2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben 15 haftaligim hala folik asite devam ediyorum sorun olur mu acaba . Defalarca sordum baska vitamin vermeyecek misiniz diye bir dahaki geldiginde verecegim , folik asite devam dedi. Bir dahaki kontrolume kadar 18 haftalik oluyor
Ben 15 haftaligim hala folik asite devam ediyorum sorun olur mu acaba . Defalarca sordum baska vitamin vermeyecek misiniz diye bir dahaki geldiginde verecegim , folik asite devam dedi. Bir dahaki kontrolume kadar 18 haftalik oluyor
Sorun olmaz canım. Sen gebelikten önce kullanmadıysan belki ondandır. Herkese farklı tedavi uyguluyorlar

Ben 11.hafta başladım canım. Balıkta yiyemiyordum onuda bildiği için omega 3 mıltivitamin takviyesi verdi
Ben de balik tuketemiyorum, gebelikten önce de böyleydi ,balik yiyemiyorum hiç tiksinmistim kucukken. Doktoruma bunu soylemedim ama. 18.hafta geç sanki bilemedim. Bebegim bir hafta önde gidiyor gelisimi sagligi iyi çok sukur. Folik asiti gebelik oncesi de kullaniyordum.

Kontrolde söylersin verir ozaman o. Bence geç değil zaten normalde 16.haftadan sonra veriyorlarmış genelde.

Kızlar bişey sorcam ben de. 12 haftalık oldum ben regenesis max diye vitamin aldım doktor kullan ayrıca d vitamini ve folik asiti bırak bunda hepsi var dedi kullanan kimse var mı acaba aranızda

Kızlar bişey sorcam ben de. 12 haftalık oldum ben regenesis max diye vitamin aldım doktor kullan ayrıca d vitamini ve folik asiti bırak bunda hepsi var dedi kullanan kimse var mı acaba aranızda
Bende bunu kullaniyorum. Grupta bayagi kullanan var :) omeganin onemi cok buyuk gebelikte

Dun kendi kendime dedimki . Yarin bi mucize olsada midem bulanmasa. Sabah sanki daha iyiyim:) az daha sabir . Sanki hic gecmiyeck saniyor insan. Hayattan zevk alamiyor bebege odaklanamiyor.

Ya ben de 3.ayda bitiyor diye biliyorum o sebeple doktoruma defalarca sordum folik asite devam etmemi soyledi. Gebelik oncesi de kullaniyordum ben zaten.
Valla onu hiç bilmiyorum ya ben hemen bıraktım multivitamine geçtim bende iyi bir özel hastaneye ve iyi bir doktora gidiyorum doktoruma da güveniyorum. Keşke sebebini de söyleseydi size hiç değilse böyle şüpheye düşmezdiniz böyle doktorlara gıcık oluyorum resmen hamile insanlariz zaten her şeye takar olduk arafta niye bırakıyorsun değil mi

Aynen ya zaten her seye takiyoruz . Doktorum çok iyi aslinda her seye açik açik cevapliyor net cevaplari var . Folik asit icin bir sey söylemedi sadece. 2 hafta sonta kontrolum var ilacimi degisecek bakalim insallah gec baslatmiyordur.

Aynen ya zaten her seye takiyoruz . Doktorum çok iyi aslinda her seye açik açik cevapliyor net cevaplari var . Folik asit icin bir sey söylemedi sadece. 2 hafta sonta kontrolum var ilacimi degisecek bakalim insallah gec baslatmiyordur.
Inşallah canım. Zaten folik asitte zararlı bir şey değil ama vardır bir bildiği diyelim sen içini ferah tut. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende yeni başladım aynı multivitamine ama ben d vitamini de kullanıyorum çünkü baya düşük çıkmıştı sonucum. Folik asiti ben de bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…