2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Inşallah canım. Zaten folik asitte zararlı bir şey değil ama vardır bir bildiği diyelim sen içini ferah tut. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canim insallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin , tesekkur ederim

15.haftadayım mide bulantısı büyük ölçüde azalmıştı. Ama 2 gündür yine çok bulanıyor yaa. Nerden çıktı şimdi bu.
Ben de 15 haftaligim yogun bulantim var. Normalde bulantim olmuyordu 13.haftada basladi hala da devam ediyor son gunlerde çok artti. Bulantidan bir sey yemek istemiyorum artik.

Bende yeni başladım aynı multivitamine ama ben d vitamini de kullanıyorum çünkü baya düşük çıkmıştı sonucum. Folik asiti ben de bıraktım.
Evet ya d vitamini benimde düşüktü o yüzden başlamıştım 4 aydır kullanıyorum ama artık düzeldiği için bıraktım bu multivitaminde d vitamini de varmış seninde dğzelirse bırakabilirsin belki d vitamini i

Evet birçok vitamin var içinde ama benimki baya düşük çıktı bir de daha 2 gün önce başladım. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Kızlar bişey sorcam ben de. 12 haftalık oldum ben regenesis max diye vitamin aldım doktor kullan ayrıca d vitamini ve folik asiti bırak bunda hepsi var dedi kullanan kimse var mı acaba aranızda
Ben başından beri regenesis kullandım doğuma kadar da kullanmam gerektiğini söyledi dr. Ama d vitaminim düşğk çıkınca bu ay ekstra d vitamini verdi şuan ikisi dışında başka bir şey kullanmıyorum.

Cuma aksamı prilam dr icmemistim kendimi iyi hissediyorum yavastan birakirim dedim yok prilam benim hayatimmiş dün mahvoldum gece 2tane ictim ama onuda istifrar ettim bende sabah aldim bitane 2 gündür pestil gihi yatiyorum sanki ilk haftalarim bu ilac bagmlilii yapiyor anlamadim anladigim tek sey 16 haftada olsan bitmeyince bitmiyo bu bulantilar

2 gündür mecburi olarak prilam kullanmıyorum. Hassasiyetim devam ediyor ama kusmadım da şükürler olsun. İnşaAllah azalacak, gerçekten uzun sürdü bir kaçımızın bulantısı.. Rabbim bu güzel sürecin tadını çıkarmayı nasp etsin hepimize

Ay insallah sizinki gecer ben artik umidimi kaybediyorum heralde doguma kadar surecek diye korkuyorum bi oglum var onunla pek ilgilenemedim ona uzuluyorum en cok insallah biter yoruldumm gercekten

Ay insallah sizinki gecer ben artik umidimi kaybediyorum heralde doguma kadar surecek diye korkuyorum bi oglum var onunla pek ilgilenemedim ona uzuluyorum en cok insallah biter yoruldumm gercekten
Çok iyi anlıyorum.. insan kendiyle dahi ilgilenemiyor ki öyleyken.. ama yine de şükretmek lazım ben kusmam bitti derken vücudum kurdeşen dökmüş gibi oldu işte prilamdan .. şimdi kussaydım daha iyi diyorum.. hap verdi doktor dün akşam içmedim artık dayanamayınca içtim bugün. Vicdan azabı çekiyorum şimdide bebek için.. o yuzden şükredelim ki yeter ki sağlıklı olsun en önemlisi o .. moralinizi yüksek tutmaya çalışın İnşallah geçecek

Kızlar bişey sorcam ben de. 12 haftalık oldum ben regenesis max diye vitamin aldım doktor kullan ayrıca d vitamini ve folik asiti bırak bunda hepsi var dedi kullanan kimse var mı acaba aranızda
Ben de Regenesis Max içiyorum folik asit var içinde evet ama bana ayrıyeten Devit3 de yazdı doktorum

Benim yüzumde hep putur putur minik sivilceler oluyor aynaya bakmak istemiyorum hayirlisiyla gecse şu günler dediginiz gibi saglicakla kavussak yavrularimiza hep dua ediyorum tesekkur ederim desteginiz icin insallah gececek

Benim ilk üç ay iştahım çok yerindeydi canım sürekli bir şeyler çekerdi kusmam hiç olmadı mide bulantılarım oldu kahvaltılarda ve öğlen bu 4. ayda bulantılarım bitti mide yanması çok oluyor akşamları yatana kadar cayır cayır hemde zor uyuyorum ve iştahım gitti canım birşeyler çekse de üşeniyorum yapmaya almaya ilk aylar o kadar çok çekerdiki dayanamaz alır yapar yerdim canım ne çekiyorsa kontrol randevumu Cuma gününe aldım 16. haftada gel demişti doktor inşallah herşey yolundadır burda yazılan düşüklerden çok etkilendim iki kez acile gittim karnım ağrıyor göğüslerimin şişi indi diye ikisinde de bebek iyiydi ama benim endişem hiç geçmiyor Cuma günü hayırlı güzel haberler alırım inşallah doktordan dua edin benim için ne olur aslında çok da motiveyim ama o endişe hissini bir türlü içimden atamıyorum

Randevuya bir kaç gün kala ben de çok zorlandım. Zaman geç-mi-yor. Eşim diyor ki "randevuyu öğleden sonraya alalım, yayıla yayıla gideriz." Olmaz ben 30 gündür o günü bekliyorum, gidip sabah ilk randevuyu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…