2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben bugün ikili testi yaptırdım. Sabah erkenden olduğu için aç gitmiştim bebiş kıpırdamadı uzun süre biraz dürttük doktor aç olduğun için dedi. Karından ultrason ve kan tahlili yaptı. 2 gün sonra çıkcak sonuçlar

Geçmiş olsun cinsiyeti için bir şey söyledi mi acaba doktorunuz? İnşAllah güzel sonuç alırsınız

Aaa bizim aile hekimliğinin benden haberi yok galiba, hiç arayan falan olmadı randevu bile alamıyorum zaten hep dolu hep dolu Tetanoz aşısının ne zararı var acaba hamilelikte?
Canım gidip bildirmen gerekiyor ben hamileyim su haftadayım diye. Seni belirli tarihler icin gel diyolar çağırıyorlar. Sonrada doğunca da bebisi aşi vs.. icin tarih veriuolar

Ben oglumda yaptirmadim bunda da yaptirmam galiba doktorum tercihi bana birakmisti

Arada bir ugrayabilitsin. Beni de aramadilar. Ama yeni olmuşun uğra bence gün verirler onlar da kana falan bakıyorlar. Tetanoz tarihini de söylersin yapılsın veya yapılmasın derler zaten

Canım gidip bildirmen gerekiyor ben hamileyim su haftadayım diye. Seni belirli tarihler icin gel diyolar çağırıyorlar. Sonrada doğunca da bebisi aşi vs.. icin tarih veriuolar
Bilmiyordum, teşekkür ederim en kısa zamanda gidip bildireyim o halde.. Sağolun

Genetik için neden kan veriyorsunuz bilmediğim için soruyorum ben oğlumda vermedim de acaba gerekli mi vermem gerekir mi benimde ?
Hayırlısı olsun inşallah, rabbim sağlıkla sıhhatle göndersin emanetlerini :)
39 yaşındayım doktorum diğer testlerle uğraşmayalım nift mi nedir onu verelim dedi ense kalınlığı aldı kan aldırdı . 14 sendrom araştırması yapılacakmış . Ne olur ne olmaz önümüzü görelim tedbirli gidelim dedi. 15 günde sonuç çıkacakmış. İnşallah hepimiz sağlık selametle kavuşalım evlatlara . Allah kimseyi oyalamasın inşallah bu yolda

Kızlar selam,
Ben kızıma hamileyken yaptırdım. 5 doz olunca 10 sene koruyuculuğu var denmişti. Nasip işte on sene dolunca ikinci kısmet oldu. Yine yaptıracağım inşallah o vakit gelsin

Rica ederim inş o da geçer. Ben de lekelenmeden önce biraz yerleri silmiştim, hiç huyum da diildir. Yaptım, hem o yorgunluk da olabilir ya da koku/ bemce yürümek diil de yürüme sonuxu yorulmaktan olanilir mantıken

Hmm anladım şimdi :) daha iyi olmuş en azından :) Amiiiin inşallah :)

Kızlar selam,

Ben kızıma hamileyken yaptırdım. 5 doz olunca 10 sene koruyuculuğu var denmişti. Nasip işte on sene dolunca ikinci kısmet oldu. Yine yaptıracağım inşallah o vakit gelsin
Benim de verem savaş ta 2018 tarihli yapılmış ama. Tek dozdur o dediler zamanı geçmiştir falan dediler yaptırcam heralde. 5 doz olayını bilmiyordum bende

Canım acaba Regl tarihine göre mi yoksa ultrasonda Bebeğin gelişim haftasına göre mi izne ayrılacağız Onu ben de doktoruma sorayım gidince, bu arada ben bizim kurumdan öğrendim kesin olarak 24. Haftada izne ayrılıyoruz

Arkadaşlar böyle bir şey yok ya. Bu hafta o kadar iştahım açıldı ki anlatamam. Hemen acıkıyorum, canım hep bir şeyler yemek istiyor. Bir haftada 48'den 50'ye çıkmışım. Bir hafta! Daha 27 haftam var bu böyle devam ederse nolacak

Kızlar merhaba dün ikili test yaptırdım devlette sonra kendi doktoruma gittim. Üçlüyü de yaptır dedi. Üçlü test genelde ikiliyi kaçıranlar veya ikilisi sorunlu çıkanlar için degil mi dedim hayir ikilide down sendromu ve baska bi hastalik daha bakılıyor ama üçlü de bunlara ek sırt omurga açıklığı varmı kapandı mi ona bakılıyor dedi o da önemli yaptırmanı isterim hersey olması gerektiği sekilde ilerlesin dedi. O da önemliymis yani çoğunlukla folik asit eksikliginden oluyo, bizler de hep kullandik kullaniyoruz ama kafam karıştı.. Siz ne düşünüyorsunuz üçlü test yaptircak misiniz?

Yaa öyle deme ne güzel keske benim iştahım da açılsa, sabahlari iyi ama aksam o kadar zor yiyorum ki ağzımda büyüyor resmen, hamileyiz tabi kilo alcaz dert etme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…