüp olunca titiz mi oluyorlarNeden vajinal bakti acaba bir problem mi gördü ben 14+5 haftaligim bir defa bile vajinal bakilmadiinsallah kolayca biter canim
Vajinal kanlanmadan dolayıdır belki rahimle alakalı olmayabilirdeArkadaşlar benim dün kan pıhtısı arkasından da pembe lekelenme geldi. 1 saat kadar sürdü sonrasında geçti. Bu sabah doktora gittim her şey yolunda kanama görmüyorum dedi. Ama nedenini söylemedi. Bu durumu yaşayan oldu mu daha önce. 16. Haftaya girmek üzereyim. Tam tehlikeli haftaları atlattım rahatladım derken başıma böyle bir şey geldi ki hamileliğimin başından beri hiçbir problem yaşamamıştım. Bu durumu yaşayıp doktorundan yorum alan oldu mu acaba? herkeste durum farklıdır tabi ama yorumlarınızdan bir çıkarım yapmak istiyorum
Tüp bebekte bakiyorlar demek ki .Bazı doktorlar öyle rahim ağzını iyi görmek için mi ne arkadaşımda öyle risk yok tüp bebek onun ki her kontrol öyle bakıyor rahim ağzı yetersizliği olur diyemi riske atmıyor öyle bakıyor tüp olunca titiz mi oluyorlar
Maşallah :))15+2 bir hafta onden gidiyor simdilik
İlk hamileligimde tetanoz ve şeker yüklemesi yapmamıştı doktorum hatta ben iki defa konuyu açtığım halde daha sonra diyerek gecistirmistiKızlar selam,
Bende en son 12+3'de gittim ben daha sormadan "Bu haftalarda yanılma payı oluyor 2-3 hafta sonra baksak iyi olur" dedi. Bir hafta sonrasına ikili sonucunu göstermeye gittiğimde 2 hafta sonra bakalım daha yeni bakmışız bebeğe dediÖğrenemeyenlerdenim bende daha cuma kontrolüm var 12+3 oluyor ama söyler mi bilmiyorum.
Genetik için neden kan veriyorsunuz bilmediğim için soruyorum ben oğlumda vermedim de acaba gerekli mi vermem gerekir mi benimde ?ben de henüz bilmiyorum. çok kafama takılmıyor açıkçası. Ne gelirse nasibimiz diyip sarıp sarmalayacağız. Dün genetik için kan verdim. 15 güne sonuç cinsiyetle birlikte çıkacakmış. Hayırlı olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?